dilluns, 16 de gener del 2012

XXIV Cursa 20 km Mar i Murtra

Blanes, 15 de gener de 2012

Per Sergi Alexandri

Ahir vaig estar a la cursa de Mar i Murtra de Blanes, i malgrat cada vegada hi ha més asfalt al urbanitzar més la muntanya, llàstima, és una cursa que val molt la pena gaudir d’ella.

Per qui no l’hagi fet mai, és una cursa menys massificada de lo normal, que transcorre per la ciutat de Blanes i es puja una muntanya per camins de terra. El recorregut seria uns 6 qm. plans. Després fins el 15,500 en pujada, amb algun descans, i darrers quilòmetres en baixada, però amb massa pendent per el meu gust. El traçat de pujada és on no toques gaire asfalt.El temps feia força sol, però les temperatures sempre són baixes a les alçades d’any en que ens trobem. Vaig fer 1:32, cosa que em deixa satisfet a mitges. Ho dic perquè a les pujades potser vaig notar massa els torrons i menjars de Nadal, però en canvi a les baixades passava a força gent.
De les dutxes, abans era al pavelló antic, però com el govern de Blanes ha fet aquest pavelló baratet, baratet, s'ha d'aprofitar, malgrat es troba lluny de la sortida. Fins i tot havia sentit que volien que els organitzadors fessin la sortida i arribada allí. Coses polítiques ....  whistle Menys mal que ells no van accedir perquè finalitzar al passeig no té preu.
En Sergi, amb el dorsal 71, entrant a meta



Classificacions atletes del club:

258è Sergi Alexandri 1:32:38
420è Rafa Lora 1:38:04

13 comentaris:

  1. molt maca la cursa però costa agafar el ritme amb tanta estona de pujada. enhorabona Sergi, ets un crack, bona crònica, bona foto i bon rotllo, com sempre!

    ResponElimina
  2. Hola tots, jo es la primera vegada que faig una cursa d´aquesta distancia, i la veritat és que m´ha agradat força. Jo al contrari que el Sergi, a les pujades he anat més còmode que en les baixades, perquè és cert que hi havia força pendent.
    Pel temps molt content, ja que per mi és un test per la Mitja de Granollers.........espero fer menys temps que el que vaig posar a la fulla, així espero lliurar-me del proper Karaoke.....jajajajajajaja, una aclaració sense importància: 997 és el número de dorsal.

    Salutacions a tots.

    ResponElimina
  3. Sergi i Rafa, veig que en aquest club sou mixtes,us agrada l'asfalt i la terra i sempre amb molt bons resultats,felicitats tots dos!!

    ResponElimina
  4. Sergi, siusplau, m,has d,explicar com s,ha de fer per entrar a meta amb aquesta bona cara, perque la propera setmana faig terrassa i tindre a meta a tota la familia. M,agradaria entrar amb aquest estilazo amb el que entres tu! Amb el permis de la Laura tinc que dir que surts guapiiiiissssiiiimmmm!
    Rafa, amb tu tambe tinc que tenir una conversa. Com es fa per anar mes comode a les pujades que a les baixades????
    Enhorabona a tots dos per la cursa.

    ResponElimina
  5. Gràcies per els comentaris a tots. Això ajuda a esforçar-se una mica més i pensar que hi ha més gent al teu costat.

    Eva, no pateixis que tu ets molt més maca que jo, i com tindràs els teus dos cracks per allí esperant, i espero que en Calvin també, treuràs més bon resultat del que potser espereres. Encara que la bala de Les Franqueses ha de fer tirada llarga cara la marató de Sevilla.
    Pensaré amb tu diumenge, mentre faci l'entrenament matinal. Un petonàs !!!

    Fins aviat,

    ResponElimina
  6. Bona cursa Sergi i Rafa,lluitant amb les pujades i les baixades i millor crònica i quin estil acabant una cursa.

    ResponElimina
  7. Rafa vas perfecte per la mitja, segueix aixi, sortira un tiempazo segur, endavant!

    ResponElimina
  8. Hola! molt xula la cursa! No sóc del club però estic fent els entrenos amb vosaltres i la veritat és que també estic força satisfeta del resultat. Igual que el Rafa, a veure si millorem a la Mitja de Granollers.
    Fins demà!

    ResponElimina
  9. Ets la Mireia del cotxet de nens? Mireia Martinez Gispert? Perque he mirat resultats i vas fer 1,43, i aixo mereix una megacronica, i no simplement un comentari passant de puntetes i sense fer soroll...Espero resposta. HE DICHO!

    ResponElimina
  10. Per cert, aixo de que no ets del club es pot arreglar rapidament. Trobo que la samarreta de A4 et quedaria ben xula...

    ResponElimina
  11. Esta es una de mis cursas preferida, aunque es un poco exigente, yo la corrí el año pasado y me lo pase pipa hasta que me lesione en el kilometro 17,pero por orgullo llegue hasta el final.Felicito a todos los que la corristeis y solo me falta deciros que el tiempo que se hace en Mar y Murta es el tiempo que podréis hacer en la Mitja de Granollers o 1 minuto menos.(¡Vaya con la toalla que os dieron!)Suerte a todos para la Mitja de Granollers.

    ResponElimina
  12. Javi, y cómo calculo el quart???

    ResponElimina
  13. Enhorabona a tots els corredors que heu competit aquest diumenge. S'han vist marques boníssimes!
    Afegeixo el comment objectiu de que el poliesportiu ha costat gairebé quaranta quilets...
    Veig que l'Eva, a banda de fotógrafa-aguadora-animadora-atleta, ha emprès la nova tasca de "ojeadora". Això ja és més que un club! ;))

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.