dimarts, 6 de setembre del 2011

XI Cursa popular Ciutat de Cervera


La Cursa Ciutat de Cervera, que diumenge va complir l’edició número 11, no és aliena al creixement que estan tenint en els últims mesos totes les curses d’atletisme popular que se celebren a les comarques lleidatanes i, coincidint amb el canvi de data ha passat de dissabte a diumenge, va batre el rècord de participació. Dels 272 atletes que hi van prendre part l’edició anterior s’ha passat als 304 que ahir van prendre la sortida a la capital de la Segarra. La prova, organitzada pel club Fondistes de Cervera i que compta amb la col·laboració d’uns 40 voluntaris, va tindre triomf lleidatà tant en la prova masculina com en la femenina. En la cursa masculina, la victòria va ser per a Ricard Pastó, del Xafatolls de Mollerussa, amb un temps de 33:29; seguit de Sancho Ayala, del Fondistes del Solsonès, amb 33:44, i d’Albert Caballero, bon amic del nostre club,també amb 33:44. Pel que fa a la cursa femenina, el triomf se’l va adjudicar Marta Serret, del Fondistes d’Artesa de Segre, amb 41:25; seguida de Sònia Tarragó, del CA Santa Coloma de Queralt (43:57) i de la lleidatana Mireia Sosa (44:23).

El moment de la sortida


Toni Flores, de l'a4elkm, també va participar, acabant en setena posició i assolint el premi de primer de la categoria M3. La cursa, prou dura tal com es mostra en el perfil, combina un circuit d'asfalt i terra, i va servir com a primera presa de contacte per la nova temporada que li espera al nostre company.

Classificacions:








Toni Flores, recollint el seu trofeu



Toni i Albert
Toni, en ple esforç



6 comentaris:

  1. molt content de tornar a veure la reentré del nostre company Caballero,que d'aqui 3 setmanes disputara la maratò de Berlin,i ja comença a ser el corredor competitiu de fa 2 temporades enrera.
    Cursa molt dura ,però em serveix per preparar els propers jocs olimpics de Londres en la modalitat de maratò,tinc la propera maratò de Sevilla per demostrar al selecionador Odraizola que una plaça serà per mi.

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats Albert i Toni.

    ResponElimina
  3. Tranquil Toni que a Londres hi podràs anar.... si et pagues l'avió i compres una entrada, és clar.

    ResponElimina
  4. Ets el Jaume Aragones, o el Killian Aragones...? M,ha comentat el Toni que passes tantas hores entrenan a la muntanya que la organitzacio de la MM estudia la posibilitat de declararte especie protegida. Es cert que penses fer menys de deu hores? Ens veiem, crack.
    Per cert, felicitats al Toni i l,Albert.

    ResponElimina
  5. Pol,

    No canviis de tema; aquesta entrada parla de la cursa de Cervera.

    Ja obrirem una entrada per la Matagalls quan sigui el moment, però ja avanço que el principal objectiu que tinc és acabar ( ara mateix no està gens clar, ja que em molesta molt l'engonal ). Demà faré Coll de Poses - Vacarisses ( 42 km aprox ) i serà un test definitiu per saber si la puc acabar.

    ResponElimina
  6. Ostres Jaume..... Pobre Pol.....escriu al bloc i el renyes...amb lo macó que es i lo que t'estima....
    Felicitats a l'Albert i un megapetonas al Toni!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.