divendres, 16 de desembre del 2011

Nous fitxatges; Miki Solé

Passeig fluvial cap a quarts de nou d'un dia de Setembre. Veiem davant nostre un corredor que demostra maneres. Òbviament el nostre President no se'n pot estar; l'atrapa i li pregunta què està preparant. Quatre frases i tornada a tota pastilla. "Pique"? Nooooo. Això mai !

Dies després fent pujades a la verge. S'atura un cotxe i  baixa aquell corredor. Vaig gaudir molt l'altra dia corrent amb vosaltres, ens diu. M'agradaria poder entrenar més amb vosaltres. Fet ! Amp pocs entrenaments més ja es posa a un nivell espectacular i diumenge vinent debutarà a la mitja de Vic amb els colors del club, si unes molèsties de darrera hora no li ho impedeixen.

Diuen que des de fa unes setmanes les pistes de Granollers treuen xispes els dimecres al vespre; l'Isma, en Toni i en Miki fondran el tartà de les voltes que hi fan.

Diumenge passat vam poder per fi fer l'acte protocolari de signatura del nou contracte que vincularà en Miki al nostre club les properes temporades.

Benvingut al club!



8 comentaris:

  1. Benvingut al club Miki!! es nota que "quien tuvo retuvo" ,llastima d'aquesta molestia a la tibia,m'he jugat un sopar amb un company de l'equip ,que la teva marca en mitja i 10000 per la propera temporada serà de......... qualitat no et falta.
    Un plaer, entrenar al costat teu!!

    ResponElimina
  2. Miki,benvingut al club, ja tenia ganas de conèixer al paio que té obsessionat al calvin...que si miki tal, que si miki qual,...feu una bona parella.
    Jaume,soci, espabila, que em sembla que el Toni t,està fent les banyes...

    ResponElimina
  3. Benvingut al infern company. En que vist lo que dons dimecres casi que tu has portat l'infern cap als demes intentant seguirte. Pobre el que entreni varis dies a la semana amb tu, que no li pasi res.

    Anims que com tu com a "migfondista" que vas ser en les teves epoques com al Jaume, com li agafis la distancia al fons, fotras autenticas burrades de marques.

    Sort aquest diumenge a vic i que les molesties a la tibia quedin aparcades diumenge.

    ResponElimina
  4. Com diumenge surti un crono estratosferic ya et tindrem calat. Les teves molesties seran similars a les de cert entrenador.

    ResponElimina
  5. Benvingut crack!

    Te pispat avui fent una rodada mentre anava en cotxe, no et fotis molta canya avui que es dema quan ho tens que donar tot.

    Sort a Vic!

    ResponElimina
  6. hola a tots!!el plaer es meu de estar en aquest club de grans atletes i grans persones.toni intentare que guanyis aquest sopar aixo si amb ajuda teva com anem fent fins ara els entrenos jo a rebufo darrera teu!eva yo crec que
    tu fas millor parella que yo amb el toni jeje encantat de coneixet!isma gracies per els anims,les molesties encara les tinc pero no tant, no crec que fagi un bon temps pero bueno tampoc amb preocupa molt.aixo si el dimecres com estigui be preparet amb les series jajaja!!

    ResponElimina
  7. hola daniel! avui si,estava rodant despres de dos dies sense fer res per unes molesties a la cama!!ja veurem dema com estic!!gracies crak pels anims!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.