diumenge, 22 de setembre del 2013

I Milla urbana de Les Franqueses del Vallès

15 de setembre de 2013

El passat diumenge 15 de setembre va tenir lloc, dins dels actes de la Festa Major, la  I milla urbana de Les Franqueses del Vallès, organitzada pels amics de Ríos Running Les Franqueses.

Malgrat que el temps no va acompanyar del tot, vam poder gaudir d'una gran matinal atlètica amb curses infantils incloses. En la categoria sènior va guanyar amb força claredat l'atleta del Canovelles Mourad Mounim i la nostra companya Carmen Martín en categoria femenina.

Cal destacar també les excel·lents actuacions de Yolanda Guardado , tercera, i dels més petits, Laura, Oriol, Sergi i Maria, que apunten maneres i que aviat jubilaran als seus pares.

Cal felicitar a l'organització per a l'atenció que van tenir a tots els participants.

Reportatge a4elkm:


Reportatge VO TV:

2 comentaris:

  1. una cursa ben diferent a la resta donat que no estem acostumades a fer curses de curta distància, cal felicitar a tots els meus companys de A4 i en especial a les companyes Carmen i Yolanda per aquest podium i felicitar tambè a l'organització de Rios Runnig Les Franqueses.

    ResponElimina
  2. L'atleta Mourad Mounim està a les files del C.A.Montornès des de la temporada passada.

    Bona cursa, ben organitzada per ser la primera edició, felicitats.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.