dilluns, 21 de març del 2011

Mitja marató i marató Vall del Congost 2011; resultats

Aquest diumenge 20 de març s'ha celebrat una de les curses més dures del calendari català. Amb un temps esplèndid i un circuit preciós, dos dels nostres atletes han participat en aquesta cursa.

En Miquel Clapés a la mitja ( 84è amb 2:52:23 ) de 341 corredors arribats i en Xavi Roca a la marató ( 55è amb 6:12:06 ) i 214 arribats.



Xavi Roca, en ple esforç


Podeu trobar un excel-lent reportatge de la cursa  de VO TV i una entrevista al nostre company Xavi al següent enllaç: http://www.votv.cat/videos/21-marc-2011-2

13 comentaris:

  1. Bon dia companys,
    En primer lloc, vull agrair el suport rebut d’en Toni i Jaume en els últims metres de la cursa, doncs després de més de 6 hores, la veritat em feia falta.
    Aquesta marató, als pocs quilòmetres (per no dir metres), te’n adones de que és especial. No estàs vivint una cursa més, sinó una aventura. El repte de la marató es transforma, i passa de finalitzar en un determinat temps a intentar superar tots els obstacles que et vas trobant per el camí, anar el compte amb no perdre la integritat física i esperar que les cames no et juguin cap mala passada en trams vitals, on et pots quedar o bé clavat o bé anar-te’n marge avall.
    Un exemple va ser la pujada al purgatori, sobre el km.19.5, que desconec quan temps hi vaig dedicar en fer-lo, però a la dificultat del terreny es va sumar un inesperat engarrotament muscular de cames. Són moments d’aquells (que en tota la cursa en vius uns quants), que et planteges abandonar. A mi em va ajudar molt pensar que l’únic objectiu era finalitzar, doncs aventures d’aquest tipus no es viuen cada dia.
    També cal dir que la organització va estar molt bé i que els avituallament estaven allà on feia més falta, i sobre tot, abans i després d’afrontar els trams més complexes. Com a curiositat a diferència dels avituallaments tradicionals, aquests es convertien en un punt de suport psicològic, on tots el corredors a part de recuperar forces ens animàvem a continuar, repetir constantment que “el pitjor ja ha passat”.
    No puc dir que no hagi gaudit de la cursa, però si és cert que he trobat a faltar més trams per córrer, doncs la gran part de desnivells positius no es pot córrer i els negatius no tenia nassos de llençar-me (i menys encara a partir de mitja cursa, quans les cames no reaccionen amb tanta agilitat).
    Felicitar a tots els companys i amics que van fer ahir tant la mitja com la marató, doncs una bona representació de Granollers Solidari la varen fer com a preparació de la Trailwalker.
    Moltes felicitats Miquel per la teva marca. Jo puc confirmar que està “super” bé fer la mitja en 2h 52’.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  2. Felicitars a tots dos per el sol fet de que s'han de tindre pebrots per fotre aixo.

    mes de 6h corrents quins cullons.

    Xavi despres de 6h, avui compañarme 40' de trote suau no deu ser res no?

    ResponElimina
  3. Isma,
    La veritat és que no. Si et quedes amb "mono" d'alguna cosa en aquesta cursa és de córrer per terreny pla i ferm.
    Per tant, et puc assegurar que avui a les 19:30 vaig a fer la meva “rodadeta” de 45'cc.

    ResponElimina
  4. Ole, ole y oleeee… Felicidades Xavier, Miquel, con un par.
    La próxima vez que tenga que ir a buscar Bolets os llamo.

    ResponElimina
  5. Miquel,va ser una grata sorpresa veure't el diumenge,et felicito per tenir valor de fer tal "disbarat".
    Xavi,el proxim dia que ens facis anar a Jaume i un servidor l'ultim mil a 3.30, després de 42 kilometres plens d'entrebancs (sin beberlo ni quererlo) t'animara la propera vegada (rita la cantaora),no vas tenir ni un minim de compasiò d'en Jaume que lesionat, va tenir que fer un sobreesforç per agafar-te en video ,2 segons de la teva arribada,no et dona pena la gent gran lesionada!!
    Felicitats Xavi.

    ResponElimina
  6. salutacions, podeu deixar el correu del vostre club per fer una consulta?

    gràcies

    ResponElimina
  7. L'adreça del club és administracio@a4elkm.com
    Fins aviat

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats Xavi !

    Això sí; se't veu més soltura davant les càmeres en el plató que fent la pujada on surts en el reportatge.

    I en Toni té raó; una mica de compassió per la gent gran !; no et venia de 10'' i em podies deixar que t'avancés per fer-te el vídeo...

    ResponElimina
  9. Xavier GRANDE!!

    Si has fet 6h per muntanya no hi ha res que no puguis fer!

    BRUTAL

    ResponElimina
  10. Amb el "vistiplau" d'en Jaume,avui he anat a entrenar amb el Toni De Arriba,més conegut en els foros com el "abuelo",actual alma mater i organitzador de la cursa de la Vall del Congost.Com ell tenia una cursa a Italia aquest diumenge puntuable pel campionat del mon ,hem fet un entreno "suau",je,je,je....
    Xavi ja tens raó del que deies dels entrenos d'aquest pallo,només fer un comentari ,a las 11.30 de la nit estaven sopant tots dos al restaurant el Reco d'Aiguafreda, obligant-me a empassar-me un moscatell final acompanyat de uns fruits secs .
    Tinc que reconeixer que m´ho he passat la mar de bé amb una conversa la mar d'original i divertida.
    Això si,quina manera de correr per muntanya!!......

    ResponElimina
  11. GRRR!!!!!
    Això no es fa a 31 de mes!!!!
    Amb les ganes que tinc de compartir un entrenament d'aquestes característiques, amb sopar inclòs, i ho feu l'últim dia de presentar declaracions d’hisenda.
    Espero apuntar-me a la propera.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  12. Jo si que m'ho vaig pasar be, ara em portabes rebentat, sort que era de nit, Je je je je, que sinós no et veig el pescueso, la propera serà mes llarga, ara res de coca.cola, Voll-damm i patxaràn, Je je je je. Farem 30 ó 40 kms. per cremar-ho tot. Xavi, no pateixis que tu també vindràs, ja us asseguro jo que us curtireu per la la Trailwalker, però com li dic al Toni, res de maric...des. Je je je.
    Salut i Muntanya
    ( Abuelo )

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.