dimarts, 7 de febrer del 2012

Mitja de Granollers 2012; el reportatge

Ja tenim també el reportatge de la cursa ( ara esperem que sí es pugui veure correctament )



Instants previs

24 comentaris:

  1. Esperem la continuació, però si és com l'inici, és de premi Gaudí. Llàstima que l'entrega és demà, i no crec que arribem a temps ...

    Luis "peix", no me lo creia cuando te he visto. Que pena ... espero que solo quede en un mal día, y pronto volvamos a compartir kilómetros con tu alegría y sonrisa.

    ResponElimina
  2. Ah !!! Aquestes noies han estat monitores del programa de la mitja? Ho dic per inscriure’m en la propera edició ...

    ResponElimina
  3. Ho sento , però no pot ser. Estic fet pols. Porto tota la tarda baixant fotos i editant el reportatge de la cursa i ja no puc més. L'haurem d'acabar demà.

    S'accepten propostes per a la música.

    ResponElimina
  4. Tina Turner, missing you

    Por que? Porque la letra dice:
    Cada vez que pienso en ti recupero el aliento,y todavia estoy de pie aqui, mientras tu estas a kilometros...

    Quien no ha sentido eso alguna vez mientras corre?

    Se abren las votaciones.

    ResponElimina
  5. Por cierto, no os perdais el video de esta cancion en el yutube. Diosssss,pero que edad tiene esta mujer??? Menudas piernas!!!! Seguro que mas de uno pensara que si fuese su abuela, el pobrecito de su abuelo iba a dormir mas de una noche en el rellano...jeje...

    ResponElimina
  6. Sergi, esto pasa por las pruebas del tito Luigi Peix, de correr sin plantillas para saber que pasa…

    Una experiencia más, que sin duda me servirá para la Maratón, salgo reforzado y con ganas, que espero me hagas de liebre company….

    Creo que de una experiencia mala se aprenden muchas cosas y sicológicamente sales mas reforzado si luchando contra uno mismo terminamos la cursa. Ya sabéis mi dicho llegar o morir rendirse no entra en mis principios.

    Km7 empiezo con molestias en el cuádriceps derecho, km15 contractura, km 17 me rompo, los últimos 4km 25minutos sin comentarios, con dos cullons entro en meta.

    Felicitar a todos por los tiempos y en especial a todos los del programa la Mitja, que lo han hecho fantástico, para ellos este Fort Aplaudiment: PLAS, PLAS, PLAS, PLAS……..

    ResponElimina
  7. bueno chicas y chicos ya esta.ya ha pasado.compis enhorabuena que caña,espero llegar a vuestras marcas carmen,ana,montse.yolanada.estoy contenta no he cumplido mi objetivo pero he superado mi marca en un minuto.gracias a todo el grupo de monitores monitoras.y a los animadores.besos

    ResponElimina
  8. Hola !
    Propostes musicals :

    WalK on - U2
    Born to be my baby -Bon jovi
    Paradise - Coldplay
    We found love -Rihanna "temazo"
    Titanium - David Guetta
    Release me - Agnes Carlsson
    Alegria - Antonia Font
    Beautiful day - U2

    Continuarem informan...

    ResponElimina
  9. Una mitja més???
    Aquest any no ha estat una mitja més. Aquest any ha estat una mitja molt especial.
    I no em refereixo a l’aspecte esportiu personal. Estic parlant a nivell de club.
    Crec que a la fotografia de grup d’aquest any s’evidencien moltes coses. Entre altres, i per mi la més important, es que el nostre club s’ha consolidat com un grup nombrós i proper a la gent que estima l’atletisme i li agrada córrer. I el que encara es més important que la quantitat, és la qualitat humana de tots els membres, aportant constantment coses positives al club i amb ganes de participar en tot tipus de projectes, com el de entrena la mitja o la futura I Cursa contra el Càncer de Ronyó.
    Sou fantàstics!!! Estic molt satisfet de poder portar aquesta samarreta, doncs sou tots vosaltres els que la feu gran. Ahir no em deixaven d’avançar samarretes de a4elkm per tot arreu, i això, encara que molts no ho entendreu, m’ha fet feliç.
    Crec que es de justícia, encara que pugui sonar a pilota, felicitar a Toni i Jaume per la gran tasca que estan fent. El treball i la constància son les claus de l’èxit, i amb el vostre esforç i sacrifici heu aconseguit el que tots els que vestim aquesta samarreta volem, que el nostre club sigui reconegut allà on vagi.
    Felicitats a tot el club per la vostra mitja d’ahir, felicitats a tota la gent del programa “entrena la mitja” que ahir varen finalitzar la seva primera mitja, i sobre tot, moltes felicitats per fer tant gran aquest club!!!
    Fins aviat,

    ResponElimina
  10. Doncs sí Xavi, sona a pilota !

    Però en una cosa tens raó. Aquest club comença a fer patxoca. Qui ens ho anava fa tres anys quan vam estar a punt de desaparèixer després que la junta anterior dimitís !

    Una dada més. Només ahir vam tenir més de 700 visites al bloc.

    ResponElimina
  11. Nos han censurado el video? Quien sale en pelotas??? :D
    Ya os dije que si sacamos al Makau herramineta en mano nos vendría el abuelo Paco con las tijeras XD

    Bueno chicos y chicas, se alcanza un hito, y se plantean los siguientes objetivos... cual será la proxima Mitja/10mil/Maratón? mientras tanto, sed constantes en los entrenos ;)

    ResponElimina
  12. Jaume, alguna de les músiques seleccionades, té drets a la propietat intelectual, i ho han detetctat.

