divendres, 19 d’octubre del 2012

Carrera de la Mujer de Barcelona 2012

Vuitena edició de la Carrera de la Mujer “Central Lechera Asturiana” de Barcelona 2012. Serà la setena prova del VIII Circuito de la Carrera de la Mujer "Central Lechera Asturiana " 2012. Organitzada per l'Área de Eventos de la revista Sport Life, amb col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona i Winsports.


Circuit 2012
Diumenge 28 d'octubre a les 10:00 hores tindrà lloc aquesta prova exclussivament de participació  femenina a partir de 12 anys amb sortida i arribada a l'Avinguda Mª Cristina de Barcelona. El circuit és totalment urbà d'aproximadament 6 km.

Com a curiositat a més a més de les clàssiques categories per edats, s'estableix la categoria de mares i àvies. I les categories per equips també són força peculiars, ja que per exemple hi ha la categoria de 2 o 3 germanes, de 2 cunyades, mare i filla, mare i 2 filles, àvia mare i néta, parelles de fet, matrimonis de dones...

Una cursa de gran èxit amb 15.000 inscripcions exhaurides des de fa dies i on el nostre club també tindrà una bona representació.

10 comentaris:

  1. Obro llista d,inscrites. Siusplau,apunteu-vos i quedem totes a un punt per fer foto club.

    Eva Sánchez

    ResponElimina
  2. Exacte. Molt ben dit (escrit) Eva !!!

    Segur que fareu molt bona patxoca amb la equipació.

    Esperem que el temps us respecti. No com l'any passat.

    Jo us vindré a veure i animar-vos, com sempre fa la reportera Eva.

    Això sí, esperem que el reportatge i entrevistes siguin iguals de nivell que els que ella grava.

    Fins aviat,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràààààcies, Sergi!!!! Ets un solete!!!!

      Elimina
  3. Jo també aniré d'animador, ja que la meva dona i la meva filla també participen. El que passa que serà complicat veure-us si aneu totes vestides iguals! O anireu amb l'equipació del club?

    ResponElimina
  4. Hooola,Albert. Qué tal?
    Personalment, aniré amb l,equipaciò del club, però amb la samarreta de la cursa per sobre, encara que sigui nomès per la sortida. Estare pel pont que hi ha a l,esquerra, al costat de les escales. A veure si ens veiem!

    ResponElimina
  5. Jo també aniré d'animador,el dissabte farem el tast de mitja i els kilometres pertinents de marató,aixi el diumenge mes tranquilets, podem estar en tot moment animant a les nostres femines,i com no a l'Eva, on dono fe que s'està preparant a conciencia per tal competició.
    Aquest cop el fotograf-reporter seré jo( am unes clases acelerades de la meva xicota),ho sento si no sortiu amb el millor enfoc.
    Noies, molta sort per diumenge,el motiu s´ho val!!

    ResponElimina
  6. hola eva como cada año yo tambien ire,con la equipecion del club,ha y muchas cuatreras que van tambien.espero vernos juntas un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. El año pasado quedaste entre las cien primeras. Este año seguro dejas al club por las nubes. Aprovecharé la fotito para verte,porque seguro que en la carrera no te veo el pelo. Fins diumenge!

      Elimina
  7. La diferència entre els homes i les dones. Els homes diem si ens veuran el cul o no ; en canvi les dones parlen dels seus cabells...

    ResponElimina
  8. Aquí tenéis una crónica y una galería de fotos de la carrera.
    http://objetivobehobia.blogspot.com.es/2012/10/carrera-de-la-mujer-barcelona-2012.html#more

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.