dilluns, 15 de novembre del 2010

Resultats del cap de setmana; Behobia, Castellbisbal, MCD

Cap de setmana prolífic de participació d'atletes del club.

Un any més la Behobia va veure una nutrida participació d'atletes del club amb força èxit. Sota unes condicions climatològiques adverses però millors que la de l'edició de l'any passat, els nostres atletes es van lluïr assolint en bona part les seves millors marques en aquesta cursa que enguany congregava prop de 20.000 corredors. Per segon any consecutiu la victòria fou per Rafa Iglesias seguit del madrileny Chema Martínez. A destacar la gran presència de catalans a la cursa; més de 2000 catalans van participar en la millor cursa popular que se celebra a l'Estat Espanyol.


Rafa Iglesias, vencedor de la prova

Classificació dels atletes del club:

Xavi Roca a pocs metres de l'arribada



Toni Flores, en ple esforç
D'altra banda, el nostre company Fernando Ramos participà a la Mitja Marató de Castellbisbal, assolint la 14ª posició general i la 3ª de la categoria de veterans, amb un bon temps de 1:24:23 en un circuit força dur.

I finalment el nostre soci de les terres de l'Ebre, en Ferran De Torres, completà en un també excel.lent 8ª posició, la marató Costa Daurada amb un temps de 2h 47'16'' demostrant que els problemes físics que ha arrosegat aquests darrers anys és ja història.



26 comentaris:

  1. Personalment, molt satisfeta, després d'estar esperant 34 minuts a sortir després dels primers. A l'acabar em va entrevistar (també a la sortida) i el comentarista em va preguntar si havia arribat abans que el meu marit! Se'm va escapar el riure!

    La resposta va ser: No, ya me gustaria! pero él llega de los primeros. Després de la cara de sorpresa del senyor, li vaig aclarir: No es Chema! Eh!

    Grans sensacions de tothom. Em sembla que tots estem bastant satisfets. Val a dir que en Jaume es pensava que no acabaria! No només he acabat, sino que al Karaoke, si canto, és per diversió i no per pagar la panyora!!! Objectiu supercomplert!

    Mireia

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats Mireia!!

    ResponElimina
  3. Felicitats a tots pels temps, no deixo de quedar-me anonadat cada cop que veig la taula de resultats. :|

    Per cert, 20.000 corredors ? Suposo que ho et col•loques primer a la sortida o es fa impossible passar algú.

    ResponElimina
  4. Primer de tot,felicitar al Jaume ,personalment penso que va ser el que va arriscar més i va demostrar que va ser el més fort de tots nosaltres.
    Jo sabia que estava fort,però es que em va treure quasi 1 minut(un món),i no vaig tenir, l'oportunitat aquest cop, de compartir ni 10 metres la silueta del seu culet.

    Els demés ,personalment trobo que varen fer una cursa correcte i perqué no dir-ho bona,però sense l'espectacle que ens va deleitar l'avi.

    Mireia, et felicito per la teva gran cursa,amb les condicions climatologiques en contra i la teva primera participaciò en la distancia és una grandisima marca.


    Encara que et puntualitzo una coseta,siusplau,aquest club amen de ser reconegut pels seus grans resultats atletics,és encara més admirat per la seva elegancia,i fes el favor altre dia de entrar a la meta amb els cordons lligats com un atleta de la teva categoria mana ,i no com l'imatge de atleta novell que vas donar.

    De l'Eulogio m'alegro que els seus problemes fisics els hagi deixat de costat,el Pep(el nostre home de ferro) va complir,peró al igual que el Xavi,opino que segur tenen a la BB molt més marge de millora.
    El Santi i el Miquel, es van exibir,de l'Anna no se exactament el problema que va tenir,ja ens ho explicará.


    Fernandooooo!! un altre xapa!! més feina per treure la pols,felicitats!!

    ResponElimina
  5. Ferran,que no me'n recordaba de tu crack,felicitats per la teva general,suposo que es una maratò dureta.

