divendres, 15 de juny del 2012

V Cursa La Maquinista per la integració 10K

10 de juny de 2012                                                                                                       Per Carlos Grisolia
Aquest passat cap de setmana vaig córrer la cursa de 10 km de La Maquinista Barcelona, però em va anar fatal i no em vaig trobar gens bé.

Aquesta cursa és, pel meu gust, massa massificada ja que sortim tots plegats tant els de que fem 10 km com els de 5km. Va ser un matí sense sol, però amb humitat i xafogor molt alta. La primera part vaig haver de fer slàlom passant gent que havia sortit davant de tot amb ritmes molt més alts. El primer parcia de 5 km va sortir a 20'25'' i les sensacions eren fatals; no he rodat còmode i m'he trobat cansat física i mentalment. Després d'una pujadeta que se m'ha atravessat, ja vaig baixar de ritme ja que no era el meu dia. L'arribada a meta va ser una odissea esquivant gent doblada. Finalment un temps de 41'15'' i 207è de la classificació general.


Carlos Grisolia en ple esforç ( fotos: la bolsa del corredor )


5 comentaris:

  1. Carlos, espero estés recuperado de tu carrera, y tengas las pilas a punto para el criterium. Ánimos y una abrazo, guapísimo!

    ResponElimina
  2. Carles, espero demà vinguis a Les Franqueses a entrenar. I mentres ens cruspim un bon esmorçar ens espliques els ets i uts de la teva cursa a la maquinista.
    Fins demà!

    ResponElimina
  3. Carlos tengo que darte un cursillo de cómo posar en las fotos, que sales con una cara de asfixiado muy chunga!!!!… jejeje

    Un Abrazo Crak.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Descarado ! I tant !! una cara complicada, necesito entrar en la academia !!
      je,je,je

      Un abrazo

      Elimina
  4. Alemnys no vas per les voreres.

    Bona temporada Carlos !!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.