dimecres, 2 de novembre del 2011

Cross de Sants

30 Octubre de 2011

El nostres companys Miquel Clapés i Santi Carreras van participar en aquest "cross" urbà pel barri de Sants de Barcelona i que congregà més de 1600 corredors.

7 comentaris:

  1. Felicitats companys!!! Em van comentar que el circuit no era gens fàcil, i el vostres registres estan força bé, enhorabona!! A la behobia a per totes!!!

    Salut i kms!!!

    ResponElimina
  2. Que et tallin algún carrer de Barcelona ,per gaudir de l'atletisme,sempre motiva i si encara es per fer un bon crono,millor que millor.
    Felicitats tots dos!!

    ResponElimina
  3. Moltes gracies per les felicitacions,la veritat es que no era un recorregut gens facil per fer temps molts girs i desnivells,pero de cara a la behovia anira bé.

    ResponElimina
  4. Felicidades por las marcas, en la behovia tendré que emborracharos la noche anterior, con unos copazos de chakolí , si no quedare fatal en el ranking.

    ResponElimina
  5. Felicitats pel video! L'objectiu d'aquesta cursa era comprobar l'estat de forma actual i de preparació per la Behovia, ja que la cursa estava plena de girs i desnivells, no era la més idonia per fer una gran marca. Els temps del Miquel i el meu correctes,per tant objectiu complert. Gracies per les felicitacions!
    Fins aviat companys!!!

    ResponElimina
  6. Per cert el que fa els montatges dels videos" xapo" us felicito!!

    ResponElimina
  7. Màquines!!!! Que es pot esperar d'una colla que et fa la Cursa de Bellavista entre setmana, com un entrenament, en poc més de 40 minuts!!!! Moltes felicitats. A Behovia us veig volar!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.