C.A. a4elkm - presentació


El Club d'Atletisme a 4 el km va nèixer el 2006 després d'un sopar a La Fonda Europa de Granollers on 7 companys que solien quedar plegats per entrenar des del Pabelló d'esports de Les Franqueses, van decidir fundar un club d'atletisme. El motiu de la fundació del club va ser la manca d'un club específic d'atletisme a Les Franqueses i poder participar sota un nom i una samarreta comuna a les diverses proves de fons que es desenvolupen a Catalunya però també a fora, destacant els desplaçaments que s'organitzaren a les maratons de Londres o París.

Des d'aquella ja una mica llunyana primera cursa a Cardedeu ja sóm moltes les curses on els membres del Club hem pogut lluïr la nostra preuada samarreta , assolint nombrosos èxits tant a nivell individual com de club com les victòries a les mitges maratons de Sitges, Montornés o Roda de Ter i als 10.000 de Campdevànol o Cardedeu.

Actualment ja som més de 50 socis i cada any anem augmentant la nostra massa social. Fer-se soci és molt fàcil ; només cal enviar un correu electrònic a administracio@a4elkm.com i us informarem.

El club organitza també cada any una prova en pista; el Critèrium 1000m de Granollers, una prova de 1000m en pista que permet als atletes del club i de la comarca participar en una prova en pista.Enguany hem recuperat  la cursa de Les Franqueses, sota un nou format ; els 10 de Les Franqueses, una cursa de 10 km de caràcter solidari a benefici de la recerca contra el càncer de ronyó i que se celebra el 18 de novembre ( www.els10delesfranqueses.cat )

També el nostre club col·labora activament en el programa d'entrenaments per preparar la mitja marató Granollers-Les Franqueses-La Garriga.


En el següents video es pot veure un resum de les actuacions dels nostres atletes durant les 2 darreres temporades: