dimarts, 23 d’agost del 2011

XVIª Milla Urbana de Sant Antoni de Calonge

13 d'agost de 2011

Yolanda, en ple esforç
Al mes d'agost solem tenir poca activitat atlètica, però no ens aturem del tot. El passat 13 d'agost es disputava la XVIª Milla Urbana de Sant Antoni de Calonge, on hi va participar amb gran èxit l'atleta del nostre club, Yolanda Guardado.

Sembla que després del Critèrium 1000m de Granollers, la Yolanda li han agradat les distàncies més curtes, i va participar en aquesta milla urbana de Sant Antoni de Calonge assolint a més a més la 2ª posició en categoria veterana i la 12ª de la general amb un temps de 6'46''.

Cal destacar que a diferència de la pista les milles urbanes solen ser força més dures, ja que se solen córrer en circuits que obliguen a fer girs de 180º amb els conseqüent canvi de ritme que comporta.

Felicitem públicament a la nostra companya que ens fa pensar en una temporada 2011-2012 novament plena d'èxits.


Podi de la cursa


6 comentaris:

  1. Felicitats Yolanda.

    Com aneu les dones del club!

    ResponElimina
  2. José Domenech Egeadissabte, d’agost 27, 2011

    Muxas Felicidades Yolanda. Ha sido una grata sorpresa saber de tu faceta como una adicta más al mundillo del running, me alegra bastante y te ánimo a que continues. Felicidades de nuevo por tu segundo puesto en S. Antoni, has dejado el pabellón bién alto (y no precisamente el olimpic, que es de donde te conozco),sino el pabellón del running. Nos vemos a la vuelta del hanbol.
    Salut y kms !!!

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats Yolanda!!!
    Estic totalment d'acord amb el comentari de la noticia. Desprès de la teva participació en el Critèrium, has demostrat que tens una capacitat de resposta excepcional en els últims metres.

    ResponElimina
  4. Moltes Felicitats, estàs feta tota una campiona.

    ResponElimina
  5. Yolanda,aquest club sempre ha intentat que hi hagin el maxim de femines posibles,poc a poc s'està aconseguint, i si a sobre pugeu al podi, es un gran honor per l'entitat.
    Moltisimes felicitats!!!

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies per les felicitacions. La veritat es que va ser una experiència nova,curteta però intensa,i m´ho vaig pasar pipa com sempre que es del que es tracta.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.