dimecres, 13 de març del 2013

Acte de lliurament del donatiu " Els 10 de Les Franqueses"

Javier Ramírez i el Dr. Kulisevsky signant l'acord de donació
Ahir dimarts a la tarda es va fer l'acte de donació entre el Club d'Atletisme a4elkm i la Fundació privada Institut  Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ( IRHSCSP )

Per part de l'IRHSCSP van assistir els Dr. Barnada  ( Director del servei d'Oncologia de l'Hospital de Sant Pau ) i el Dr. Kulisevsky ( Director General IRHSCSP) . I per part del club a4elkm la impulsora de la cursa Meritxell Riera i el Vicepresident Javier Ramírez.

El Club a4elkm va lliurar un taló per un import de 2415 € que correspon als beneficis que es van assolir a la 1ª Cursa benèfica " Els 10 de Les Franqueses" cel·lebrada el passat 18 de Novembre de 2012 . La quantitat serà destinada al Dr. Maroto del Servei d'Oncologia Mèdica per realitzar estudis d'investigació per la curació del càncer de ronyó.

Meritxell Riera lliura el taló a l'IRHSCSP
Javier Ramírez va expresar la voluntat del club de seguir organitzant la cursa " Els 10 de Les Franqueses", que pel 2013 té com a data prevista de cel·lebració el 17 de novembre. Després de l'èxit de la primera edició, s'espera per enguany una participació superior als 1000 corredors per poder seguir col·laborant en la recerca i la lluita contra el càncer de ronyó.

Per la seva part Meritxell Riera va voler fer esment de la col·laboració de tots els membres del club, dels voluntaris i de les institucions per tal de poder fer realitat aquesta cursa.

Finalment el  Dr. Bernadas va agraïr la tasca del club organitzant una cursa per aquesta causa en uns moments tan díficils de crisi com els que estem patint actualment.


2 comentaris:

  1. Ja comencem a treballar per la II cursa benèfica "Els 10 km de Les Franqueses "

    ResponElimina
  2. Que orgull de pertànyer a aquest club, i de tenir els companys que tinc.

    De com d'una il · lusió neix un objectiu de col · laboració per una causa tan humana.

    Aquest ha estat un petit granet de sorra contra una ferotge malaltia, però si cada any aportem la nostra petita espurna de col · laboració cada vegada serem més grans i aquesta malaltia més petita.

    Felicitats a tots

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.