diumenge, 5 de desembre del 2010

XIII Mitja Marató Mataró

5 de desembre de 2010

Resulats dels atletes del club:






7 comentaris:

  1. Aquesta mitja destaca, per sobre de tot, pel gran lot de productes de la marca Procter & Gamble que donen a tothom que acaba la cursa. Enguany a més del tradicional sabó, ens han donat maquinetes per afaitar-nos i/o depilar-nos per tot l'any amb les seves respectives locions after-shave i hidratants.

    Aquest fet fa que les inscripcions s'exhaurissin en poc més de 24 hores , i de retruc, que segurament més d'un membre del club no hi pugués participar.

    La mitja és prou ràpida ja que el circuit és força planer al costat del mar. Si el vent no bufa gaire ( com va ser aquets any ) es poden fer unes marques prou bones. Llàstima de la pujada final de prop d'1 km, que com no arribis una mica sencer pots perdre tot el que havies guanyat anteriorment.

    A destacar els dos podis en categoria de veterans; la del Jaume en la categoria M4 i la del Fernando en categoria M5. Tot i això en el club s'està rejovenint, ja que tant l'Ismael com l'Eric van conseguir un registres prou bons. De ben segur en un futur ben proper també estaran lluitant per les primeres posicions de les seves respectives categories.

    ResponElimina
  2. Per la meva part bastant content amb el registre conseguit de 1'16"18. Dic bastant perque a la sortida ya ho hagues firmat, ara un cop en cursa a partir km10 buscaba la possibilitat de sub 1'16. Ho deixarem per un altre cop.

    La cursa va anar bastant be. Vaig sortir a 3'40 pues tenia l'idea de fer 1'17"00. El ritme el portaba bastant controlat tot i aixi vaig volguer ser prudent pues encara no tinc la distancia agafada i em d'on molt respecte la distancia.

    Despres de 3 km (5-8) de molt dubtar si anar o no a per el grup de davant que estaba a 35"-40" amb el perill de quedarme sol en terra de ningu o de quedarme en el grup on anaba molt comode vaig decidir jugarmela.

    Aixi que a partir del km8 va ser un anem fent solets a 3'32 3'36 fins el km 19'5 on a base d'esforç vaig poguer anar adelantant atletes que s'anaben quedant del grup davanter fins el km 19'5 on tocaba afrorntar per si l'esforç no era ya suficient el tramp de pujada de 1'5 km (treient un petit descanset) Al final un regust una mica amarg que em va donar la pujada pues va impedi el sub 1'16.

    Felicitar als companys del club amb qui vaig compartir el mati, pues tots van fer unes magnifiques marques.

    Si es que estem plagats de figures al club.

    ResponElimina
  3. Per cert destacar que no s'ha comentat. La 3ª posicio conseguida per equips (putuaben els temps dels 5 primers atletes)

    ResponElimina
  4. Craket, digues-ho tot! tu anaves amb la Meritxell Calduch punyetero!

    ResponElimina
  5. en primer lloc lo de cracket a sgut un error (si es que no es pode tindre tantes comptes, un es lia)

    Anem al tema que ens atany, mas pijat, pensaba que amb l'explicacio es disimularia be. Pero veig que no

    La veritat es que no va tindre pietat de mi vaig esforçarme venint per darrere per agafarla y un cop la atrapo no va tindre respecte per mi, em va destrosar y rematar. Va ser peleona

    ResponElimina
  6. felicidades a todo los miembros de le el club en la mitja marato de mataro por vuestras marcas y puestos. Yo intentare bajar de 1h 20 en la mitja de vic de el 19.

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats cracks!!!
    M'alegra molt veure sang jove per el club, i més encara veure l’empenta que porteu. Segur que assolireu els objectius que us proposeu, doncs dedicació i disciplina no us manca.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.