diumenge, 9 d’octubre del 2011

Nous fitxatges; Eva Sànchez - dels barrancs a l'atletisme

Això és un no parar ; avui hem fet l'acte protocolari de la signatura del nou contracte que vincularà a la nostra fotogràfa oficial com atleta del club durant els propers anys. De moment s'està preparant per córrer el 5000 de Terrassa. Estem segurs que amb l'ajuda del club assolirà el seu repte amb un èxit espatarrant.

Eva, en el moment de la signatura
President i Secretari de l'a4elkm amb l'Eva Sànchez

11 comentaris:

  1. El ser una experta en fer barranquisme i escalada, et dona un plus de força i constancia,ideal per la practica de l'atletisme.
    Només pel bon rotllo que transmets al grup cada vegada que camara en mà ,et disposes a fer-nos les millors de les instantaneas,tindras la millor de les sorts en els teus objectius atletics que et proposis.
    Benvinguda al club Eva!!!

    ResponElimina
  2. Bienvenida Eva!
    Me da que este año las chicas van a dar mucha guerra: el año pasado ya cayeron dos copas en categorías femeninas, y este año fijo que son mas ^_^

    ResponElimina
  3. Ole, ole y oleee!!!!!!

    Esto es lo que hase farta par el club, chicas guapas que de feos ya semos muchosss...

    El fichaje más importante hasta ahora, si no fuese por ti me parece que los reportajes serian una caquetaaa!!!!
    Benvinguda i gracies per aquets mega reportatges.

    Pd. ponte las pilas para la mitja que el otro día, des pues de la presentación te escaqueaste...

    ResponElimina
  4. Quina incorporació! Això sí que és un bon fitxatge i no el matat de la setmana passada!! Espero veure't fent llarga distància en breu!

    ResponElimina
  5. Grácias a todos, es un honor para mi pertenecer a este club y tener unos compañeros como vosotros. "Us estimu".

    Hay una cosa que quiero aclarar hace tiempo, y éste me parece un buen momento. La fotógrafa oficial del club es y siempre ha sido Mireia, que se ha currado cien mil carreras con vosotros, y os ha sacado las mejores instantaneas que yo he visto vuestras. De un tiempo a esta parte contáis con una "becaria" nueva, o por lo menos eso es lo que me considero. Disfruto como no os imagináis cuando salgo con vosotros, pero no tengo la menor duda de que me queda mucho trecho que andar para estar a la altura de "mi chica" Mireia. De momento, la voy a tener de monitora los viernes, pero espero compartir muchos eventos y carreras para que me de las instrucciones precisas en el tema fotografía, y me ayude a mejorar un poquito. Grácias, princesa.

    ResponElimina
  6. P.D.: LLuis, so feo, el otro dia no me escaqueé. Ya había hecho mi entreno en el grupo del mediodia...so listillo...jeje

    ResponElimina
  7. Bueno, vale, acepto pulpo por compañía Eva....

    ResponElimina
  8. Et dono la meva benviguda personal i pública mitjançant el bloc. Necessitem gent com tu; amb aquesta alegria al damunt i sempre disposada a ajudar als altres.

    En el temps que ens coneixem ja hem viscuts moments que mai no oblidaré. Ara ja ets sòcia del club però tu sempre seràs la "meva sòcia".

    ResponElimina
  9. ¡jope! Que hemos fichado a una chica rusa.Segura que en mas de una cursa se le pegaran unos cuantos moscardones.Un besitooooooo.(donde esta Lluis el calamar que dice que somos un club de feos). Últimamente veo mucho peloteo en este club.

    ResponElimina
  10. Eva, benvinguda al Club.

    Per els reportatges que has fet i la teva simpatia, val la pena la clàusula que ha tingut de pagar el club per incorporar-te.

    Sort !!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.