dissabte, 26 d’octubre del 2013

Resum de la temporada 2012-2013

Hem preparat un petit resum de la temporada 2013-2014 que tot just s'acaba i que es va emetre a l'assemblea general ordinària de socis del club el passat dijous.

Pels qui no van venir i per a tots aquells que els hi vingui de gust, aquí el teniu.

3 comentaris:

  1. OE OE OE OEOEOE SEMOS LOS MAS MEJORES...........

    y a quedado constancia que el año pasado conseguí mi Chapa mi tesorooooo jajajajaja

    ResponElimina
  2. Tens raó. Aquesta temporada hem tingut moments inolvidables com la teva medalla. Però personalment també guardo un gran record de l'arribada de la marató del Miquel, de la gran paella i com ens ho vam passar de bé amb la Fer-paella, dels pintxos de Donostia, del sopar pre-mitja, dels rècords de la Carme, etc...
    Aquests moments tan bons no em fan oblidar però, que hagi estat per a mi la pitjor temporada des que sóc en aquest club.
    Espero que la temporada vinent sigui millor.

    ResponElimina
  3. Aquesta temporada m'ho he passat molt bé, entrenant, correns, menjant xurros l'1 de gener, menjant paella, ballant, en resum compartint moltes coses amb uns bon companys i amics.

    A nivell personal vaig començar la temporada malament, amb la meva anèmia i a partir de Behobia ja recuperada ha estat una fantàstica temporada.


    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.