dilluns, 13 de desembre del 2010

Resultats Mitja Marató de relleus de Granollers

Gran èxit a la mitja marató de relleus de Granollers. Bon dia, amb un bon solet molt agradable per córrer, i molt bons resultats dels nostres atletes que varen participar en diversos equips.

Es van conseguir la segona i tercera posició en la categoria masculina i una brillant victòria en categoria mixta ( repetint la victòria de l'any passat ). També cal destacar les actuacions d'alguns del participants del programa de la mitja.

Reportatge a VO TV: http://www.votv.cat/granollers/videos/se-celebra-la-mitja-marato-per-relleus

Classificacions:


Algunes fotos de la cursa d'ahir:

Si ens feu arribar més fotos de la cursa d'ahir a administracio@a4lkm.com, també les penjarem.

16 comentaris:

  1. soc ivan felicitar a tots els membres del club por la carrera de hoy dia 12.12.2010 de la mitja maraton por relevos de granollers, por vuestras posiciones por equipos ya se ve la calidad que tiene este club, lo dicho muchas felicidades por vuestros objetivos.

    ResponElimina
  2. Felicitar a tots els membres del club i a tots els seus familiars, que en aquesta ocasió, varen ser força colla els que es varen apropar a les pistes d’atletisme a veure les seves respectives parelles córrer.
    També felicitar l’elegància amb que va fer el relleu en Javi, millorant considerablement la forma en fer el relleu amb la seva parella de equip respecte l’any passat.
    Respecte a la cursa, content d’haver fet equip amb Eric i César, que ho van donar tot per fer una fantàstica quarta posició,amb un temps final de 1:17:55, tot i que últimament els problemes amb el chip em persegueixen.

    ResponElimina
  3. Peazo resultats de tots els membres del nostre club. De 2 a 5 lloc en la general i 1er en el mixte.

    Llastima no haber pogut revalidar la victoria absoluta de l'any pasat.

    Yo personalment molt content per la marca obtinguda (no sense patiment) 1 minut i mig mes rapid que l'any pasat. Que m'anima a seguir "maxacant"

    Per ultim respecte al comentari del Xavi añadir. Que esperem per el be de tothom que l'any que be en l'imatge del cartell no surti el mateix personatge.

    Agrair a l'ivan el donar (al no poguer correr) un cop de ma a l'organitzacio.

    ResponElimina
  4. Xavier,

    Tens raó. Ha millorat substancialment la forma de recollir el testimoni/xip ( fins i tot s'ha posat guants per l'ocasió ).

    M'alegra saber que els savis comentaris que es van fer arran de la seva forma de recollir-lo de l'any passat han servit d'alguna cosa.

    Per l'any vinent hem de conseguir fer un equip a4elkm femení al 100%.

    ResponElimina
  5. Perdona Isma, però la foto d'aquest any és boníssima (ho dic de veritat)
    Si els participants tenim dret a decidir, jo voto per a que aquesta foto sigui el cartell de l'any vinent.
    Per cert, com l’any vinent, rebaixis 1’30’’ la teva marca, encara et fitxaran els de Terrassa.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  6. Ara si!!! molt bé Javi,ara si que fas un relleu elegant,sense cap mena de "bruticia",molt bé.
    Jo també voto perquè continui com foto oficial de la cursa!!

    ResponElimina
  7. Hola, felicitar a tots i totes per l'esforç i agraiments a aquells/es que m'heu animat... Jo m'estrenava
    , doncs era la primera cursa que feia, i m'ho vaig passar molt bé...
    Va ser la primera cursa però amb tota seguretat no serà l'última.

    Voto també per un equip femení.

    ResponElimina
  8. Aquí un altre que també s’estrenava i només donar les gracies a tots els monitors perquè al principi estàvem una mica desorientats i s’agraeix que estiguéssiu per nosaltres.

    Carmen, pel pròxim any t’aconsello fer un mixte amb dos homes de veritat perquè amb nosaltres no aconseguiràs mai una copa xD per l’any que ve repte personal baixar de 30! O que el meu company d’equip no hem guanyi per 1 segon ¬ ¬

    PD: Imperdonable que el tercer premi d’equip de noies no es pogués entregar per no averi més equips femenins... noies del programa entrena la mitja os recomano totalment fer la cursa per relleus teniu moltes possibilitat de guanyar i sinó simplement us o passareu pipa!

    ResponElimina
  9. Daniel,

    Pensa que el primer rellevista feia els 97 de més per tal de completar els 21.097m. Per tant de fet vas guanyar al teu company d'equip.

    Això sí, cal reconèixer que va arribar d'una forma ben elegant tal com us hem ensenyat...

    ResponElimina
  10. Xavi

    Ya estaria be fotre una altre mosegada de minut i mig pero llastima q la millora de marques no segueix aquesta regla, mentres anirem patint per correr sols una miqueta mes.

    De totes formes aixo us demostra a vosatres q porteu tota la vida al club una cosa que ya sabieu. Que en el club teniu un bon entrenador.

    ResponElimina
  11. Tinc que reconeixer,que ahir vaig alegrar-me moltissim, de veure els nostres companys del programa de la mitja, com gaudien de la cursa, amb l'extra de portar un pitrall i que significaba un estat pur de competiciò.

    Felicitats a la Carme,Yolanda, Eric,Joan,Daniel,etc,etc,si vosaltres estaveu contents,els comentaris nostres(els monitors) era d' orgull,que voleu formar part d'aquest club ,més a l'Isma,l'Ivan,Raul i demés, fem el resum que aquest club te el relleu asegurat.

    ResponElimina
  12. Ei, donar-vos les gràcies a tots els monitors pels consells i els ànims, Fernando, Jaume, Toni i en especial al Cesar que em va acompanyar durant el meu relleu. I sobretot agrair i felicitar als meus companys Dani i Carme, pel suport i per la marca!! Cracks!!

    La veritat que no va ser el meu millor dia i tot i fer gala de la meva elegància a l'arribada m'estava morint de dolor per dintre... De fet estic a casa des del diumenge a la nit amb febre.
    Però molt content amb el temps aconseguit! Crec que tots vam millorar les nostres previsions més optimistes, així que enhorabona!!

    Ara a recuperar-se bé per la següent. Salut i ens veiem aviat!

    PD. Tranquil Dani, l'any que ve no serà un segon... jeje

    ResponElimina
  13. Uuuhhhh cuando quieras y donde quieras!

    Demà tinc que sortir perquè el jefe m’ha fastidiat l’entreno d’avui , si tens valor quedem al polígon! xD

    Millorat crack!

    ResponElimina
  14. Ostres!! Joan,Daniel,jo m'encarrego de portar-vos el pitrall i el xip,a més,m'
    ofereixo de ser el jutge.
    Ja em direu hora i lloc per el gran "duelo",això no m'ho perdo!!

    ResponElimina
  15. Vinga! i el circuit serà la recta del Lledoner i haurem de recorre 10 “palos o farolas” ( by Javi ) en el menor tiempo jeje

    No ens foteu ni cas que xarrem massa :P els duelos els deixem per vosaltres i com diu el Jaume només a les competicions, als entrenos es va a entrenar!

    ResponElimina
  16. Hem afegit el link al reportatge de VO TV. Si bé s'equivoquen al citar el nom de l'equip vencedor en categoria masculina, el reportatge és prou interessant.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.