divendres, 27 de gener del 2012

Nous fitxatges; Cristina Sánchez

No parem de crèixer ! Avui presentem a la Cristina. Ja fa unes setmanes que és sòcia del club i ja ha participant en diverses curses representant-nos. La darrera vegada ja amb la nostra samarreta als 10 km de Gran Canària on va baixar per primera vegada dels 50'.

Benvinguda Cris !

7 comentaris:

  1. Benvinguda Cris !!

    A veure si ara totes les teves marques personals les faras fora de la provincia,Madrid,Toledo,Canarias......ets la nostra tourist-running!!

    Ens veiem.

    ResponElimina
  2. Jajaja me encanta Sta. Foto, q va Toni a ver en la mitja q faig

    ResponElimina
  3. Benvinguda, Cris.
    Per cert, el proper "evento" penso prohibir-te marxar abans d,hora. Si s,en van totes les noies maques li restem qualitat a la festa!
    Ens veiem a Granollers,guapísssima!

    ResponElimina
  4. Benvinguda guapetona. Hem fitxat a una estrella!!!!!

    ResponElimina
  5. Jajaja q cachondeito teniu noies, aixo es bo entre nosaltres, dones al poder, jejej, eva no et preocupis q si fa falta al día següent em faig la malalta per no anar a la feina, dema ens veiem a terrassa, molta sort, jo vaig a acompanyar al meu novio.
    Montse hem de quedar per Fer un entreno. Pero aixo un día q faci sol a les 10 o a les 11 a les aigües, q ens posarem morades, veient el paissatge ( molt tío)) jejeej eva tu tb apunta't.
    Petons

    ResponElimina
  6. Benvinguda !! i fantàstic resultat a la terra dels plàtans.

    ResponElimina
  7. benvinguda Cris, ens veiem diumenge!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.