dilluns, 7 de març del 2011

Marató de Barcelona 2011; resultats

Reportatge a4elkm:

Reportatge TV3 emès pels Esports3:
http://www.tv3.cat/3alacarta/videos/3409510

17 comentaris:

  1. Per la meva part no tindrem el resultat gaire em compte 3'14 dons vist q aquest ultim mes apenas e entrenat me la vaig pendre a disfrutar.

    Vaig anar a acompañar a un company. Fins el km 31 anaba comode per fer 3'03 - 3'04 pero el meu company va patir un pet i vist que el abductor meu no estaba gaire be vaig decidir anar amb ell y no forçar per acabar amb ell fent 3'14.

    Fisicament estic be, tot i que sembla que e recaigut de les molesties de l'abductor, pero hem sembla que en una setmana podre entrenar amb total normalitat.

    Felicitar al Toni i al Fernando per les seves brutals marques.

    ResponElimina
  2. La Palabra "Valientes" se queda corta.
    Felicidades Toni por esa marca tiempazoo el sub 2:35 es estratosferico.

    Clapes fortissimm!!! enorabona pel sub3

    Fernando enorme eres un ejemplo a seguir.

    Domenech un perro viejo en esto de las maratones donde las molestias no le han impedido acabar FELICIDADES

    ISMA sobradisimo que ibas el domingo ni sudaste. A recuperarse del abductor

    ResponElimina
  3. Que gran el nostre president ! Marca personal i rècord del club !!!!

    Ahir no van participar gaires atletes del club però tots ho van fer amb nota.

    L'any vinent segur que serem més !

    ResponElimina
  4. Ahir va ser un dia molt especial,després de una preparaciò molt digne per aquesta marató,per fi vaig assolir els 2.34 desitjats aquest any,apart, clavant la primera mitja i la segona en un mateix temps.El proper any a pels 2.32-2.33.
    Estic molt content,encara que per un problema logistic ,el nostre company Ferran de Torres ,que es es el que haviem pactat,no em va poder ajudar els 30 kilometres primers a ser la meva llebre.
    Vaig patir com tothom,però el meu video d'arribada si el voleu veure, transmet el que fa temps tenia pendent amb la maratò.
    Moltisimes gracies a lLluis Ferrer per les escridasades d'anims i al Jaume i l'Eva,que em varem recolzar durant tota la cursa,fen els avitualllaments que els havia demanat,tenin els pobres que recorrer mig Barcelona en metro,per estar en els punt clau de la marató i donar els seus anims a tots els de l'equip en tot moment.
    Felicitar al Miquel per la seva marca i al Fernando per saber llegir que ahir no era el seu dia,el Domenech per fer la seva ultima marató(segons ell),i a l'Ismael per començar a recuperar-se animica i fisicament.
    Al Santi no l'he vist a la clasificaciò,que tal?
    La propera marató estic segur que et tindré al costat Jaume,pendent d'arrebatar el record.

    ResponElimina
  5. Enhorabona Toni!!!, per la teva marca personal, només a l'abast d'uns pocs, penso que un pel amarga per no poder-la fer amb el teu company de fatigues, al que li desitjo una pronta recuperació.
    Felicitats a tots els que van corre ahir la marató de Barcelona.

    ResponElimina
  6. Ara sí que tenim motius per celebrar la mariscada!!!
    Moltes felicitats.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats a tots, així dona gust fardar de club.

    I ara que? Quina es la pròxima
    cursa a la vista?

    Salutacions!

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats a tots! Especialment al Toni per la marca personal i el nou rècord del club!
    Per cert, el Fernando va sortir al reportatge de la Marató de Teledeporte!

    ResponElimina
  9. Felicitats a tots; Toni l'ho teu es per treures el barret,Fernando no esta malament la proxima segur que cau perque tens molta betzína,Santi a per la proxima,Isma ja queda menos per recuperar-te, i Domenech aixó de que es la ultima no m'ho crec...no se si amb deixo algu.Personalment estic més que satisfet, baixar de las 3h no sempre es facil ja soc un sub3.Graciès a tots els que ens vareu animar tota la Marató.

    ResponElimina
  10. Toni, no sé perquè em pensava que tenies 2h31'. Felicitats!!, a tu i a la resta que van poder gaudir i patir de la festa del diumenge.
    Llàstima perquè vaig passar en 1h16'59" la mitja però ja he vist que vas tenir bons cmpanys de viatge amb el Gozalo i Hurtado. Queda pendent!

    ResponElimina
  11. Ep, los Brothers animamos lo que pudimos y mas!

    Enhorabuena chicos!

    El que debe tener más agujetas es Isma que iba silbando!

    Me alegran muchisimo vuestras marcas.

    Flo increible. Olé por tu marca!

    Santi cogiendo medidas a la distancia, distinguido sr. Maratoniano

    Miquel con unos parciales de libro, enhorabona!

    Fernando rockero incansable, molt be!

    Domenech, show most go on!

    Salut A4!

    ResponElimina
  12. Toni, estás invitado a la media maraton de Cádiz, lo siento, no se como ponerme en contacto contigo, enviame un correo con tu teléfono a juanareca@hotmail.com, un placer haberte conocido, teneis la mejor maratón de España.

    ResponElimina
  13. Juan Antonio,ya te he pasado un email,no hace falta que reflejes el destinatario en el apartado de remitente,un placer que hayas accedido a nuestro bloc.

    ResponElimina
  14. toni felicidades eres un puto crackkk!!!! miles de felicitaciones por tu marca y marca de el club eres un ejemplo a seguir, yo desde la mitja de granollers nada no veo motivacion para correr nos tenemos que ver ok??? saludos maquina

    ResponElimina
  15. Buenas a todos, aunque creo ser el último tanto en los comentarios como en el maratón, más vale tarde que nunca, FELICIDADES a todos los compañeros que la corrieron y gracias a todas aquellas personas, amigos y conocidos que con sus animos y buen hacer, hicieron más fácil y gratificante el largo camino, hacia la gloria llamada META.Salut y kms. a todos.!!

    ResponElimina
  16. Felicitats a tots! Al Toni vaig poder felicitarlo personalment dilluns. A la resta us felicito ara i us animo a persistir!! Cambian de tema, avui el Dani i jo em anat als 10 km de Caldetes. Em surtit rapid desdel principi i personalment se ma fet llarga. Pero he arribat amb forces a l'ultima pujada per poder sprintar i fer un temps de 41' 53". Molt content per la mitja (4'12") i per les bones sensacions. Ara a pels bombers!! No se com obrir debat, aixi que escric aquí. Salud!!

    ResponElimina
  17. Dani i Xavi,el club us felicita per lluir els seu nom en la cursa de Caldetes,amén de la gran cursa que vareu fer.
    Els resultats, amb la poca experiencia en curses,fa que pasin en un segon terme i acumuleu l'experencia de saber correr els vostres ritmes es el millor dels resultats.
    Per cert,desitjo i "espero",que en la propera cursa de bombers,sigueu uns propers sub-40.
    Felicitats Dani i Joan per la vostra predisposiciò per gaudir d'aquest mon

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.