dilluns, 3 de gener del 2011

Sant Silvestres 2010

L'any el despedim sempre corrent alguna de les tradicionals curses de Sant Silvestre. Enguany vam tenir participació a la Cursa dels Nassos de Barcelona i a la Sant Silvestre de Canovelles, ambdues curses sobre un recorregut de 10 km

Resultats dels atletes del club a la Cursa dels Nassos de BCN:


Malauradament no disposem de la classificació de la Sant Silvestre de Canovelles, però si disposem d'algunes fotografies:






6 comentaris:

  1. Enarabona a tots els que veu correr l'ultima cursa de l'any. Tot i que algu encara a de pendre a controlar les distancies i no sortir tan embalat els primers 4km.

    Per cert Jaume a 6" de batre el record del club en 10km que tu mateix tens

    ResponElimina
  2. Jo també felicito a tots els que varem finalitzar l'any corren i el varem començar corren ,com ja és tradiciò en aquest club.
    Estic d'acord amb l'Isma,encara que em sembla que aquest company que es refereix, te la excusa i es pensava que pasaba com a la mitja de Montornes, que a la meitad del recorregut,en una meta volan, hi ha un pernil de regal,i va apretar fins el kilometre 5 ,però veien que no rebia cap premi pel seu esforç es va deixar anar com un autentic profesional.

    ResponElimina
  3. Va estar molt bé acabar l'any corrent, felicitats a tots!

    no sigueu dolents! el company es va parar per xerrar una mica amb nosaltres perquè s'aburria d'anar el primer ...

    Els alumnes de entrena la mitja estem pensant en posar un pot comú i "alquilar" al company perquè corri amb nosaltres aquell dia xD

    ResponElimina
  4. como molan las fotos!!!! felicito al que las a puesto y ya felicitar a todos por vuestros tiempazos ¡ah! toni faltas tu en las fotos??? cambiando de tema sobre la cena no me parece mala la idea de el viernes 14 aunque hay que ir con ojo que algunos tenemos que ir a terrassa jeje.

    ResponElimina
  5. el anonimo soy yo IVAN......

    ResponElimina
  6. hola a todos y feliz comienzo de año , a mi en principio si que me va bien ese dia para la cena , felicidades a todos los campeones que corrieron las san silvestres , a mi me da envidia , ya que no pude correr este año ninguna , por mi trabajo , pero ahora cojere vacaciones solo para prepararme a tope para la mitja de granollers , un abrazo a todos .

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.