diumenge, 24 de juny del 2012

Entrenament de Sant Joan

No hi ha excuses per no entrenar. 



4 comentaris:

  1. primer de tot agrair l'Eva de les grans imatges i fotos que ens ha fet, sempre amb aquest bon rotllo i simpatia, que la caracteritza,que l'unic que provoca al club es imatge de bon rotllo i sintonia.

    Els companys que han fet el pertinent entreno,son dignes d'admiració felicitats a tots 4 fareu marca fixe!!, a les 8 del MATI,repeteixo Mati,i no de tarda com han arribat a les meves oides..........sucedanis,no gracies!!

    ResponElimina
  2. Me encaaaaaannnnnta mi "trabajo" de reportera! Salgo con cinco pibones descamisados (bueno, cuatro, porque a Alex no le he visto las tetillas), me rio con las bromas que se gastan, y asisto a uno de los mejores entrenos que he visto hasta ahora, empezando a 4 y finalizando a 3,15...Sin palabras. Por favor, por favor, por favor, no rescindáis nunca jamás mi contrato!
    Chicos, grácias a todos por tratarme tan bien!
    Y Jaume, grácias por Euphoria! Qué chula!

    ResponElimina
  3. Si senyor, això si que té mèrit!!! Mentre la resta dormíem, uns herois s'han sacrificat pel bon nom del Club. Us mereixeu fer marca i copa.

    De tot el vídeo em quedo amb la imatge a càmera lenta dels 5 corrent sense samarreta pels carrers del polígon... Segur que us fitxen els de Nike o Gatorade per fer un espot.

    ResponElimina
  4. Ha sigut un passada poder entrenar amb tant de crack el dia de Sant Joan i amb una super reportera que s'ha jugat el fisic per que tinguem un gran record d'aquest dia. A mes, va fer d'avituallament movil. Moltes gracies Eva, Toni, Alex, Peix i Deivi per fer-me passar un mati genial. Estic orgullos de pertanyer a aquest club.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.