dilluns, 12 de març del 2012

19ª Mitja marató de Montornés; resultats

11 de març de 2012

A l'espera del reportatge a4elkm, avancen els resultats dels atletes del club :

16 comentaris:

  1. Felicitats a tothom!!! marques espectaculars...especialment les noies....
    Alfredo estàs que te sales.... enhorabona campió...

    ResponElimina
  2. El Alfredo está que se sale! …y eso que iba a rodarla para no cansarse demasiado y reservar para la maratón de la semana que viene :D
    Me ha gustado mucho el nuevo recorrido, tiene una llegada súper-rápida que la hace candidata a ser unas de las medias para hacer marca. Creo que la organización debería ir pensando en hacer una salida por cajones, que empezamos a ser muchos y no puede ser que te encuentres a yayas en tejanos en primera fila

    ResponElimina
  3. Felicitar a todas la chicas del club, “Seis lo Mejoorrr”!!!!!!

    Estoy de acuerdo con cesar, el recorrido de este año genial….
    Lo de salir por cajones seria lo suyo, aparte de por las marías en tejanos,Porque en el trozo del pueblo las calles se hacen un poco estrechas para tanta gente.

    Dar las GRACIAS a la fotógrafa del club, EVA” Tu sí que vales” por estar al pie del cañón.

    Y como no también Gracias a TONI, MIKI, DANI, FERNANDO R. por estar ahí apoyando y dando ánimos.

    Peasoo Club !!!!!!

    ResponElimina
  4. Congratulations for todo el mundo!

    Pero en especial a ti Reyes guapa!

    Se me ha encogido el corazón al verte llorar en meta de alegría. Aunque no la he podido correr te aseguro que me acordaré de esta mitja siempre ;)

    Olé tu!

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats a tots i totes!!

    Això de la sortida per calaixos seria un gran encert. A la sortida vaig sortir massa endarrere i amb aquests carrers tant estrets se'm va complicar una mica.

    Tot i això, una mitja molt xula, amb l'arribada molt ràpida i amb bons obsequis al final.

    I la sorpresa final de la cursa.... quan vam arribar al cotxe, amb les presses ens havíem deixat les llums enceses i no vam poder-lo arrencar!!!

    ResponElimina
  6. Això no pot ser !!!!

    No pot ser que siguem un club collonut que participem en tres curses el mateix dia, fent marques personals espectaculars i passant-nos pipa. No pot ser perquè a un servidor se li gira molta feina i no pot veure el crackòvia !!!!!!

    El reportatge de Montornés encara s'està cuinant. Però ja us puc avançar que m'he emocionat i tot quan l'estava editant. No us el perdeu !

    ResponElimina
  7. empezare felicitando a todos y todas por la buena mitja que hemosecho en montornes ,yo personalmente tengo que decir que a sido la mitja que mejor me lo he pasado , porque creo que he sido el unico que le ha echo caso al jaume y la he corrido "sensa forzar"y la he disfrutado con una compañia incomparable , me a encantado poder ayudar ha meritxell a bajar su marca ,que a echo una pedazo de marca ,yo me he encontrado muy bien rodando a 4'40" cuando he terminado estava super fresco creo que en el maraton voy a ir bien .tambien quiero felicitar a todo el apoyo logistico de reporteros de A4ELKM, poe su despliegue de audiovisuales expectacular , aunque no nos hayamos visto , por motivos de trabajo tuve que salir escopeteado despues de correr , pero se que estavais hay dando animos y haciendo un trabajo estupendo , que ya tengo ganas de verlo.por cierto lo de los cajones estaria bien , pero yo es la primera vez que salgo tan adelante ,(detras del 1,30')y se nota muchisimo es mucho mejor . ahora quiero hacer una propuesta , seria bueno que cuando vamos a las carreras poner dias antes en el blogg , un punto de encuentro para que todos los que vallan sepan que a tal hora y tal sitio estaremos para hacer la foto de equipo, asi siempre saldriamos todos ¿no? creo que estaria bien .bueno saludos a todos los cuatreros y hasta la proxima .

    ResponElimina
  8. yo quiero dar las gracias a todos por estar ahi,aun me acuerdo y viendo estos comentarios se me caen las lagrimas .
    GRACIAS EVA,ERES LA MAS GRANDE EN MAYUSCULAS Y A MIS NIÑOS DEL CLUB.

    ResponElimina
  9. Gran matinal la vivida ayer en Montornes!!

