dilluns, 28 de maig del 2012

I Cursa de Vallparadís

27 de maig de 2012

Primera edició d'aquesta cursa terrassenca. Tres atletes del club hi van participar; en Toni Flores, en Miki Solé i aquest cop també la nostra reportera oficial, Eva Sánchez.

Al'espera dels resultats oficials podem avançar que un cop més en Toni va arribar abans que en Miki, assolint la 5 ª i 7ª posició respectivament. Però en Miki assegura que a Bellavista això canviarà. Estarem atents si és veritat.


3 comentaris:

  1. Cursa molt bonica, transcorrent gairebé tota l'estona pel parc de Vallparadís. Estava ple de gent passejant, nens en els gronxadors, que ens aplaudien i animaven a seguir corrent. Gairebé quatre quilòmetres de pujada (40m), que personalment em van deixar morta. Els gairebé trenta graus de calor sumats a la falta d'aigua (el propi Leiva ho comenta en l'entrevista posterior, i són coses que pot comportar el iniciar una cursa nova en tan poc temps) van fer que al quilòmetre 6,5 em quedés sense forces gairebé a la recta final. Al final calfreds i un malestar que ha resultat ser novament gastroenteritis. Però tot i això, penso tornar a córrer novament l'any que ve. La sensació d'acabar a l'estadi, amb el públic animant, és un plus que a mi personalment m'ha encantat.

    ResponElimina
  2. Espaterrant la calor d'ahir a Terrassa, una cursa molt ben organitzada.
    Eva no va tenir un bon dia, la calor a partir del km 5, li va passar factura,però molt contenta perquè cada dia es coneix més com atleta i ja sap quan,on i perqué no sempre es pot tenir el millor dia.
    En quan en Miki,que va acabar l'anterior cursa de Parets molt animat,ahir va tornar a aterrar a la terra per tercer cop consecutiu......tot un ex-campiò de catalunya de cross mai pot entrar darrera d' un calb de 41 anys i que li treu (un altre cop) 14 segons anan a un 80%.......entrenar,entrena molt be,competir......

    Molt content de rebre el premi de 1 veterà,després de quedar tot just darrera de 4 magrebins.

    El proxim repte (5000 al Serrahima 20 de juny),l'afronto amb molt optimisme,espero que cap contrincant s'inventi lesions d'ultima hora.

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats màquines!!!!
    ...i Toni, ves amb compte. Qui juga amb foc, es crema, i jugar amb en Miki, pots sortir escaldat!!!
    El proper cop que vingui a entrenar amb vosaltres, espero que aneu al 50%.
    Fins aviat,

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.