diumenge, 18 de desembre del 2011

Mitja marató per relleus de Granollers 2011

Mentre es cuina el reportatge  us avancem una mostra de fotografies, i aprofitem per felicitar a l'equip femení  a4elkm que ha assolit el tercer lloc, a l'equip mixte que ha guanyat en la seva categoria i a tots els participants que han corregut aquest matí d'una forma esplèndida.

Classificacions:


Yolanda, Carmen i Mari, terceres en equip femenins
 

Javi i Fernando, fent equip amb Nidia, primers classificats per equips mixtes

Una bona representació dels atletes del club que han participat en aquesta cursa


17 comentaris:

  1. FELICIDADES A TODOS¡¡ y en especial a las chicas del equipo ,el año que viene otra ,de copa en copa y tiro por que me toca.

    ResponElimina
  2. S'ha de reconeixer que aquest club fa paxoca!!
    Primer de tot, felicitar a tots els components del club que van desafiar el fred, per gaudir d'un mati atletic la mar de xulo.

    Menció apart,les nostres femines,Montse,Mireia,Carme Yolanda,Mari i com no a l'Eva que a priori era la mes inexperta ,però que amb el seu atreviment i sobretot seny ,va finalitzar el seu relleu, com una autentica veterana,xapò Eva!!
    Gran podi femeni de club i gran podi mixte de club,si ja ho dic jo!!
    Es un honor pertanyer en un dels millors clubs de la comarca.

    Estic content per;

    Per fer equip amb el Lluis Peix i en Juanjo, on varen lluitar tots tres fins al final fent un crono la mar de digne.

    Perque el Dani ha baixat a la vora de 2 minuts el seu crono en referencia l'any passat,amen de no tenir cap molestia fisica.

    Perque he ajudat al Dani i (marit de la Carmen)ho sento no m'en recordo del nom, a completar el seu equip.

    Perquè en Jaume ja comença a rodar després de la seva lesió i vaig puguer compartir una rodadeta amb ell per la tarda.En 4 dies es posa a tó.Anims Jaume que a Sevilla la farem grossa!!

    ResponElimina
  3. La cursa per relleus ha estat una experiència molt maca i divertida.

    Menció especial a la secció femenina del club. Nois espavileu que les dones estem trepitjant fort!!! La Mireia i l'Eva han estat unes companyes d'equip excepcionals i què dir de la Carme, la Yolanda i la Mari que han fet podi. Enhorabona!

    Vull donar les gràcies al Dani i al Lluis Peix, que en els últims metres van venir a animar-me perquè fes l’estirada final.

    I aneu amb compte amb el Lluis, que ha agafat la calculadora i està sumant els millors temps per fer fixatges i assegurar-se un premi en la propera edició de la mitja per relleus. Ofereix marisc gratis a canvi d’una copa.

    ResponElimina
  4. Diumenge xulíssim. El millor de tot,el bon rotllo que es notava entre tots nosaltres. Crec que a ningú li va passar desapercebuda la nostra bona sintonia.
    Personalment per a mi era un examen. Portava dues setmanes sense donar "pie con bola" als en entrenaments, amb fortes baixades de sucre que porten de cap al meu estimadíssim Antonio Vazquez. La qüestió és que no les tenia totes amb mi.
    Però he de agrair al meu training personal Toni el millor consell que m,han donat fins ara: surt a gaudir,oblida,t del crono, i fes en cada moment el que el teu cos, el teu cor i el teu cap et demanin. I això és el que vaig fer, i va ser genial. He de dir que no em fa vergonya reconèixer que vaig parar en dues ocasions, una per font, per beure tranquil.lament i recuperar l,aire que em faltava. I això em va permetre arribar a meta feliç i digna.
    Gràcies als meus companys que em van animar en tot moment, fent que el meu relleu fos un dels més aclamats (hi havia gent que mirava flipada, preguntat qui debia ser jo per tenir tant públic). Gràcies a tots de cor.
    Gràcies a les meves socies, Mireia i Montse, que em vam permetre formar equip amb elles.
    I GRÀCIES a tú, Calvin, per tot el que fas per mi.

    ResponElimina
  5. Enarabona per a tots el membres que bareu participar y aquells que veu fer pujar els colors del club al podi.

    Algu em pot explicar i espero que de forma mols convincent aixo de a4elkm THE FASHION BOYS.
    Som un equip d'atletisme o un equip de fer "paxoca"

    Yo no vaig poguer asistir al tindre altres compromisos pero ya em van informar que va ser un exitas de participacio.

    L'ho que em va fer especial ilusio al ser un dels que en el seu moment va tenir la idea de crearla.

