dijous, 3 de gener de 2013

Sopar pre-mitja Granollers 2013

Com fem cada any organitzarem un sopar pre-mitja de Granollers 2013.

Ja tenim el Restaurant decidit i també el menú. Un cop més podrem gaudir de l'excel·lent cuina del nostre company Lluís Bertràn i ens trobarem al Restaurant Buganvilia el 18 de gener a les 22 hores.

Primers plats :

Caneló de la casa amb beixamel gratinat
Calçots a la brasa amb xatonada
Amanida amb formatge de cabra gratinat i vinagreta de mel

Segons :

Suprema de salmó amb fideus negres i pesto rosso
Entrecot a la brasa amb verdures o graten de patates

Les postres :

Copa de mousse de iogurt amb compota de poma
Pastisset de crema catalana amb fruites i rovell d’ou cremat

Servei de pa, aigua, refrescos, vi de la casa i cafès.
Preu p. p.   .....28€     

Recordem el sopar de l'any passat:


53 comentaris:

  1. yo voy no me lo pierdo por nada...

    ResponSuprimeix
  2. Actualitzo:
    David
    Chiqui
    Ferran Carrillo
    Jaume
    Mireia

    ResponSuprimeix
  3. Actualitzo:
    David
    Chiqui
    Ferran Carrillo
    Jaume
    Mireia
    Toni
    Eva

    ResponSuprimeix
  4. Torno a actualitzar:
    David
    Chiqui
    Ferran Carrillo
    Jaume
    Mireia
    Toni
    Eva
    Micki (encara pendent de confirmar si vindra companyat de la Carmen de Mairena)

    ResponSuprimeix
  5. Torno a actualitzar:
    David
    Chiqui
    Ferran Carrillo
    Jaume
    Mireia
    Toni
    Eva
    Micki (encara pendent de confirmar si vindra companyat de la Carmen de Mairena
    Lluis Peix
    Montse Zaragoza

    ResponSuprimeix
  6. Ens veiem el dia 18! Actualitzo:
    David
    Chiqui
    Ferran Carrillo
    Jaume
    Mireia
    Toni
    Eva
    Micki (encara pendent de confirmar si vindra companyat de la Carmen de Mairena
    Lluis Peix
    Montse Zaragoza
    Juanjo

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Junajo, tindrem alguna sorpresa aquest sopar? Ja tens alguna coseta preparada?

      Suprimeix
    2. Hola! Prometo no quedar-me assegut tot el sopar. No he preparat res, però això és l'habitual. En tot cas alguna cosa més relaxada, que no puc arriscar-me a una lesió a aquestes alçades de temporada...;))

      Suprimeix
  7. David
    Chiqui
    Ferran Carrillo
    Jaume
    Mireia
    Toni
    Eva
    Micki (encara pendent de confirmar si vindra companyat de la Carmen de Mairena
    Lluis Peix
    Montse Zaragoza
    Juanjo
    Cesar

    ResponSuprimeix
  8. Lo siento, Micki, pero no puedo acompañarte. Me ha salido otro plan para esa noche, y esta mas bueno que tu...tan flacucho, sin carne a la que agarrarse...Todavia, si fuese con el Ferran Carrillo, pues me lo pensaria...pero contigo no acabo de comer nada en condiciones...Ademas, no es bueno que nos veamos tanto, que luego te me enamoras y sabes que paso de compromisos...
    Asi que actualizo:
    David
    Chiqui
    Ferran Carrillo
    Jaume
    Mireia
    Toni
    Eva
    Micki
    Peix
    Montse Zaragoza
    Juanjo
    Cesar

    ResponSuprimeix
  9. M´APUNTUUU!!
    DAVID
    CHIQUI
    FER CARRILLO
    JAUME
    MIREIA
    TONI
    EVA
    MICKI
    PEIX
    MONTSE ZARAGOZA
    JUANJO
    CESAR

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. DAVID
      CHIQUI
      FRE CARRILLO
      JAUME
      MIREIA
      TONI
      EVA
      MICKI
      PEIX
      MONTSE ZARAGOZA
      JUANJO
      CESAR
      MERITXELL

      Suprimeix
  10. Aquest club s'ha fet més gran, gracies al programa entrena la mitja,molts dels monitors que sou d'aquesta temporada heu sortit de la "cantera" del prograna.

    Us enrecordeu quan vareu asistir al sopar pre-mitja,era com la festa de final de curs,i per nosaltres i el club era un goig veure com es feia mes gran amb la vostra presencia.

    He vist que encara no hi ha apuntat cap membre del programa, personalment demano els monitors que publiciteu i animeu a que vagin a la festa de final de curs als mes novells i que es mereixen la millors de les sorts,que nosaltres li recomanarem les millors decisions per afrontar l'objectiu de la mitja de la millor manera posible.

    A vegades la junta directiva pren decisions que no agraden a tothom,però aquest sopar es per felicitar als membres del programa entrena la mitja,es la seva festa i desde la masa social del club A4elkm, us demanem que us animeu a gaudir del vostra sopar,i que si algu no pot venir per que no pot pagar el menu,parleu amb el club i farem l'imposible per ajudar-vos, ja demanarem on sigui,via patronat,ajuntament o on sigui,però ens faria il.lusiò que vinguesiu a la vostra festa,us la merexeu.