    Alfredo , donde esta tu techo??,vaya progresión y no echando el resto,se te avecina una gran maratón.
    Lluis, estoy la mar de contento de verte feliz por hacer esos tiempos y verte sin molestias,toc,toc, maratón que soy Lluis.
    Cesar montaña,asfalto,lo que te echen.
    Carlos y Sergi,Fernando,ni molestias ni malas sensaciones,a por la maratón y punto!!
    Rafa,progresio buenisimaaaaa!!!



    Hoy hare un especial feminas a4elkm:

    Mireia,la marató la tens a tocar amb un gran crono fixe.

    Carmen,que bien corres!! elegante,alta....

    Reyes...me guardo el comentario cuando salga publicado el video,donde nuestro montador promete una Reyes en estado puro.

    Te adelanto un; gracias por pertenecer a este club!! y felicidades por tu carrera.

    ResponElimina
  10. Meritxell no m'oblido de tu,espectaculaaaaaaaaarr!! tu ets fidel a la dita de ,aixi entreno aixi competeixo.
    Felicitats

    ResponElimina
  11. muchas felicidades a todos pero en especial a las chicas del club con permiso de los chicos,un saludo a todos.¡¡¡que marcas ¡¡¡.

    ResponElimina
  12. Abans d’ahir vaig estar present a la mitja de Montornès, on li tinc especial “carinyo” al ser el lloc on vaig debutar en aquesta distancia de mitja marató.

    La modificació del recorregut degut a unes obres que creua el riu, em va semblar molt correcta, i potser els primers quilòmetres una mica estrets al passar per la població de Montmeló tal com heu dit, però una vegada s’agafa la carretera de la Roca, ja més o menys els participants poden trobar el seu ritme.

    Temps final de 1:33 reals a l’arribada, i ara tant sols resten 15 dies per la gran festa de la marató de Barcelona.

    Em va encantar poder saludar a molts companys i amics. Alguns els vaig veure amb molt bona forma cara la marató.

    Luis “peix”, tendré que comer más pescado azul para ponerme a tu altura. Muy buen registro. En el maratón, no creo que seas mi compañero, estarás por delante. Buen viaje !!

    Alf, t’espera una marató fantàstica. Jo gaudiria molt d’ella. A properes maratons ja tindràs temps d’arriscar més.

    Carlos, estàs fort, i has anat en progressió. Sort per diumenge 25.

    I a la resta de membres del club, felicitats per els resultats obtinguts. Com es nota els entrenaments ...

    Ànims i fins aviat,

    ResponElimina
  13. Per cert, Eva, no et vaig veure i disculpes. Els darrers quilòmetres estava una mica "creuat" de "coco", doncs em pensava que estava millor físicament, però vaig veure un nen fantàsticament guapo al costat de la Laura, que jo no vaig saber qui era. Será un ligón com el Calvin ...

    ResponElimina
  14. moltes felicitats a totes i a tots!
    marcas bonisimas! yo vaig anar amb moltes ganes ja que a la de granollers no em va anar gents bé,he tingut un company de cursa inmejorable que m´ha portat en plan ejercito " no saludes ! que bajamos de tiempo ! un sorbo de agua!! venga ,no te relajes !
    fernando moltisimes gràcies!! ens ho vam passar molt bé i el millor arribar a meta i veure el temps ! gràcies màquina !!

    ResponElimina
  15. Diumenge, darrera carrera abans de la Marató de Barcelona.
    Com bé diu en Sergi, cursa en progressió on em vaig trobar molt còmode i amb la sensació de mantenir reserves. De fet, de les mitges d'aquesta temporada, és a la que m'he trobat més a gust.
    Al darrer kilòmetre, m'atrapa en Javi i m'imposa un ritme endimoniat fins la meta on vaig veure a l'Eva i la Laura, sempre perfectes, donant suport.

    Lluis Peix, estas que te sales y me alegro que llegues a la Maratón en perfecta forma.

    Sort a tothom!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  16. Moltes Felicitats a tots i totes, principalment a totes les components de l'equip femení, aquest és el magnífic resultat de la constància en els entrenaments.

    Felicitar també als Cracks pels seus temps, Alfredo, Cèsar, Javi, Luis, Carlos, Sergi i Fernando. Em queda molt per aprendre de vosaltres

    I finalment moltes gràcies a tots els que ens vau venir a donar suport, els vostres ànims són el millor regal en creuar la línia d'arribada.

    Una abraçada a tots i totes

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.