dilluns, 14 de novembre del 2011

III MItja marató per relleus de Granollers

El proper 18 de desembre es disputarà la III Mitja marató per relleus Ciutat de Granollers. La sortida tindrà lloc a les 10 hores i tant la sortida com l'arribada són a les Pistes Municipals d'Atletisme de Granollers. El circuit de 7000m trancorre pel Passeig Fluvial.

Els equips estaran compostos per tres atletes cada un i podran ser íntegrament masculins, femenins o mixtos.

El cost de la inscripció és de 30€ per equip fins al 6 de desembre. Passada aquesta data, els cost serà de 40€ amb data màxima de 10 de desembre. La cursa està limitada a 100 equips.Classificacions separades per les tres categories; masculina, femenina i mixta i premis als tres primers equips de cada categoria. Hi haurà obsequi per a tots els participants.


4 comentaris:

  1. Si em permeteu tots, dire una cosa que tothom a pensat al beure el cartell.
    Aquest any el cartell compte amb millor imatge i encara millor estetica que l'any pasat.
    No creus el mateix Javi?

    ResponElimina
  2. Per els que competiu. Es una bonica cursa dons el format de cursa en relleu no es gaire comu en el mon atletic.
    El recorregut es completament pla per el paseig fluvial i per els que esteu en el programa prepara la mitja pot ser una bona manera de preparar la mitja i anar agafant confiança i seguretat per el gran dia.

    ResponElimina
  3. Hay que ver, que mala que es la envidia. Otro año me pondré un lazo en ......,,,,.....,.,.,.,.,Seguro que te gusta mas la de tu entrenador en la revista maratón.Pelotaaaaaaa.

    ResponElimina
  4. Ja tenim inscrit un equip exclussivament femení amb el nom del club. Ningú més s'anima ?

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.