    Toni Flores
    President A4elkm

    ResponSuprimeix
  11. Rafa i Carmen.

    Per cert, cal triar el segon plat i el postre????

    ResponSuprimeix

  12. Hola nois i noies. Som de Buganvilia.
    El que heu de triar es.... primer plat : caneló o amanida de formatge.
    Segon plat : entrecot amb verdures o graten de patates o be el salmó
    I acabem amb les postres : copa de mousse de iogurt....o pastis de crema
    Els calçots aniran al mig de la taula per tots
    Per exemple:
    Lluis Bugan: amanida. entrecot amb verdures i iogurt. Queda clar ? Ciao

    ResponSuprimeix
  13. Cesar: caneló, entrecot amb graten de patates i iogurt :9

    ResponSuprimeix
  14. JO TAMBÈ M'APUNTUUU!!!!

    ResponSuprimeix
  15. CESCA TRIA:
    AMANIDA, SALMO I COPA DE MOUSSE IOGURT

    ResponSuprimeix
  16. Anna Taulats
    Amanida, Salmó i Pastisset de Crema

    ResponSuprimeix
  17. Raul Jimenez: Ensalada, Entrecot , iogurt.

    Jordi Jimenez: Ensalada, Salmo, ioguart.

    Y especial petición sentarnos al lado de JAVI RAMIREZ e Ismael Subira.

    ResponSuprimeix
  18. yo trio : amanida , entrecotte amb graten , y pastisset de crema el entrecotte poco echo .

    ResponSuprimeix
  19. Jo triu: amanida, salmo i pastisset de crema.

    ResponSuprimeix
  20. La veritat és que tot fa molt bona pinta, i es fa difícil de triar. Però demanarem:

    Mireia: Amanida + Salmó + Mousse
    Jaume: Caneló + salmó + pastisset

    Quina gana !

    ResponSuprimeix
  21. Hola de nou! Per a mi: amanida + salmó + mousse de iogurt.
    Que bé que es menja sempre al Bugan!

    ResponSuprimeix
  22. David-Amanida-Salmó-Pastisset
    Chiqui-Caneló-Entrecot amb patates-mousse de iogurt

    ResponSuprimeix
  23. Carmen: Amanida, Salmó, Pastisset
    Rafa: Caneló, Entrecot al punto (muy punto) amb graten, mousse de iogurt.

    ResponSuprimeix
  24. Bones dels que esteu apuntats falta escollir el menjar de:
    Eva
    Toni
    Micki
    Jordi Brillas
    David Albonza
    Albert Nieto
    Moltes gràcies

    ResponSuprimeix
  25. NOSOTRAS NO FALTAREMOS
    MERI REQUENA: AMANIDA + ENTRECOT + PASTISSET
    TONA REQUENA: AMANIDA + ENTRECOT + PASTISSET
    PALOMA : AMANIDA + ENTRECOT + PASTISSET
    SANDRA : AMANIDA + ENTRECOT + PASTISSET
    EVA GUTIERR : AMANIDA + ENTRECOT + MOUSE
    REYES : AMANIDA + SALMON + MOUSE

    ResponSuprimeix
  26. Hoooola!!!
    Eva: caneló i salmó
    Toni: Caneló i entrecot
    Micki: Caneló i entrecot
    Ens veiem divendres!

    ResponSuprimeix
  27. Ainsssss!!! i de postre pastisset de crema catalana, tots tres!:)

    ResponSuprimeix
  28. David Aldonza: caneló, entrecot amb graten de papates i iogurt

    ResponSuprimeix
  29. Jordi Brillas: Amanida, entrecot amb graten de patates i iogurt

    ResponSuprimeix
  30. Yo tambien me apunto.

    ResponSuprimeix
  31. Javi Ramirez; Amanida de formatge, Entrecot amb graten de patates i Copa de mousse de chocolate.

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Javi no es mousse de choco es de yogur y compota de manzana

      Suprimeix
  32. Alberto Nieto; Amanida de formatge, entrecot al graten i pastís de crema catalana.

    ResponSuprimeix
  33. Epppp!! Anna Bertran,en Xavi Ramirez es el vicepresident del club i sempre es una mica especial pel menjar,si ell vol una copa de mousse de xocolata fes-li una copa per ell i ja et pagara el pertinent suplement!!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Però que són aquests privilegis ? Tràfic d'influències ? El Javi Ramírez com tothom. Com membre de la junta ha de ser el primer a donar exemple.

      Suprimeix
  34. Amanida de formatge entrecot amb graten de patatas
    pastisset.

    ResponSuprimeix
  35. Si estic a temps......! m'apunto al sopar!!!
    amanida + salmó + mousse iogurt!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. soc la Dolo!!! em surt anònonim, je je je

      Suprimeix
  36. HOLA, SÓC EN QUIM HOYOS, JO TAMBÉ VINDRÉ AL SOPAR. EL MEU MENÚ ÉS:
    CANELÓ + ENTRECOT + PASTISSET DE CREMA.
    ENS VEIEM DIVENDRES!

    ResponSuprimeix
  37. Jordi Miró: Amanida , Entrecot, Mousse de iogurt
    Yolanda Guardado: Amanida, Salmó, Patisset

    ResponSuprimeix

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.