dimecres, 16 de gener del 2013

Lliurament de les equipacions als monitors del club del Programa Entrena La Mitja

Aquest passat dimarts al vespre es va fer l'acte de lliurament d'equipacions als monitors del club que porten el programa d'entrenaments " Entrena La Mitja amb a4elkm " a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès.

El President de l'Associació Esportiva La Mitja, Toni Cornellas va destacar l'activitat del nostre club en els pocs anys de la seva existència i va remarcar que el programa d'entrenaments per la mitja és una gran eina per fer grup i va tornar a insistir en l'objectiu d'implicar cada cop més les dones amb l'atletisme i en particular a La Mitja.

El regidor d'Esports de Les Franqueses, José Ramírez,
 amb les monitores del programa
Toni Flores, com President del club a4elkm, va donar les gràcies al Patronat d'Esports i a l'AE La Mitja, ja que el Programa és una pedrera de nous atletes pel club, de forma que el club cada dia va creixent més i més.

Per part de la l'Ajuntament, el regidor d'Esports, José Ramírez, va agraïr la tasca de tots els monitors i va animar a la ciutadania a participar a la cursa, bé corrent o bé animant als atletes i voluntaris.

José Ramírez i Joan Villuendas en representacíó de La Mitja van repartir les equipacions ADIDAS als monitors.


Notícia VO TV ( minut 21 )
notícia VO TV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.