    L'any que ve a per la victoria absoluta, o dit d'altre manera l'any que be equip THE FASHION BOYS A FONDU

    ResponElimina
  6. gracias a todos,por hacerme mas facil mi primera carrera en equipo,a carmen a yolanda por haber contado conmigo.a dani y luis ,por hacerme mas facil mis ultimos metros y los mas duros,y todos los que estabais alli para animar,y felicitar al podium mixto,gracias,

    ResponElimina
  7. Felicitats a tots i sobretot a les meves compis del relleu. Ja veureu, l'any que vé farem por.
    Gràcies al meu home, el Rafa i al Dani, que van venir a buscar-me i em van acompanyar el ens darrers km.

    L'any que vé espero estar bé i tornar a les meves marques.

    ResponElimina
  8. 1º Equipo 1y2 femenino CHICAS SOIS UNAS CRAKS, por vuestro esfuerzo lucha y entrega hasta el final, disteis una lección, Carmen, Yolanda, Mari, Mireia, Montse, Eva me quito el sombrero Ole, ole y oleee.
    2º Equipo Mixto sois un clásico el año que viene otra copita Makinas.
    3º Dani si sigues con esa evolución en la mitja voy a sudar para seguirte, enhorabuena por tu marca.
    4º Rafa si necesitas a alguien que le esplique a tus hijos cuando se pregunten:” Si el Papa llega antes y la Mama se lleva siempre las Copas, será porque corre más”, tengo el teléfono de un buen Sicólogo Argentino.
    5º Isma, se ve a simple vista, somos un equipo de Atletismo pero con un nivel, un saber estar, con un porte al caminar, sonrisa profiden, cuerpos danone y derrochamos glamor por los cuatro costados, semossss los THE FASHION BOYS.
    Companys a sido un placer formar equipo con vosotros.
    6º Montse, ya tengo todo calculado y planeado no solo para llevarme una copita, sino para arrasar el pódium los del club el año que viene.
    7º Día fantástico, muy muy buen rollo, veo que el sentimiento es general, me lo he pasado teta, el BARÇA Campio, solo a faltado tomarnos unas Cervecitas pa celebrar los triunfos.

    Son mes que un club Aelkm.

    Us mereixeu un fort aplaudiment, Plas,plas,plas,plas……..

    ResponElimina
  9. Moltes Felicitats a tots, tant els que heu fet podi, A 5 EL KM, i CYM, com a la reste d´equips, els A 4 EL KM THE FASHION BOYS, A 4 EL KM FEMENI i com no, als meus companys de SEMPRE MAKANSU, que ha sigut un plaer corre amb ells.

    Gràcies Toni, per oferir-te a fer l´ultim relleu, aquest gest, demostra el companyerisme que teniu els componets de aquest Club.

    ResponElimina
  10. Quin post mes sentimental, ara us faré plorar jo:

    El bon rotllo d’aquesta cursa es unic, es una cursa de germano, t’alegres perque tothom acabi el relleu i tothom s’alegra perque l’acabis tu, a més a més A4ELKM es la salsa de totes les edicions ( toma que no tenemos abuela )

    ESTIMADES NOIES, ole, ole i ole! sou l’alegria del club JODER! M’ho he passat pipa corrent els últims metres amb vosaltres, he volgut fer-ho amb alguna noia de l'Aire però no s’han deixat, que soses! Vosaltres si que valeu!

    MIREIA: Felicitats! vas arribar amb bona cara i fent gala dels colors del club, això no te preu!

    MONTSE: Baixaves com una bala, flipada!! aixi m'agrada!

    EVA: Si algú a arribat amb "pose y estilo" has sigut tu, la foto teva corrent sense picar de talons es de 10!

    YOLANDA: estàs que et surts aquest any, es nota que això de pillar copa et va.

    MARI: Un orgullo entrenar contigo, de seguro que el grupito con Yolanda y Carme no acabarà aquí.

    CARME: estàs fotuda i amb un parell has acabat i has pujat al podi, t’ho has tornat a guanyar, ja saps que estic encantat d’entrenar amb tu, que et milloris ràpid!

    QUERIDOS PILTRAFILLAS, PAQUETILLOS, MARICONETIS Y ENGAÑAOS DEL CLUB :

    JAUME: fas uns entrenaments genials i estas sempre a tota arreu malgrat no puguis competir, cosa que admiro, jo fa 1 mes estava emprenyat i lo últim que volia era veure corre als demés, realment es d’admirar. gràcies per la dedicació que aporteu Toni i tu al club de debò que us ho agraïm tots.

    TONI: Gràcies per currarte la tercera sèrie, el meu cor deia que la podia fer però les meves cames tenien un altre pare...

