dijous, 12 de maig de 2011

Trailwalker 2011 ; recull de fotografies

Per problemes tècnics el vídeo encara tardarà uns dies, però tot arribarà. Podeu seleccionar la qualitat del visionat, fins i tot en HD, clicant a la casella corresponent del marge inferior dret. Si teniu una bona connexió d'internet en l'opció HD es veu força bé. Per defecte surt en qualitat 360p. No us oblideu de connectar el so.

7 comentaris:

 1. Quina passada de vídeo!!!!
  Moltes gràcies per aquest muntatge.

  ResponElimina
 2. Un molt bon record.
  Enhorabona a tot l'equip.

  ResponElimina
 3. Ostres Jaume!!! sempre et queixes de l'ambient "romanticón" en algún dels nostres comentaris.
  Aquesta musica acompanyat d'aquest gran muntatje,en tens que reconeixer, que es per que es caiguin algunes llagrimetes d'emociò.
  Felicitats a tu i a la fotógrafa.

  ResponElimina
 4. Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...... "Tastimu", Jaume...... me rio de Dicaprio en Titanic..... Qué bonicccccccc.....

  ResponElimina
 5. Cullons amb el montatje. Despres de tanto patiment qui no tingui un bon record de la trailwalker no sera per el montatge.

  Montserrat - matagallas, ara la trailwalker.

  Voleu dir que no va sen hora ja de fer la marato dels sables

  ResponElimina
 6. Isma, no donis idees...que jo ja tinc una edat !

  ResponElimina
 7. No és que hi hagi censura en aquest bloc, però per misteris de la informàtica aquesta entrada ha desaperagut durant unes hores i amb aquesta desaparació també s'han esfumat els seus comentaris.

  El vídeo s'està resistint de moment. El món dels formats de vídeo i els seus còdecs també és un món ple de misteris. Tan fàcil com seria que tots els formats fossin compatibles...

  ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.