    Ja ens ho explicaràs en un sopar,on espero que no tarden massa en fer-lo.

    Felicitats!!

    ResponElimina
  6. Daniel,

    La sortida està força ben organitzada per calaixos en funció de la marca. No vam tenir cap problema de posarnos al davant de tot. De fet vam sortir a segona o tercera fila.

    De totes maneres això d'avançar a gent no deu ser un problema ; sembla ser que uns atletes etíops es van deixar les sabatilles de competir amb el xip al cotxe, es van despistar i van sortir 44' més tard quan tothom ja havia sortit. Tot i així un va fer 1h04' i una noia 1h08' ( no només hauria guanyat sinó que hauria batut el rècord de la prova ). De fet no sé si al final el rècord de la prova igual li donen

    ResponElimina
  7. Hola companys;
    Felicitaros a todos por los resultados, yo de mayor quiero ser como vosotros.
    Supongo que se deben al chuleton de kg y el chacoli de la noche anterior….
    Para todos este FORT APLAUDIMENT PLAS,PLAS,PLAS,PLAS…….

    ResponElimina
  8. Hola a tots i felicitats per les vostres marques.
    Aquests dies estic amb el "subidón" d'haver aconseguit el repte de La Behòvia-SS. Enguany no la tenia programada en la meva agenda de curses però em van oferir un dorsal i vaig pensar que seria l'oportunitat de fer allò que no em vaig atrevir a fer l'any passat per por al temporal.
    El meu propòsit era fer-la en 2 hores. Volia disfrutar-la sense patir en excés. De fet, aquest any m'estic trobant molt bé i entreno més que mai. En resum, que les bones sensacions a partir del km 3 aprox van fer que comencés a pensar que podia fer una cursa millor. I ho vaig aconseguir. Estic molt satisfeta amb el meu temps i això em dóna ànims per plantejar-me fer marca a La Mitja.
    Crec que aquest any tant la Mireia com jo ens estrenem com a femines del club en aquesta cursa. Jo no em vaig cordar bé les bambes però vaig perdre el xip. Quin desastre!
    Agraeixo moltíssim la persona que em va acompanyar durant tot el recorregut i que m'ha ensenyat què és una piràmide.
    Fins la propera.

    ResponElimina
  9. Amb les preses no he posat el nom.

    ResponElimina
  10. Moltes felicitats companys per els vostres resultats. Espero que tots hagueu complert les vostres expectatives i si més no, us ho hagueu passat bé.
    El meu missatge a hores d’ara, és resultat d’uns dies de reflexió personal, doncs les sensacions que m’he endut de la Behobia-SS no han estat les expectatives que jo m’havia creat, i tot, per obsessionar-me en un temps o una marca, que m’han fet oblidar altres principis o valors bàsics que ha de tenir tota persona.
    Per simplificar el que he sentit, titularia aquest cap de setmana “Córrer per ser infeliç”. He patit un cap de setmana amb una pressió psicològica pròpia de la gent que ocupa les primeres posicions a les curses i no la d’un aficionat que practica l’esport per ser feliç i trobar-se bé amb un mateix.
    Respecte a la cursa, vaig renunciar de bon principi a compartir-la amb amics i companys com Eulogio o Laure, amb qui hauria gaudit de la cursa d’una altre manera, sense tanta pressió i amb més possibilitats d’arribar bé a la meta, doncs la seva experiència i el seu seny en competició van fer que finalitzessin la prova per davant meu.
    A més, he d’agrair tant a Eulogio com a Laure que quan em varen atrapar en el pitjor moment, enlloc de passar-me per sobre, intentessin animar-me per enganxar-me amb ells i no quedar-me penjat a meitat de la prova.
    Des de aquest bloc, us dic que he aprés la lliçó. Per uns segons o si molt m’apures uns minuts de diferència no podem renunciar a la finalitat bàsica de la pràctica de l’esport, que és ser feliços, i jo no he assolit la felicitat fent 1:13 a Behobia.
    I no vull que em mal interpreteu, doncs no estic dient que no estigui content amb la marca assolida. Estic molt content i es més, crec que difícilment podré tornar a entrenar com he preparat aquesta cursa. El que vull expressar amb aquestes línees, es que quan oblidem el motiu per el que realment correm, i es simplifica tot en una marca, en moltes ocasions podem actuar de forma equivocada amb la gent que ens envolta i a sobre no assolir l’objectiu que en forma de temps ens havíem marcat.
    Jo de Behobia em quedo amb tots els amics i companys a qui vaig saludar tant abans, com durant i després de la cursa i respecte a la carrera, estic desitjant tornar-la a fer l’any vinent per competir d’una altre manera.
    Fins aviat i molta felicitat!!!

