dilluns, 28 de maig del 2012

X Cursa de Can Mercader-10 km

27 d'agost de 2012

De nou un cap de setmana on els colors de l'a4elkm s'han pogut veure a diverses curses de Catalunya. A Can Mercader, en Carlos Grisolia ha tornat a baixar de 40' ( 39'45'' i 74è ) demostrant que s'està afinant adecuadament de cara al Critèrium de 1000m de Granollers. També ha participat la Cris Sánchez, però no coneixem a hores d'ara el seu resultat.

La crònica de'n Carlos:

Gran matinal a Can mercader, gran cursa, bona organització, molt bon recorregut i un circuit ràpid que consta de dues voltes de 5km, l'objectiu és fer sub40.

Són les 8:15h del matí i faig l'escalfament amb el Sergi; ja veiem que farà calor i que la temperatura s' elevarà sobretot a la segona volta. Ens col·loquem a la sortida, saludo a la Cristina, ella es col·loca una mica més enrera i comença la cursa.

Sortida neta i sense problemes. Pas pel K2 amb un temps de 7'50'', les sensacions són bones i arribem al K5 en 19'47''. Tot bé com estava previst però el problema és que em quedo pràcticament sol i veig que vaig baixant una mica. Pas pel K7 i parcial de 3'58''.Estem allà, després d'un revolt veig al Sergi que em dona ànims i sé que está aprop.Si puc mantenir aquest ritme ho assoliré , i així és; finalment entro en 39' 45'', content i satisfet.

5 comentaris:

  1. Ahir vaig anar a la cursa de Can Mercader, on crec que és la cursa més plana que hi ha de 10 qm. arreu del país, i on es poden assolir grans registres si es troba un en forma.

    Són dues voltes a un circuit de 5 qm. amb poc girs i tampoc amb molta massificació per fer-se a la ciutat de Cornellà. Potser el ser festiu avui a BCN i rodalies ha ajudat a la gent a marxar fora a gaudir d’uns dies de descans.

    Particularment la primera volta encara va ser molt decent fent 20:10, però a la segona no vaig saber aguantar el ritme fent 20:40, deixant un registre total de 40:50. Millor que a la Cursa de Bombers però vaig esgarrapar molts pocs segons. Ho vaig donar tot, però ara veig molt complicat tornar a baixar de 40’. He baixat pes, he fet sèries. Ho he intentat i satisfet del resultat, malgrat no ha estat òptim.

    Ah !!! L’obsequi l’he trobat original i encertat, doncs no sempre ha de ser una samarreta, oi?

    Felicitar al Carlos, doncs vam sortir junts però ben aviat ja vaig veure que ell té una velocitat i ritme que un servidor no té. Enhorabona per assolir-ho.

    Algú sap quan és el Critèrium? Ho dic per veure si puc anar o no ...

    Fins aviat,

    ResponElimina
  2. Sergi,

    No hi ha possibilitat d'escollir; al critèrium es va sí o sí.

    Per la teva informació estem acabant de pulir el darrers serrells del reglament ja que enguany hi haurà alguna novetat. Però ja us puc avançar que serà el divendres 13 de juliol.

    ResponElimina
  3. Ho sento em vaig parar. 1 cop de calor. Encara q anava per Fer marca anava a 4'15 pero al 5 em vaig marejar. La pájara q Li diuen.
    Enhorabona a la resta.
    Merciiiiii

    ResponElimina
  4. Ostres Cris,suposo que ja estaràs ben recuperada de l'ensurt,com a terapia i ho dic per propia experiencia,fes un altre cursa lo abans posible, et treuràs la por i el mal regust.Anims!!

    Carles, estàs finet pallo!! felicitats.
    Sergi ens veiem a Cantonigros i ja m'explicaràs els ets i uts de la cursa.

    ResponElimina
  5. Propera makinista

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.