diumenge, 8 de gener del 2012

Entrenament 8 de gener 2012; el reportatge

No us el podeu perdre....sobretot qui no hagi vingut !

6 comentaris:

  1. Quin video més xulo... com sempre. I quina pinta el pernil i les magdalenes!!!

    Veig que a4elkm produccions ha dedicat més minuts a l'esmorzar (4:53) que a l'entrenament (2:11). Ens estarem convertint en un club d'esmorzadors professionals?

    Potser en comptes de preparar la Mitja hauríem de fixar-nos uns objectius més ambiciosos com el concurs "la millor manera de menjar-se una botifarra/xurro"

    ResponElimina
  2. Brutal!!

    Un entreno molt guapo, tant per la companyia, com per la ruta (és la primera vegada que la faig, potser massa bicicleta), i per descomptat pel posterior esmorzar amb demostració culinària de "Com menjar-se sensualment una butifarra".

    ¡Però ja val de tant mariconetti fent demostracions del que són capaços de menjar-se!!! JAJA

    Salutacions

    P.D. A veure quan en Hristo Peix ens regala un bon entreno i deixa de queixar-se de com es troba diumenges al matí, nenaza!!

    ResponElimina
  3. Fantàstic entrenament matinal, i millor companyia.

    La veritat és que ha fet un dia ideal per córrer, fresquet però sense gens de vent i amb sol.

    Després esmorzar d'entrepà com marca la normativa del club, i bona xerrada amb la vostra companyia.

    La millor, a part de la Laura, ha estat l'Eva que que guapa que la veig damunt aquella bicicleta de muntanya i oferint-nos aigua. Som l'enveja de la resta de corredors.

    Que dir de l'equipació de la marca James Nicholson, que ningú coneix, m'ha semblat correcte. L'estampat del logo, s'ha de cercar un altre estampador, doncs jo tinc lletres que ja no es veuen. Imagineu-vos quan faci unes quantes rentadores. Ja ho miraré per properes comandes.
    No sé si es degut a la crisi però hem passat de Nike a James Nicholson... aquí ho deixo.

    Veig que esteu molt forts alguns de vosaltres i que no heu tastat cap torró ni carn d'olla, etc ... i em sembla que el meu millor amic del club serà el Lluís, que a part de no deixar-me sol en cap moment, ja m'ha dit que tinc un descompte especial en tot tipus de peix fresc i que me'l portarà a casa i tot amb la seva "fragoneta".

    Fins aviat i vigileu amb les rebaixes !!!

    ResponElimina
  4. Anys i anys, per molts anys, moltes felicitats !!!

    Anys i anys, per molts anys, moltes felicitats !!!

    Anys i anys, per molts anys, moltes felicitats !!!

    A la una, a les dos, a les tres: Per molts anys Lluís Peix !!!!

    Imagino que en lugar de darnos un Sugus de piña, limón, naranja o fresa, nos darás, una gamba, un bogavante, moluscos, navajas o almejas. Al menos a un servidor, por ser el primero en felicitarte, no?

    Una abrazo,

    ResponElimina
  5. SERGI Company , moltes gràcies, m'has arribat al cor, el que faci falta llamàntol, gambes, escamarlans ..... aquesta felicitació s'ho mereix.

    Y al loro que este año en la Maratón triunfamos… Fins divendres , cuento contigo y con Laura.

    P.D. Alfredo reconozco que si soy una Nenaza, pero perooo, aquí el único engañaooo y Mariconeti no te equivoques que eres tú, que te fuiste todo chulito con el Miki “Mirar como corro, soy de la elite” y que paso que te quedaste tirado Listillooo!!!…. Cocook coookk cook coookkk , jejejejeje.

    ResponElimina
  6. Bueno quien se arriesga está expuesto a fracasar, quien lo intenta lo acaba consiguiendo y si no ya me inventaré alguna excusa para volver al grupo de atrás.

    Ahora tengo que reconocer que el Miki me la metió doblada: "No tranquil, apretem una mica i ja està.." y luego como loco a pillar a Toni, así me dejó reventao, coño!! si ivamos "rodando" a 3'50''-4' y digo rodando porque es su paso, el mío ya lo conocéis y no es ese precisamente.

    Por cierto mi dorada que esté igual de fresca que las otras.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.