diumenge, 25 de març del 2012

Marató de Barcelona 2012

Felicitats !
A tots aquells que heu acabat la marató. I els qui pel motiu que sigui no ho hagin pogut fer , també felicitats; molts pocs poden estar a la línia de sortida d'una marató. Segur que tindreu més oportunitats.

El reportatge a4elkm, trigarà una mica. Primer cal que l'editor ressuciti una mica...

Bona part dels maratonians de l'a4elkm amb part de la claca d'avui

I com no agraïr a tota la claca que ha estat animant als maratonians. Gràcies !

I per cert, ja tenim rècord del club femení en marató; Mireia Monmany - 3h46'. Felicitats !!!!

11 comentaris:

  1. Moltes felicitats a tots!!!!
    Mireia ets una crack!

    ResponElimina
  2. Felicidades ha tod@s por los tiempos realizado terminar una maraton tiene mucho merito.
    Saludos.

    ResponElimina
  3. Tot esperant el supermontatge, amb el cos adolorit i la línia blava encara gravada a la mirada, donar les gràcies a tots els que heu estat animant-nos i molt especialment als Alberts, presents a cada revolt per art de màgia...i en particular a l'Albert Domènech, que tot i la tristesa de no poder córrer, m' ha estirat des del Litoral fins a Meta, ajudant-me a no baixar ni un pinyó quan ja anava justissim... Aquest es potser l' esport mes individual que hi ha i alhora, on mes ajuden la família i els amics!!! Enhorabona a tots els a4's, ha estat un plaer patir amb vosaltres!

    ResponElimina
  4. Felicidades a todos, Mireia estas que te sales “Ole TU”.

    Primera Marathon al Saco, con los deberes bien hechos, objetivo cumplido, buenas sensaciones, Liebre de Lujo que me a mimado en todo momento, dándome ánimos los 42km ( GRACIAS TONI).

    Gracias a todas las “CHEERLEADER” por sus ánimos y a nuestra fantastica Fotografa, SOIS LO MEJOR !!!!!! (el próximo día os quiero con los Pompones),

    Por supuesto Gracias al Mister por sus consejos, el plan de entreno funciona..(el peloteo es para que me saques bien en el video, que en la foto estoy con los ojos cerraoss collons),

    Gracias a todos los que me han animado estas semanas...
    VA POR USTEDES !!!!!! OLEE

    UN PETONAS PER A TOTS…

    ResponElimina
  5. Hola! Enhorabona a tots els participants i moltíssimes gràcies a tot el grup d'animació. No sabeu com ens han emputxat endavant els vostres ànims!
    S'han marcat uns boníssims debuts en marató. Això promet.
    L'any vinent espero veure a bona part de l'equip d'animació vestit de curt.
    Aquest cop del 37 al final ha estat durillo-durillo. He acabat cansat, muy perjudicado y con pupita en el diodeno...

    ResponElimina
  6. Hola!

    moltes gràcies per felicitar-me! la veritat és que després de com he estat aquestes dues últimes setmanes (amb la bronquitis i sinusitis) hauria d'estar contenta d'haver acabat amb aquest temps. Però potser sóc massa exigent i hi ha una part de mi una mica enrabiada per no haver-ho fet més bé!

    Us explico: fins el km 32 he anat molt i molt bé, a un ritme de 5:05 de mitjana. Em trobava molt bé, les cames em responien al 100% i també tenia molt bones sensacions de cor i pulmons. Estava contenta i satisfeta. Què ha passat? doncs al km29 he decidit prendre'm un gel dels que portava, m'he notat la boca moooolt resseca i quan m'han donat l'aigua al 30 n'he begut més del compte. I patapam... flato al canto! m'he quedat plegada, no podia continuar. He caminat quasi bé 1km i després he estat incapaç de córrer per sota de 5:50 fins al final.

    Veig que als altres us ha anat molt bé, felicitats a tots!!! sou uns campions!!! us admiro per córrer a les velocitats que correu!!

    Gràcies als que ens han animat, com un amic meu diu: "sou el doping psicològic!" vosaltres feu que sigui fàcil!

    Apa, a descansar! Petons a tots i totes!

    ResponElimina
  7. Alf ha dit:

    Enhorabona a tots els que hi heu participat i moltes gràcies pels ànims a l'equip d'animació.
    Però sobretot gràcies a Juanjo per les teves paraules d'ànima quan ja no podia més i molt especialment a l'Uri per aquesta última empenta als darrers metres quan ja no tenia forces ni per estar dret, de veritat gràcies.

    ...I ja pensant en la propera..

    ResponElimina
  8. Buenu nenes i nenas… tot i no corre avui per mi ha sigut un dia INOLVIDABLE, ho he pasa genial amb les CHEERLEADERS del club, teniu unes dones que no us les mereixeu!

    Lo he pasado fatal... esperando en meta a Lluis i Fernando, me he emocionado como una nenaza cuando a los lejos he visto llegar al calvin y a su lado el “chulo peix ” dándolo todo en los últimos metros…

    Se me han humedecido los ojos al ver pasar a Fernando (me habrá entrao algún mosquito o algo)

    Toni, el que has fet avui per Lluis poques persones están disposades a fer-ho diu molt de la teva persona..

    Resta de companys i companyes, qui no ha pugut terminar la marato ha sapigut parar a temps i demostra que te ceny, recordem que no es cap tontería aquesta prova i a tots els demés sou uns campeons per acabarla independement del temps que hagueu fet.

    En fin panda de mamoncetes m’hen vaig a dormir que se’m tornen a entalar els ulls ( el puto mosquito aun sigue en el ojo )

    ResponElimina
  9. Felicidades a todos y en especial a Mireia, yo de mayor quiero correr como tú.
    El año que viene ire.....
    a veros .

    ResponElimina
  10. bon dia muchas felicidades y ¡¡¡ole,ole,y ole !!!! por estos chicos y chica.mirella como dice reyes me gustaria ser de mayos como tu,saludos a todos

    ResponElimina
  11. UAHHH!!! Peró quines MAQUINES hi han en aquest club...enhorabona a tots especialment als que han corregut per primera vegada aquesta maraton...sou la ostia!!!!Mireia sort que nos has estat al 100% que si no ni m'imagino el que hauríes fet.MOLTES FELICITATS A TOTS!!!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.