dijous, 28 de juliol del 2011

Recepció a l'Ajuntament de Les Franqueses als millors esportistes i clubs del municipi de la temporada 2010-2011

Aquest passat dimecres 27 de juliol es va celebrar la recepció que l'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès va oferir als millors esportistes i entitats del municipi de la temporada 2010-2011. Entre els premiats hi havia l'atleta del nostre club, Toni Flores, per la seva medalla de bronze al Campionat de Catalunya de Mitja Marató en categoria de 35 a 40 anys i el club a4elkm per la seva tercera posició general també al Campionat de Catalunya de Mitja Marató.

Va ser un acte entranyable presidit per l'alcalde de Les Franqueses, Sr.Francesc Colomé, i el regidor d'esports, José Ramírez.

Es van repartir un detall als guardonats i vam poder tenir l'honor de signar al llibre d'actes de l'Ajuntament. Després de fer la tradicional fotografia a les escales de l'Ajuntament, es va oferir un refrigeri que ens va permetre passar una bona estona comentant tot allò que havia succeït aquesta temporada i també per començar a pensar en la propera temporada 2011-2012.

( petits problemes tècnics fan que no es pugui escoltar el so; esperem resoldre'ls aviat )

8 comentaris:

  1. Cómo SEIS, que no escribís...

    ResponElimina
  2. Em sembla que tothom està de vacances!!!
    Una vegada més, fantàstic reportatge de l'Eva.

    ResponElimina
  3. Es cert,magnific reportatge de l'Eva i en Jaume,llastima de la musica xula qiue va triar l'Eva i que no es pugui escoltar.

    Que et reconeguin personalment ,en forma de guardò aconseguir qualsevol fita, està molt bé i es un detall.
    Que li reconeguin al teu club et dona una inmensa alegria,però si a més a més, acaba la festa amb uns pinxos i uns xacolins es la ostia,menys mal que un servidor va posar fi i ordre a l'ingesta de xacolins,caray!! quines "esponges" de companys.

    ResponElimina
  4. Felicitats Toni i a tot el club, ja us ho mereixe-ho. Sou uns craks.

    ResponElimina
  5. Va ser molt emocionant veure pujar els meus nois a recollir el seu premi.Me,ls hagués menjat a tots a petons.I més sabent que rebien tant merescut reconeixement per una gesta aconseguida precisament a Terrassa, la meva ciutat. De veritat que em sento orgullosíssima i feliç d´haver conegut a unes persones com vosaltres.
    El tema txacolins...uf...uf...insuperable, una nit inoblidable, encara que l´ultima hora quedi una mica difusa en la meva memòria...

    ResponElimina
  6. Difusa? tranquila que yo te explico Eva;
    Hola prefiero mantenerme en el anonimato, pero podéis llamarme Capricornio.
    El miércoles en cuestión un petit comité del club, (porque últimamente hay mucho mariquilla).
    Tuvimos avíen el pegarnos un homenaje A LO LOCOOO, donde acabamos un poco perjudicados,nos lo comimos todooo ( Los pinchos SO MARRANOS que siempre pensáis en lo mismo )
    Xakoli a punta pala, cerveciñas , pinchitos, buena compañía, risasss a doquier….. Vamos no falto de nada… Nos lo pasamos de P.M.
    A mis compis de farra un abrazo y al resto a CASCARLAAA y BON VENT . Se despide Capricornio.
    BONES VACANÇES.

    ResponElimina
  7. Bu-e-ní-si-mo, capricornio, géminis casi se muere de risa!!!

    Per cert, Dolors, em vas comentar que tornes a fer el programa d,entrenament per la mitja.I la meva pregunta és per què no ho fas com a sòcia de A4elkm? El club necessita noies com tu, i no et descubreixo res de nou si et dic que tots els socis t,estimen molt. Una servidora es compromet a fer-te es fotos més xules quan creuis la meta a la mitja, amb la teva samarreta de A4elkm.

    ResponElimina
  8. QUE GRANS

    Sens dubte tot un reconeixement per els atletes que formen el club y per el club.

    Bones vacances per a tots, pero no us olvideu de entrenar

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.