dijous, 29 de març del 2012

Marató de Barcelona 2012; el reportatge ( 2 ª part )

5 comentaris:

  1. valla pedazo equipo de animadoras , reporteras que tenemos en este gran club,con estos pedazos de reporteges demuestran lo mucho que valeis ,y lo buenas personas que sois , no todo el mundo esta dispuesto a correr detras de nosotros .por el metro camara en mano con lo complicado que debia estar , durante 4 horas casi.mi enhorabuena campeonas (aqui esta incluido el unico chico dani). tambien quiero darle las gracias al isma por los animos ,que tambien estuvo alli apollandonos.y sobre todo al mas grande " EL MISTER"porque sin sus planes de entreno que nos pasa , yo no lo habria conseguido , gracias JAUME.y el PRESI por su buen corazon , eres un crak en todos los terrenos .el año que biene mas y mejor .

    ResponElimina
  2. Quin gran reportatge! Quant he gaudit en veure'l. Enhorabona al muntador i a l'equip de reporters. Moltes gràcies a tots!
    L'angle de visió va minvant al llarg de la cursa...Al principi un controla els costats i veus tu mateix a gent coneguda...els saludes abans de que ells et vegin.
    A partir del km 30 no veus a ningú. Ja et veuen ells primer i ja fas prou en veure'ls i aixecar la mà...
    Als darrers km ja ni els veus. Ho sento!
    A tots aquells que heu fet la mitja i heu arribat més o menys bé us animo a que feu el següent pas. La marató és la gran festa de l'atletisme.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Fer una marató es molt gran, es epica i mitica, la prova reina del atletisme.

    Avui, en la web del diari marca, surt un video- entrevista a Chema Martinez parlant de la seva actuació a la marató Bcn 2012, titulat "EL atleta cae, el hombre se levanta ".

    ResponElimina
  4. Un 10 de reportatge, i em motiva molt cara a millorar en propers reptes i maratons. Si he baixat en dues ocassions de 3:15, per que no hi ha de haver una tercera? Som-hi !!

    Eva, gràcies per inmortalitzar-me. Un petonàs, sempre amb permís del Calvin.

    Luis, en la próxima maratón de BCN 2013, tu vas a ser mi galgo. Ahí queda escrito y me pongo las pilas ya. Ah !! y de mudanzas el día anterior, nada de nada. Y de *, pues tampoco.

    ResponElimina
  5. Ostres, un reportatge bestial. La veritat es que malgrat la Marató pot semblar en certs moments inacabable, tot passa tant de pressa que som uns privilegiats de tenir un equipas d' animació i producció que deixa per la historia la màgia d'aquestos dies tan especials... Mil gràcies a la part de l' equip que esteu a l'altra banda, càmera en ma i animant sense parar.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.