dilluns, 3 d’octubre del 2011

Marató de Collserola

Aquest diumenge 2 d’octubre, coincidint amb el primer diumenge del mes, com cada any, la Unió Excursionista de Catalunya d’Horta ha organitzat en el marc de la Serra de Collserola la mitja i la marató de Collserola.

L'Itinerari-Marató segueix un circuit de 42,195 km i la Mitja Marató de 21 km, aproximadament, marcats durant tot l’any però que en aquesta data s’intensifiquen i permeten trobar en tot moment el camí a seguir, encara que s’hi vagi corrent. Les proves disposen de diversos controls d’avituallament, tant sòlid com líquid (entre ells el d’esmorzar) i hi ha un servei d’atenció mèdica en permanent estat d’alerta.

La sortida i arribada en ambdós casos són  al Velòdrom d’Horta a Barcelona, en que el participants poden gaudir del servei de vestuaris, dutxes i guarda-roba.
La classificació es coneix a l’instant gràcies a la informació que ofereix el xip informàtic i a l’arribada es disposa d’un servei de massatges reconfortant.

El nostre company César Vellido va participar en la marató, assolint un excel·lent resultat; 29è i 4h21'02''.

No disposem d'imatges de l'edició del 2011, però recuperem aquest vídeo de l'edició 2010 on es pot veure el recorregut extremadament exigent però alhora preciós per on trascorre aquesta cursa de muntanya.



11 comentaris:

  1. 29è César pedazo de crack! Felicidades!

    ResponElimina
  2. Felicidades Cesar!!! un tiempazo!!

    ResponElimina
  3. Ja t'he felicitat públicament, però ara ho vull fer públic. Moltes felicitats ! Córrer a 10 km / h amb un desnivell de 1500m positius no és gens fàcil.

    Definitivament haurem de fer una secció de muntanya.

    ResponElimina
  4. Una makina si señolll !!!!!

    Felicidades, cuando te vea te daré un besote con lengua como premio Guapooo!!!.tu admirador Apolo...

    ResponElimina
  5. Soy Apolo Tontucooo, por si no sabes donde recoger tu recompensa el lunes 10-10-2011 en la piscina a las 20h.......
    Que cuando veas el desnivel que tiene mi cigala, entonces sique vas a CORRERRR...jejejeje

    ResponElimina
  6. Apolo... tontorrón... el lunes en las duchas, jabón en mano, ya te enseñaré como subían los desniveles los espartanos, y echamos un pulso greco-romano en plan la Troya asesina recreando la caidita del imperio griego, que me da que tienes más trucha que cigala :D
    Firma, tu Aquiles de Torremolinos

    ResponElimina
  7. Esto... yo no soy Aquiles... soy CaloJesú! Xiu!! Xiu!!!

    ResponElimina
  8. Felicidades César!!!
    He vuelto al planeta tierra!!!
    Nos vemos.

    ResponElimina
  9. moltes felicitats! si comences així imagina com acabaràs la temporada.

    ResponElimina
  10. Felicidades, César. Empezáis a darme un pelín de miedo, todos, tan comedidos, sin decir de verdad lo máquinas que sois. Esto que has hecho es para chulear y más. Enhorabuena.

    ResponElimina
  11. Bon dia companys,
    Com he rebut moltes preguntes referents al comentari "he vuelto al planeta tierra", em veig obligat a fer una sèrie de precisions:
    1.- No sóc cap extraterrestre.
    2.- No he estat de vacances ni de viatge.
    El motiu del meu comentari va estar originat per la sensació de que feia molt temps que estava desconnectat del bloc. Quan vaig veure les diverses curses que havien corregut els meus companys d’equip i la diversitat de comentaris al respecte, no se’m va ocórrer una altre cosa que posar “he vuelto al planeta tierra”.
    Espero que ningú s’hagi molestat per el comentari i sobre tot, aquest missatge no anava dirigit al Cèsar per cap qüestió en concret.
    Apa, a qui us quedeu, que me’n torno a “Raticulin”.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.