dilluns, 6 de juny del 2011

Resultats cap de setmana

Aquest cap de setmana hem tingut dues curses de 10 km on han participat atletes del club.

Per una part a Pineda en Xavi Roca va conseguir la seva millor marca personal en 10 km en ruta, assolint un registre de 35'09'' i 26è lloc de la classificació general.

D'altra banda Toni Flores i Jaume Aragonès van participar a la VII Cursa popular de Cantonigròs - Memorial Ramon Oliu. Una cursa ben especial i de la que podeu tenir un resum a

12 comentaris:

  1. Moltes felicitats per els resultats d’ahir a Cantonigròs!!!!
    Per la meva part, uns faré una breu crònica de la meva cursa d’ahir a Pineda.
    Abans de començar ja hi havia guerra a la línea de sortida, fet que preveia un inici mortal. Excepte al meu amic Laure, amb qui vaig anar a Pineda, no coneixia a ningú dels que tenia davant meu, però es veia nivell.
    La meva tàctica inicial era “chupar” roda, per això vaig sortir sense rellotge. Això ho vaig pagar en un moment de decaiguda, doncs sense cap referència i desanimat, vaig estar a punt d’abandonar la cursa. Sort que no ho vaig fer!!!!
    Desprès de que el Sr. Ballbé fes fora de la primera línea a un individu que volia “colar-se” sense xip, varen donar el tret de sortida.
    Només sortir es va fer un grup d’uns 12 corredors amb un ritme infernal. El primer mil el varem fer a 3’:15’’(segons em varen dir al final de la cursa). Aquest ritme no el podia aguantar. En Laure anava fort, amb aquest grup, i enseguida em vaig adonar que tenia que canviar de tàctica si no volia morir. Mirant enrere vaig veure que no venia ningú més, per tant, m’havia de despenjar del grup de mica en mica, però intentant controlar la distància. El circuit al ser molt recte, et permetia controlar la distància amb el grup capdavanter i fins al km 5 vaig anar a ritme, que crec que estava sobre 3’25’’-3’27’’. A partir del km 5 em va entrar la “fluixera”. Era conscient de que no arribava en bon moment a la cursa, doncs em faltaven entrenaments de qualitat (bàsicament les sèries de dimecres) i això unit al fet de trobar-me sol i sense crono em va fer perdre referències.
    Vaig baixar una mica més el ritme, imagino que anava a 3’33’’-3’35’’, confiant que anessin passant els km i esperant recuperar-me. El grup del davant ja el perdia i ja no sabia si anava bé o malament per baixar de 35’. Penjat i començant a avançar-me gent forta, que feia la 2ª meitat més ràpida que la 1ª, era incapaç d’enganxar-me a ningú. Ja cap al km 8 els que m’avançaven anaven a un ritme més “constant”, fet que em va permetre enganxar-me a un runnersworld que em va portar fins l’arribada.
    Al final, em vaig dur una grata sorpresa, 35’ 08’’.
    Estic content per la marca, però no puc deixar de pensar que amb el perfil de la cursa i el temps que ens va fer (molt bo per córrer), amb un parell de setmanes més d’entrenament, podia haver rascat els 34’ i sense tant patiment.
    Aquesta cursa de Pineda ha estat la primera, però segur que repetiré l’any vinent. Està molt ben organitzada i el recorregut és molt idoni per fer temps.

    ResponElimina
  2. Hola,Jaume. Felicitats pel teu segon lloc i la teva "reentré" en el mon de l´atletisme. Per cert, no sé si el meu ordinador no funciona bé, peró he vist a les fotos que tu portes al pitrall el número 1 i el Toni Flores porta el número 2???

    ResponElimina
  3. Xavi,moltisimes felicitats pel teu resultat i la teva gran marca,pero com bé dius,no has tocat sostre en la teva marca de 10000,m'alegro molt del teu gran dia.

    Pol,em quan la teva pregunta o "apreciaciò",ja tens raò ,ahir el 1 va ser el 2 i el 2 el 1,encara que es normal, en tots els clubs, aparten els pitralls conmmemoratius,per exemple;
    Diestefano al Reial Madrid,Solozabal al basket del Barça,Barrufet al handbol,es normal, en Jaume ja comença a olorar aquests privilegis per part dels organitzadors,perque el numero 1, extrictament competitiu ho te bastant magre amb un servidor,ahir em vaig refredar esperant més de 1 minut que arribessis,siusplau....ho haveu vist!!!

    Bromas apart,estic supercontent de veure't feliç,com estaves ahir,era un goig ,com vas disfrutar el dia d'ahir en companyia del Pol i la Laura,només tu ,saps el que costa sortir d'una lesió, bona reentreé company!!!

    ResponElimina
  4. Començarem pel Xavi.

    Felicitats per la marca. El que no es pot fer mai quan es fa marca és dir o escriure és un si no fos. Has fet marca i s'ha d'estar molt content perquè això no sol passar molt sovint.

    Una altra cosa que volia comentar és que potser si vas una mica curt d'entrenament però corrent una mica millor ( és a dir de menys a més ), ja hauries baixat segur de 35'.

    ResponElimina
  5. I ara anem pel Pol...

    Hi havia un famós entrenador del Barça que de tant en tant hi tocava una mica que un dia va dir; " un palomo no hase verano ". Perdoneu, però algú ho havia de dir !!!!!

    ResponElimina
  6. Gràcies per els vostres comentaris, però sense ànim de menysprear la marca, el que vull transmetre quan dic que em va faltar entrenament, es que això son faves contades.
    Si entrenes a consciència un objectiu, es molt difícil que es resisteixi. El difícil, i que només està a l’abast de quatre privilegiats, es assolir un objectiu sense treballar-lo seriosament.
    Per cert, ja tinc sabatilles de claus. Aquest dimecres si la feina no m’ho impedeix, m’estrenaré esportivament amb aquest tipus de calçat.

    ResponElimina
  7. Enhorabona a tots! Sou uns cracks!!!
    Xavi, les sabatilles de claus son per fer mes força amb les cames o per anar escombrant a tot el que es possi de per mig al criterium? :D

    ResponElimina
  8. Cesar,
    De moment espero que em serveixin per donar-me més impuls, encara que amb la punxa que tenen els claus, lo mateix em quedo clavat a la pista. :)

    ResponElimina
  9. Entrevista interessant a Kilian Jornet.

    http://www.sport.es/es/noticias/deporte-extremo/20110608/kilian-jornet-aun-puedo-estirar-poco-mas-limite/1035250.shtml

    ResponElimina
  10. Avui he vist a les pistes, l'home del vent,increible la velocitat de les seves series.
    Calçat amb unes grans sabatilles de claus!!
    LLastima que la elegancia en el seu correr,no era del tot complerta, per uns maleits pels en les seves cames que li restaben catxé al seu entrenament.

    ResponElimina
  11. Estoy orgulloso que de que se vaya hacer una carrera por Corro d'avall y Llerona. ole ole y ole!!!

    ResponElimina
  12. Eso es verdad, ya va siendo hora que Les Franqueses promocione el atletismo con el club a4elkm, espero que no caiga en el error como otras carreras vecinas, donde el unico objetivo es lucrarse a titulo personal,dejando este bonito deporte en un segundo plano.
    Gracias por dejarme expresar libremente en vuestro magnifico bloc.
    Suerte para Noviembre,el sabado nos apuntaremos 5 franquesinos mas para vuestra cursa.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.