dilluns, 16 de gener del 2012

XXIX mitja marató de Sitges




9 comentaris:

  1. Quiero felicitar a todos, pero en especial a Alfredo, que acabó supercontento haciendo marca. Enhorabuena! A ver si se anima, y nos cuenta.

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats màquines!!!
    M'hauria agradat estar a Sitges, però la feina no m'ha permès anar.
    Espero cròniques!!!!

    ResponElimina
  3. Ostia tu cuanto naranja en las fotos,vamos a marcar moda este año!

    Felicitats a tots cracks, vaya TIEMPAZOS!

    ResponElimina
  4. Una enhorabona molt gran a l'Alfredo,que no cada dia es fa marca personal!!

    Sevilla es mes a prop i personalment cada dia confio mes que sera un gran dia.

    Felicitar els companys que vareu gaudir del nou circuit i alguns amb bones sensacions com l'Oriol.

    ResponElimina
  5. Bona cursa des de l'inici, arribant amb temps a lloc, bon ambient, trobant butanitos (Toni, Carlos, Quim, Núria...) per tot arreu...

    Vaig sortir amb ganes i amb la intenció d'anar just per sota d' a4elkm, per estrenar samarreta amb honor i intentar el sub 1h25. llàstima que el del micro de l'organització que anva repetint allò de circuit totalment plà s'havia pres dos gin-tònics sense tònica quan traçaven el recorregut!!
    En qualsevol cas, vaig poder anar marcant sub 4 gairebé tota l'estona excepte als repetxons en que per sort, quan la cosa s'enfilava em trobava el butanito de les melenes (si, si el de l' 1h.13!!) baixant a tota llet i em posava les piles. Al final, sense benzina per canviar gaire, però amb forces i pebrots per aguantar fins el final, vaig fer les dues voltetes amb 1.24.24 acostant-me poc a poc a l'objectiu principal de l'any que és evitar el karaoke (<1.23 en Mitja) al Juny. Bé companys, a entrenar que el Febrer està a la cantonada i comença la recta final de "la festa" abans de la Marató!!!

    ResponElimina
  6. Doncs, una mitja on no he acabat massa content.En les zones de pujada i repetxons baixava molt el ritme,per tant, esperava un millor resultat del que he aconseguit, tot i aixo, trobo que el circuit millora respecte a edicions anteriors. La part positiva; he tornat a ésser sub1h30 després d' un any i mig.Ara ,toca una de les proves de foc de la temporada: La Mitja de Granollers.

    ResponElimina
  7. El 1 x 1 de RAC-1. Perdó, del Sergi.

    Toni, veig que poc a poc vas agafant la forma. Ets com el Pedro, que conforme avança la temporada es posa a to.

    Alfredo, 1:23. Però tu de que vas? Acabes de començar i debutaràs a la marató si no vaig errat, i fas un registre excel•lent. Ets el Cesc, que ja teníem bones referències, però no esperàvem tant bon resultat.

    Oriol, la filosofia que portes aquesta temporada de cursa rere cursa, pensant sempre amb l’objectiu immediat, t’està preparant molt bé per l’objectiu del 25 de març. Sembles en Pep, partit a partit, primer el Betis i després ja parlarem del Madrid.

    Carlos, ets com els camions del Dakar. Ets un paio alt i fort, per tant és normal que a les pujades et costi més, però tens una bona velocitat de creuer, que poc a poc et fa rememorar vells temps. Vas per el bon camí.

    Quim, després d’un stage amb sol a les Canàries, has complert perfectament amb la missió de la mitja de Sitges. Fer un bon registre, no un súper-crono, però crec que tampoc dolent. Ets com el Keita, compleix a la perfecció la tàctica que li ha encomanat el míster.

    David Serrano, llàstima de no baixar de 1:30, però et vas quedar a les portes. Això et farà esforçar-te una mica més en els entrenaments, i a la propera segur que ja no veuràs el 3. És com el Barça en defensa, no sap si jugar amb 3 o 4 defenses, doncs tu igual, no sabrem fins dintre de poc si veurem un 1:2_:_ _ o 1:3_:_ _.

    Santi Carreras, bona mitja, imagino que vas gaudir de la matinal veient com tu i la resta de companys fèieu funcionar la màquina. Com el Busquets, veient tota el que passa al camp.

    Fins aviat,

    ResponElimina
  8. Sergi,al 1x1 autentic ets un crack
    a mi la cursa no em va anar gaire bé,amb sensacions dolentes tota la cursa,amb als solis molt carregats semblavan que petaban,sobretot a la primera volta,la part positiva que vaig fer al mateix temps a la primera volta i a la segona i acabant fort,per sota a4elkm.

    Felicitats a tots als companys del club per la bona cursa.

    Fins diumenge

    ResponElimina
  9. Bé veig que em toca fer el meu comentari on-line:

    Jo vaig arrivar a Sitges dissabte a la tarda amb tota la family i vam dormir a peu de sortida en el nostre apartament de luxe rodant (aflagoneta pels entesos). Sort vaig tenir de recollir el dorsal i xip dissabte a la tarda, l'organització de recollida, guardarrobes.. un caos, se li ha de posar un 0, les dutxes a 2km de l'arribada, un altre 0. El recorregut, bé, treien un tram on creuaven sota una carretera i després havies de pujar i la carretera de sortida del poble de 1,5km de pujada, la resta bastant pla.
    Al que anem sensacions: molt bones la primera volta rodant sempre sobre 3:50, menys el km de la carretera, però després en baixada compensa. La segona volta, em vaig despenjar de dos nois que feien de llebres a les noies i va ser la meva perdició al km 14 les cames van dir prou en la pujada de la carretera i ja no vaig poder baixar de 4-4:10. Està vist que haig de treballar més kms per no tenir aquesta muerte súbita a les cames tan aviat, la resta de sensacions molt bones, tant de coco, com de respiració.
    La gran alegria, després de 5 anys he millorat la meva marca personal en mitja, però estic segur que seguint els entrenaments del Guardiola de l'atletisme podré continuar millorant, com diu en Guardiola amb humildat i treball no ens pararà ningú.

    Felicitats a tots els que vau anar aquí i a la Mar i murtra.
    Ànim a tots que estem a la recta final del gran repte anual per molts, d'altres encara teniu el repte de la marató, a tots sort.

    PD: Vam trobar juntament amb el Toni i l'Eva una pizzeria al centre de Sitges que tenia una pinta dubtosa, però després del dinar i veure com s'omplien totes les taules i amb cua no ens va quedar cap dubte, l'hem encertat. AH!!! proveu el tiramisú boníssssssim (després d'una mitja, més que merescut).

    Salutacions

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.