    ResponElimina
  11. Personalment amb els entrenos que estic fent,i despres de no fer una cursa desde els xics de granollers,i la Matagalls, estic content.Felisitas a tots i totes per els temps que heu fet.

    ResponElimina
  12. Xavier,

    Efectivament nosaltres correm per gaudir. Per sort no ens guanyem la vida corrent. Ja et vaig dir fa dies que picaves massa alt i com sempre no em vas fer cas...

    Segurament quan aprenguis a córrer més relaxat i sense tanta pressió, aconseguiràs millors resultats i t'ho passaràs millor. Però aquest és un procés que cadascú ha de passar. Tu fas relativament poc que estàs entrenat i has millorat molt em poc temps, però tot ha de tenir el seu procés.

    Obsessionar-te mai és bo i córrer no és una excepció. Com a anècdota et diré que la meva millor marca en mitja marató ( ja fa prop de 9 anys ! ), la vaig fer després de fer un sopar que estaria fora de qualsevol dels cànons standard.

    Hi ha una cosa en què t'equivoquesquan dius que mai tornaràs a preparar-te tan bé com en aquesta cursa. Segur que entrenaràs millor perquè entre altres coses ens has de convidar a una mariscada després de la mitja de Granollers ( i no et vull posar pressió ! )

    ResponElimina
  13. Anna,

    Moltes felicitats per la teva cursa. La propera vegada corda't bé les sabatilles !!!!

    ResponElimina
  14. Veig que no sorto a la graella de temps. Finalment, vaig fer 1:51:52.
    El problema no va ser cordar-me malament si no que vaig perdre el xip perquè vaig posar malament la brida. No em tornarà a passar...

    ResponElimina
  15. no sé vosaltres però jo porto una galipàndria que me'n recordaré durant temps del fred i la pluja de diumenge! enhorabona a tots i totes! Jaume...no tinc paraules!

    salut i quilòmetres!

    ResponElimina
  16. Ara per ara, si algú ha de convidar a una mariscada, és un veterà que va fer 1:07.

    ResponElimina
  17. Aquest vídeo de l'any passat és impressionant.
    A veure si coneixeu algú.
    http://www.youtube.com/watch?v=Z7IbR_HTdSc

    ResponElimina
  18. Xavier,

    La mariscada és cosa teva. Jo poso la gana...

    El vídeo del que ens has donat l'enllaç és el que posaven mentre esperàven a la sortida. Realment en aquell moment em vaig emocionar recordant la cursa de l'any passat. Jo he vist un calb que em sona !

    ResponElimina
  19. Hola a tots!!!
    En primer lloc felicitar-vos a TOTS per la behobia, la mitja de castellbisbal (Grande fernando ) i demes. Penso que vau estar a un molt bon nivell. Segons diuen els vascos fer sub 1:10 a la behobia es un gran honor, tant en toni com en jaume ho han fet sobradament. Xavi al lio y behobia's n'hi ha per donar i per vendre et venjaras.

