divendres, 8 de juny del 2012

VI Critèrium 1000m de Granollers

El critèrium 1000m de Granollers arriba a la seva sisena edició. Com sabeu es tracta d'una cursa cronometrada de 1000 m en pista de caràcter popular. Enguany però també hi hauran 1000m en categoria cadet i sènior per atletes federats.

Aquesta prova se celebrarà el proper divendres 13 de juliol del 2012 a partir de les 20:00 hores a les Pistes Municipals d'Atletisme de Granollers.  Després de la celebració de la prova, tot atleta inscrit podrà recuperar forces en un sopar de germanor. El nom i ubicació del Restaurant, així com el preu del menú es notificarà per correu electrònic uns dies abans. El preu de la inscripció és gratuïta, però cada atleta s'haurà de pagar el seu sopar en cas de voler assistir-hi. Podran participar tots aquells atletes que hagin estat convidats i que hagin confirmat la seva participació enviant un correu electrònic a 1000granollers@terra.es indicant:

Nom i cognoms:
Data de naixement:
Club:
Nº Llicència FCA:
marca esperada:
mail de contacte:
telèfon de contacte:
assistència al sopar ( S/N ):
nombre d'acompanyants al sopar:

Data límit per realitzar la confirmació : 8 de juliol de 2012


Els atletes seran assignats a cada sèrie a criteri dels organitzadors. La confecció de les sèries serà anunciada per megafonia 15' minuts abans de la realització de la primera sèrie . L'organització es reserva el dret a poder realitzar sèries mixtes si la participació femenina no és suficient per fer una sèrie exclussivament femenina. El pitrall es podrà recollir des de les 19:30h el mateix dia de la prova. Els resultats es faran públics per megafonia i estaran disponibles a www.a4elkm.com partir del 14 de juliol de 2012.


Recordem el critèrium de l'any passat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.