diumenge, 4 de desembre del 2011

XX Mitja Marató de Tarragona

27 de novembre de 2011

Per Quim Cardona

No sabeu la il·lusió que em fa poder haver completat totes les 20 edicions d´aquesta mitja, la de la meva ciutat (encara que ara visc a Barcelona).

Ara recordo els anys que no entrenava mai, de fet nomes corria aquesta cursa. Recordo que a l'arribar finals de novembre em sentia deprimit perque no portava cap entrenament, però la “veueta” interior em deia: Quim, no pots fallar, encara que sigui caminant!. I així va ser, fent 2h06’ l´any 1998 o les prop de + dues hores entre 1999 i 2002. Recordo que em posava el darrer a la sortida, amb l´objectiu d´arribar abans que tanquessin el crono… i les agulletes que duraven tota una setmana. Però ningú em treia la satisfacció de la feina feta, que collons, em deia, una mitja es una mitja, no tothom pot fer-la.

Els anys posteriors vaig començar a entrenar més seriosament, millorant poc a poc. He arribat a fer el que no hauria somniat mai, fins i tot baixar l´any passat de 1h20'. Aquest ja es el sostre, no puc millorar marques, i poc a poc aniré allargant-me fins tornar a les dues hores de fa 15 anys. Però això es llei de vida, l'important és no fallar, mentre el cos aguanti.

Cap a finals de novembre, allí estaré, lesionat, amb grip, refredat, animat o desanimat, per tornar a intentar-ho.

Quim Cardona, de blau, en l'homenatge per haver corregut totes les edicions de la mitja de Tarragona

Article del Diari de Tarragona on s'explica la gesta de'n Quim

9 comentaris:

  1. Moltes felicitats !!!!

    Però no parlis com un iaio; que tots dos tenim la mateixca edat i encara donarem molta guerra.

    ResponElimina
  2. Felicidades Quim, pero estoy de acuerdo con Jaume que pasa Nennn!!! Que si a caso lo de parlar con un avi será cosa tuya, que te recuerdo que los tres tenemos la misma edad y yo estoy que me salgo jejejeje un saludo.

    ResponElimina
  3. Felicitats Quim!!! Quina serà la propera?

    ResponElimina
  4. Enhorabona Quim per les 20 participacions, quin mèrit!! Segur que alguns anys has deixat de fer coses, o has corregut encostipat...

    ResponElimina
  5. merci companys.
    Es cert, encara podem donar molta guerra, amb 44 tacos.
    I si no mira el luis que las tias se lo miran pa comerselo, jaja
    Amb companys com vosaltres, ningu ens pot aturar.
    Juanju, hi hagut anys que he corregut amb grip, lesionat

    ResponElimina
  6. Quim, així m'agrada !

    Estem en la millor època de les nostres vides !

    I et vull veure encara baixar de 1h20' amb la samarreta de l'a4elkm ( quan la tinguem, és clar...)

    ResponElimina
  7. Enhorabona Quim !!!

    Tens millors números que el Pep en el Barça, que ja es dir ...

    ResponElimina
  8. Quim, no en tenia ni idea que fa uns anys corries mitges maratons en més de 2 hores. Ara si que veig que ets humà com tothom!!! O millor dit, que amb un bon entrenament tothom pot millorar moltíssim. Felicitats!

    ResponElimina
  9. Enhorabona Quim, i perquè vegis que al club som solidaris aquest anys jo també l'he corregut per 1er cop aquesta mitja.
    Per mi ha estat la 1a mitja des de fa 5 anys, i espero poder anar colze a colze amb tú en properes edicions per baixar de 1h20'. Ojalà podés arribar a aquestes marques, però si no t'aniré al darrera animant.

    Salutacions

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.