    Hauràs de possar la música del karaoke del sopar de la mitja ...

    ResponElimina
  13. Jo proposo que l'Albert Caballero ens faci un tema específic per aquesta mitja. Si li hem de pagar drets, que almenys es quedin a casa.

    ResponElimina
  14. Hola companys, ja tenim una altre mitja al sac i espero fer moltes més perque cada cop les disfruto més,no se si ha sigut el nou recorregut o la temperatura però em vaig sentir bé durant la cursa i vaig arrivar a meta amb molt bones sensacions i tot això ha sigut gràcies a la preparació que ens guiava en Jaume com el bon ambient que es respirava en els entrenaments.

    Felicitats a tots els crredors i a continuar entrenant............

    ResponElimina
  15. El vídeo és espectacular!!!!
    Moltes felicitats.

    ResponElimina
  16. Es una lástima la gente que no sale en el video. Estuvimos esperando Mireia y yo hasta casi el final,pero el volumen de gente que entra y el hecho de que muchos de vosotros no lleváseis la equipación del club, hace francamente difícil localizaros. Sigo pensando, y más ahora que somos tantísimos, que no estaría de más replantearnos los colores de nuestras camisetas, porque hay muchos clubs con equipaciones similares, y acabas medio loco buscando a tu gente. Pido disculpas a todos los que no salís, os aseguro que me hubiese encantado veros, grabaros y sobretodo animaros tan cerquita de la meta.

    ResponElimina
  17. Vaja reportatge, Impressionant, impressionant!!
    Noies (Eva i Mireia)
    Tenieu veu diumenge a la tarda?? Sou genials!
    Ha estat un gran paler compartir els entrenaments i la Mitja amb vosaltres!
    Amunt i Km!

    ResponElimina
  18. Jaume, ara que sí he vist el reportatge, i fan ganes de calçar-se unes sabatilles i sortir a entrenar ja per millorar-se a un mateix. Felicitats !!!

    Eva i Mireia, això és animar, i no com el Nou Camp. Llàstima no us podem correspondre com us mereixeu, doncs quasi no podem ni dir "Hola !!". No patiu, a la propera em paro i us dono un parell de petons per estar on esteu. Gràcies.

    Per últim, Makau, simpàtic, a veure si a la propera ens dius alguna cosa més ...

    ResponElimina
  19. Gran mati el que ha viscut el club,encara que ha faltat algun soci a la foto,dona goig veure la nova composicio del grup,es un plaer ser part activa del mateix.

    Molts heu fet grans marques i alguns us heu sortit,altres han passat mes discrets, encara que si tingues que destacar a algu,destaco a la nostra atleta Eva Sanchez,on a fet un quart de mitja la mar de xulo amb una marca interesant, preparant en un futur no massa llunya distancies mes llargues.

    Qui no estigui d'acord amb la meva apreciacio que em digui el seu numero de soci siusplau........

    ResponElimina
  20. El que monta els vídeos xapo!!: Eva i Mireia esteu perdonadas, perque a l'arrivada no surtu i se que vaig passar molt " rapidclapés" i es molt dificil...
    Moltes felicitats a tothom i Km.

    ResponElimina
  21. Punto 1: Rápidclapés, rápidreyes, rápidmaxi, rápidmicki, rápideva...perdoneu, però algú ho havia de dir...

    Punto 2: Soci no facis cas de les critiques dels envejosos.
    Els genis sempre han creat polèmica en els seus contrincants. Quants enemics de Dalí van pensar que mai vendria un quadre vestint amb les pintes que portava ...? I quantes mamis duen a les nenes orgulloses al col · legi amb els estrambòtics vestidets d'Agatha Ruiz de la Prada, quan l'han titllat de llunàtica-hortera ...? Deixa'ls que diguin. Ja me'ls puc imaginar la mitja 2013 amb els seus casquitos voladors de Doraemon, hèlix inclosa, emulant el que avui critiquen ...

    Punto 3: Toni, Спасибо за мою жизнь очень хороша. Но что делать большие расстояния ... jolines! enteráis вы видите, когда все я просто полу-спортсмен, который передает свою задницу делают cincomiles!!я люблю тебя.

    ResponElimina
  22. Enhorabona i gràcies de nou pels vídeos d'aquesta gran cursa! Ha estat un gran èxit de participació, doncs gairebé tots erem allà, donant "el callo".
    A vegades els vídeos dónen massa informació: pensava que havia arribat a meta corrent lleugeret i al vídeo m'he vist molt perjudicat...
    Així, amb la companyia d'aquest gran grup humà l'atletisme resulta ser encara més divertit!
    Enhorabona a tots, als que els hi ha anat bé i als que no tant bé, i fins la propera!

    ResponElimina
  23. Eva la rusa, tens tota la raó. El meu casquet i els escalfadors pre-cursa fets de bosses de deixalles marcaran tendència.

    Hi haurà un abans i un després de la moda esportiva després de la mitja de Granollers 2012!

    ResponElimina
  24. Família, fins ara no havia vist el vídeo, he estat rellepant les ferides, quina ràbia petar al km 7 en una cursa tan espectacular!!
    dit això, malgrat us via poder veure passar a gairebe tots al girar cua, amb el vídeo he flipat. Bona feina!!!! Enhorabona a tots els corredors i corredores i a l' equip tècnic audiovisual. Ara a obrir fil per Sevilla no?? hem de comenCar a animar els nostres representants al sud!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.