dijous, 26 de gener del 2012

El dia dels dos clàssics

Per Jaume Aragonès

Permeteu-me, per un dia, la llicència de publicar aquest "off topic". 

Ahir era el dia dels dos clàssics; a les 19:30 estava amb en Toni i en Miki a les pistes de Granollers fent el clàssic dels clàssics dels entrenaments; 10 x 1000 rec 1'. Un entrenament que em va permetre rememorar velles i bones sensacions atlètiques que feia temps que no gaudia. I inmediatament dutxa i prendre el cotxe per anar al Camp Nou a veure el també clàssic Barça-Madrid. I aquí també vaig rememorar velles sensacions. Feia temps que no patia tant.  Quin patiment!!!!

Com sempre un petit reportatge:

3 comentaris:

  1. crec jaume que vas disfrutar mes fent les series a les pistes que mirant el partit al camp nou!!visca el barçaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

    ResponElimina
  2. Què passa, soci, li vas dir a la Mireia que anaves al camp nou i necessites demostrar-ho? És que et fa fitxar o què?
    Hi ha una web per internet que "inventa" les històries que necessitis explicar-li a la teva parella, siguin o no contes xinesos ... campió ... Jaume, no se't veu la cara, i hi han rumors que diuen que sí, que t'han vist pel camp nou, però pels voltants ...
    Ho sento, però algú ho havia de dir!!!!

    ResponElimina
  3. I espera't que encara tornarem a trobar-los a la Champions ...

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.