dilluns, 18 de juny del 2012

Resultats cap de setmana 16-17 de juny 2012

Aquest cap de setmana hem tingut diverses curses amb participació a4elkm.


El dissabte es va celebrar la 1ª cursa de muntanya Minyons de Terrassa amb una distància de 11460m i un desnivell acumulat de 506 positius i 524 negatius.

Els Minyons de Terrassa es van proposar de fomentar l'activitat esportiva del running en un entorn natural, entre la gent de la seva ciutat, el seu entorn i del món casteller, oferint una cursa que encara que sigui fent trams caminant, sigui assequible al corredor ocasional. El circuit possibilta admirar la bellesa del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac.

Perfil altimètric de la cursa
Òbviament la nostra castellera oficial, la Mireia Monmany, no hi podia faltar. I no només hi era, sinó que a més a més va conseguir una meritòria tercera posició.


La Mireia a dalt del podi recollint un original trofeu
També el dissabte es va celebrar la 3ª Canet Race.
En Miki, força concentrat,
instants abans de començar la cursa
Aquesta cursa és organitzada pel Canet Race Team amb en Ricard Fernández i Raúl Estévez al capdavant i sobre un circuit de 5km, que volta per tot el municipi 2 cops, i que busca ser un recordatori de les primeres curses escolars que es realitzaven al poble ja fa uns quants anys, organitzades per l’Antonio Hernàndez Luna. D’allà en vam sortir molts i bons corredors.
La cursa fou dominada pel atleta del F.C.Barcelona Ibrahim Azzouz amb un temps final de 31'43' en categoria masculina, mentre que en categoria femenina la vencedora fou l'atleta del C.A.Calella Anna Rovira, amb 38'59''. Al voltant de 400 atletes van completar aquesta cursa que es va disputar amb una força calor tot i que la sortida era a les 8 del vespre.

El nostre club va estar representat per en Miki Solé que va assolir una brillant setena plaça amb un registre de 34'49'', donada la qualitat dels participants i la duresa del recorregut.

I finalment diumenge es va celebrar la XVII Cursa de Fons de La Roca del Vallès.
Aquesta cursa de 10 km va veure la victòria d'un vell conegut del nostre club i vencedor d'alguna edició del  Critèrium de 1000 de Granollers; l'Elias Resina amb un temps de 35'22'' per davant del recent guanyador de la cursa de Bellavista , en Quim Magán que completà la cursa en 36'10''. Ens felicitem de la tornada atlètica de l'Elias, després de patir una temporada plena de problemes físics. En categoria femenina, la vendedora fou l'atleta del C.A.Granollers, Lidia Borget amb un registre de 44'54''.
Javier Ramírez ( 11è i 39'45'' ) i Reyes Herrera ( 234ª i 1h00'08' ) foren els representants a4elkm.

7 comentaris:

  1. Felicidades a todos/as los compañeros/as que han corrido este fin de semana.
    Mireia en hora buena por ese pódium

    ResponElimina
  2. Enhorabona a tots: Mireia, Miki, Javi i Reyes. Amb la calor que està fent córrer ja és tot un mèrit.

    Aquesta caixa de cerveses val més que qualsevol copa... recorda guardar-ne alguna pel sopar post entrenament ;-)

    ResponElimina
  3. fernando carrillodimarts, de juny 19, 2012

    felicidades a todos por las marcas y podiums conseguidos ,reyes valla tiempazo felicidades .

    ResponElimina
  4. Eiiii, Mireia, podium i a Terrassa!!!! Felicitats, guapíssima. Estàs feta una màquina!
    Mickiiii, neng, no te pongas tan serio en la fotico! Luce la sonrisa de pillo que tienes! Felicidades! Sé de un calvo que empieza a ponerse nervioso...(por cierto, come algo, niño, que te me estás quedando en los huesos)
    Reyes, Javivi, felicidades por vuestra cursa. Me han dicho que es muuuuuy dura, i el calor era sofocante. Así que chapeau, nenes!

    ResponElimina
  5. Felicitats a tots, especialement a tu Mireia. Segur que trobes molts voluntaris per ajudar-te a prendre totes les cerveses.

    ResponElimina
  6. Moles gràcies! La veritat és que no m'esperava gens fer podi. No havia controlat quantes noies tenia al davant i vaig sortir força tranquil·leta. Però al km 8, mentre corria amb una noia al costat un espectador ens va dir que érem la 3a i la 4a i vaig decidir apretar, a veure si podia. I vaig poder! Em va fer moltíssima il·lusió perquè em vaig trobar bé i no m'ho havia ni imaginat. I ara a compartir cerveses amb els amics :)

    ResponElimina
  7. Enhorabona Mireia pel podi, en una cursa tan dura i segur que faria calor! Miki estàs fet un crack, quin final de temporada!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.