dimarts, 14 de gener del 2014

XXVI Cursa Mar i Murtra de Blanes i I Sansi de Mataró

12 de gener de 2014

XXVI edició de la Cursa Mar i Murtra de Blanes, una cursa força maca i dura de poc menys de 21 km , segons ens comenta l'expedició a4elkm que hi va participar.

La nostra Carmen Martín va tornar a demostrar el seu bon estat de forma essent la segona classificada de la seva categoria amb un temps de 1:38:20 arribant una mica menys d'un minut abans del "presi" Rafa Lora que fou el 154è amb 1:39:08.

Carmen, Rafa i Yolanda a Blanes


Enguany la cursa deparava una sorpresa final a tots els corredors en forma d'una duríssima rampa al darrer km, que tots els participants van haver de superar. 

Classificacions:




D'altra banda, a Mataró se cel·lebrava la I Sansi de Mataró sobre una distància de 10 km , i on la participació del club va anar a càrrec de'n David Serrano, que fou el 38è amb un temps de 38:20.

David, al pas del km 5                   foto: Wai-shan Tang


1 comentari:

  1. La Mar i Murtra és la primera mitja de muntanya que faig. Els primers kilometres se'm van fer pesats i el paisatge no era gaire maco, però anava ben acompanyada pel Presi.
    Cap al km 8 la cosa comença a canviar i comença a veures camp, bosc i ja és més divertit, i cap al 12 ja dins un bosquet hi ha una pujada i pujada i pujada fins al km 16. La veritat és que anava tant mentalitzada en anar amb calma que la pujada no es va fer gens pesada. I allà ens va agafar el nostre company Sergi. Però el millor de la cursa està per arribar, i és que a partir del 16 hi ha una superbaixada per un corriol on cal mirar bé on poses els peus. M'ho vaig passar pipa baixant com les cabres!
    I tornem a Blanes, i quan ja penses que la cursa encara cap a la platja, se't cau l'anima als peus quan després d'un corva tancada a l'esquerra t'apareix una senyora pujada. I de mica en mica, passet a passet fins amunt. I val la pena, quina vista més xula de la platja! I ara si, cap a baix vaig pensar. Doncs no, ja et remata del tot quan la cursa et fica per una mena de camí petit de ronda amb escaletes de fusta i cap amunt. Per sort no és gaire llarga però si suficient perquè hagi de fer un tros caminant.
    I per fi, cap a baix, la platja i l'arribada. 1.38.20 i per davant del Rafa, "no puc demanar més, m'ha sortit fanàstica."

    En resum cursa maca i molt ben organitzada.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.