    Fernando lo tuyo es de podium, espero llegar a tu edad corriendo, correr la cuarta parte que tu, y haber recorrido la mitad de kms que tu a tu edad. con eso ya firmo. Felicidades.


    Jordi

    ResponElimina
  20. Per alusions, permete'm Xavi que et respongui el teu comentari carregat de desilusiò,pesimisme,i desgana.

    Efectivament,com t'ha puntualitzat el Jaume,es corre per gaudir.
    De totes maneres,no concideixo amb ell de que tiraves massa alt.
    Per mi estaves preparat per fer menys del que has fet,i no ho has fet,segur que tu saps les raons i motius de no assolir el teu objectiu.

    Però d'aqui,al misatge que has escrit ,de penjar practicament les sabatilles...hi ha una gran diferencia.

    Perdona Xavi,ara no repapiejare i explcaré les meves batalletes,però tothom prepara les curses amb ojectius i amb ilusió de que totes arribin a bon port,per desgracia mai pot ser aixi.

    Jo no habia entrenat tant a la meva vida com vaig entrenar per Nova York,fen setmanes de 150 km.i "cagada pastorets",a Hamburg al km 37 anava per 2.32 al km 39 les meves cames van dir"cagada pastorets",en la mitja de Granollers 2009,en volien portar a alcoholics anonims per fer terapia de grup dels tombs que feia al arribar.

    Collons Xavi!! no fumis crack,es una putada no complir els objetius que un es proposa,però mai,mai mai claudiquis per no asslir-ho.

    Ho sento Xavi,en tu no m'ho crec que triis la opciò del no sacrifici.

    Per mi Xavi, tens la ampolla mig plena,segons tu mig buida,i a sobre la vols buidar del tot.

    Xavi continua amb aquest terennna,quan asoleixis el que et proposis" et veuras més reconfortat que no pas amb aquest inesperat i sorpresiu canvi d'actitud.

    ResponElimina
  21. Felicitats a tots! Espero i desitjo tornar a ser-hi l'any vinent. Mireia, molt bé! Ser finisher de la Behòvia no té preu.
    Toni, vols dir que el Jaume no s'amaga i entrena també a les 5 del matí? Aquest home no envelleix mai!

    ResponElimina
  22. Sóc el Pol Roma. Ens hem vist alguna vegada per la carretera de les aigües,fent la rodadeta del diumenge. Bon amic i admirador del Toni Flores,i client fidel del Grupo Lober. Vaig estar a Sant Sebastià amb uns amics, i vaig viure la emoció de presenciar l´entrada a meta d`alguns socis del vostre club. Jo no la vaig fer per problemes de "logistica". No entenc com li podeu dir l`avi al Jaume Aragonés, quant puc constatar que va pasar com una bala per davant meu. Vaig alucinar...Felicitats al Toni, amb qui vaig tenir oportunitat de compartir uns pinxos al.lucinants i un txacolí de puta mare. Per cert, em va encantar coneixer a la dona del Jaume, la Mireia. Una dona 10. Felicitarla també per la cursa que va fer, digna dels millors atletes. Sempre es un plaer conèixer gent com vosaltres. Felicitats a tots. I moltes grácies al Jaume pels 20 minutets que em va regalar.

    ResponElimina
  23. Hola Pol,

    De res. A disposar.

    El proper any et volem veure corrent la Behobia també.

    ResponElimina
  24. felicitats a tots els companys a4 km que vareu fer la behovia.
    Jo soc un "angaua" deixeble de l' avi

    Som de la mateixa quinta i encara fem MMP als 42 tacos, jeje.
    Jo tambe molt content, 1.17.30 millorant un minutet el temps de l´any passat

    Toni Flores, molts records!

    QUIM

    ResponElimina
  25. no es veritat, tenim 43 !

    Per cert, a la sortida vaig coincidir amb els companys miquel i santi.

    Molts records,

    ResponElimina
  26. Respecte a l'entrenament de les 5 del matí, us he de confesar que no el fa, per què el lligo al llit!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.