diumenge, 22 d’abril del 2012

Noves equipacions del club temporada 2012-2013

Tots els socis del club heu rebut un correu amb el fitxer de la roba disponible per la temporada vinent. Enrecordeu-vos d'enviar el fitxer amb la roba que voleu abans de final de mes.

La junta està dubtant, però, d'incloure una nova malla dins de la roba per la nova temporada.


El nostre President en persona està portant les negociacions per fitxar per la temporada vinent l'atleta de la fotografia. Esperem que ben aviat poguem rebre bones notícies.

14 comentaris:

  1. No veig gaire pràctica aquesta nova malla femenina però tot sigui per no portar la contrària al presi...jajaja

    Això si, per igualar-nos i que la cosa no quedi descompensada, els nois hauríeu de canviar el pantaló de competició per alguna cosa més breu, tipus "taparrabos" de Tarzán.

    ResponElimina
  2. Jo firmo!!!! Que els homes vahin amb "taparrabos".

    Amb "taparrabos" els asteriscs aniran que volen!

    ResponElimina
  3. Francament , crec que el "taparrabos" masculí sortirà ben econòmic. Poca roba caldrà...

    ResponElimina
  4. No vull semblar ordinària però a mi m'han arribat comentaris molt favorables sobre alguns membres del Club...jijiji

    ResponElimina
  5. Es cert Montse,jo tampoc vull ser ordinari ni maleducat,però puc donar fe, que tenim un company de club, que carinyosament rep el sobrenom de el "mangueras".

    ResponElimina
  6. uuuiii!!!como esta el personal!!!
    noies totalment d´acord amb el "taparrabos" per els nois...pero hi haura prou lloc per estampar el logo ...apart del company misterios "mangueras".

    ResponElimina
  7. Meritxell, tranquila. La tecnologia avui en dia ha millorat molt. Podem arribar a fer el logo tan petit com faci falta.

    El que no podem fer-lo és variable; és a dir, a vegades molt petit i a vegades simplement petit ( i ja no cal dir gran pel "mangueres" ).

    Per cert Toni, em preucupa amb això de que pots donar fe sobre la llargada del "mangueres". A veure si quan dius que vas a estirar al gimnàs en realitat vas a fer altres coses...

    ResponElimina
  8. Per al.lusiòns Jaume,només un comentari......deixa de mirar-me el cul, que ultimament portas un anyet, on només et sento esbufegar com un gat en cel i sempre,sempre, darrera meu,deixat ja de mariconades!!

    ResponElimina
  9. Toni, dona'm un mes més i ja veuràs qui mira el cul a qui.

    ResponElimina
  10. Uuuuiiiii,quina por!!!
    Jaume, comença a entrenar i deixa de retar els companys,comença a entrenar siusplau que entre els isquios,el turmell,el menisc trencat,el angonal,l'esquena,i no se quantes lesions amb recuperacions miraculoses mes,portas una temporada per enmarcar.

    I jo, passo de comprar 30 samarretes més, per donar-te la enesima benvinguda amb la teva enesima recuperació......entrena i deixat de mariconades.

    ResponElimina
  11. huy esta calentito el blog , lo digo por la chica de la maya esa tan chula , lastima que es blanca por eso , y tambien por el pique de los jefes , ya me imagino a todos los tios con el (taparabos )y el casquet volado,,.el mangueras hoy habra estado en su salsa entre tanto bombero no?.

    ResponElimina
  12. El rumor que m'havia rribat a mi, no era un tal mangueres, era un tal "látigo", i no és la mateixa persona!!

    ResponElimina
  13. LOVE IS IN THE AIR!!

    Oju como esta el patio :|

    Sobre lo de la roba… Lluis peix te suelto 50 lerus si consigues que “accidentalmente” llegue la ropa de las chicas encogida 1 o 2 tallas ;)

    Mangueras.. látigos.. nos van a censurar el foro al final… +18

    ResponElimina
  14. Tranquilo Dani que la foto me ha dado una idea estupenda....

    Me he comprado unas Tijerazas de Sastre y he hecho un curso acelerado de corte y confección (sobretodo de corte), para hacer unos arreglillos a las equitaciones de las chicas antes de entregárselas…jajajajaja

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.