    LLUIS PESCAO: Alias el maestro del toqueteo, cada entreno contigo es una hora de antiestres, nos los pasamos teta contigo, no cambies nunca! y si te has quedado con ganas de copa yo te invito a una ;)

    JOANJO: habeis acariciado la copa.. ya os dije que yo por 20lerus tirava piedras desde el puente...

    FERNANDO: Estas fet un torete, dono per descomptat que ja estas recuperat del tot, felicitats per la copa.

    JAVI: Tu si que sabes, no se como te lo montas pero cada año preparas un mixto ganador, felicitades por la copa

    RAFA: Encantado de ser tu compi de equipo,ha sido una buena experiència, el año que viene si quieres repetimos ;)

    Si hem deixo a algú digueu-ho estic motivat i escric algo ràpidament :P

    ResponElimina
  11. muchas felicidades a todos y a todas los integrantes de este nuestro gran club por los buenos resultados conseguidos , a mi este año me huviera gustado correr esta carrera , de echo ya teniamos el equipo (juan , eladio y un servidor )pero yo tenia que trabajar como siempre , pero el año que biene la hago como sea , bueno quiero hacer unas menciones muy especiales a mi gran compañera de entreno carmen , que no esta en sus mejores momentos y el esfuerzo es mayor ,deso que pronto estes en tus tiempos ,a mi otro pedazo de compañero dani que tambien sale de una lesion y no veas que tiempazo que a echo , a mi gran amigo apolo sardinillas que es un cañon ,aunque el diga que no esta fino , al sr presi que a ayudado a mis compis porque hay quien no se apresentado , a todas las chicas mirella , eva , mari montse carmen , a todos los chicos fernando, isma javi dani toni etc , y todo esto sin los planes de entreno de nuestro querido secretario no seria posible el consigue que todos hagamos unos tiempazos , GRACIAS JAUME espero verte pronto corriendo como tu sabes . bueno en fin yo creo que me he enrrollado mucho ¿no?tambien felicitar a la reyes , eva y paloma por su grancarrera solidaria .y mañana todos a CAN RIBAS , se pasara lista .

    ResponElimina
  12. El reportatge encara està al forn. Haureu de tenir una mica de paciència...

    ResponElimina
  13. Javi no lo entiendo. ¿Porque buscas una chica para hacer un equipo mixto? Eres un nenaza por lo tanto con dos chicos te valdria para hacer equipo mixto.
    Menos mal que fernando aporto la parte masculina que daba al equipo la condicion de mixto.

    ResponElimina
  14. Hombre, Ismael Arias la nena, ¿que estabas en tu casita fregando los platos?,en la próxima mitja Per relleus si me falta la chica te prometo que te cogeré a ti y comprate un lavavajillas a sin tendrías mas tiempo para haber venido a ver espectáculo y del bueno, por que yo no sabría por donde empezar a felicitar a la gente del club.Vaya día que tuvimos.Luiiiis peixxxxx,alegra esa cara, ya te enseñaremos el Toni y yo, Carreras populares que te puedas llevar alguna copa o por lo menos alguna medalla, cuidate y nos vemos.

    ResponElimina
  15. Felicitats a tots per aquest sensacional dia que vàreu fer gaudir als membres del club, i a més agafant copes !!!!

    Luis, lo has hecho de coña. Son Juanjo y Toni que tienen que correr más ...

    ResponElimina
  16. Ostras Dani que bonic.Ens faràs plorar.

    I Fernando moltes gràcies pels ànims, espero d'aquí poc trepitjar-vos els talons.

    ResponElimina
  17. La cursa va ser genial! Llástima que vaig haver de marxar ràpid.

    Sort de l'Eva per què la que tenia davant quasi em fa equivocar de recorregut al final (ella va seguir recte en comptes d'entrar a la pista)pitjor per ella, me la vaig maquinar, je, je...!!

    Hem quedat 4tes del total de fèmines, però de la categoria: LA MAMI, LA DECORADORA I LA MULATA: varem guanyar la copa d'honor!!!

    Lluis, passa't per casa un dia que en Jaume no hi sigui i et dóno totes les copes que vulguis, a veure si així no trec tant la pols!!

    Agraeixo molt les vostres felicitacions, aquest any m'ha costat molt arrencar i després de la Behobia no tenia ganes de continuar.

    Finalment, dedicat als lluitadors/es, als patidors/es, aquells que corren fàcil i no es cansen, als que guanyen trofeus i els que es contenten en participar, als animadors, als que fan les fotos i els reportanges, als que escriuen al blog felicitant o fent conya dels demés,als que feu gran el club. NO CANVIEU MAI. Molts petons a tots/es.

    Mireia

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.