dimecres, 24 d’octubre del 2012

Inauguració de la Font del Falgar dedicada als atletes de La Mitja

23 d'ocubre de 2012  - http://www.lesfranqueses.cat/Actualitat/Noticies.htm?id=2015&pl=54

La font està instal·lada
a l'avinguda Via Europa cantonada
 amb carrer Bèlgica

La Font del Falgar ha quedat inaugurada aquest migdia. Amb motiu del Tast de La Mitja que tindrà lloc el proper dissabte 27 d’octubre, l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès ha inaugurat la font instal·lada a l'avinguda Via Europa cantonada amb carrer Bèlgica.

L'alcalde de les Franqueses,
Francesc Colomé, ha felicitat de
 manera especial a a l’Associació
 Esportiva La Mitja i al club franquesí
A4Km



A l’acte hi han participat l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i l’alcalde de Canovelles, Josep Orive. Així com els regidors d’Esports dels consistoris de les Franqueses, Granollers, Canovelles i la Garriga i la regidora d’Obres i Serveis de les Franqueses. També hi han assistit el president de l’Associació Esportiva La Mitja, Toni Cornellas; el president del club A4Km, Toni Flores; i membres del programa Entrena La Mitja de les Franqueses.

L’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, ha explicat “la història de la font”. Una de les participants del programa Entrena La Mitja, la Sara Uría, va demanar la col·locació d’una font en aquell punt ja que els esportistes corrien una llarga distància sense cap trobar-ne cap. Al cap d’uns mesos, aquesta petició s’ha pogut fer realitat. L’alcalde ha agraït la presència del batlle de Canovelles i de tots els representants municipals i de manera especial ha felicitat a l’Associació Esportiva La Mitja per ser un nexe d’unió a través de l’esport entre els municipis i al club A4km per la seva tasca de motivació per l’atletisme a nivell local.


Amb motiu del Tast de La Mitja que
 tindrà lloc el proper dissabte
 vinent, l’Ajuntament de les
 Franqueses ha inaugurat la fon
El president de l’Associació Esportiva La Mitja, Toni Cornellas, ha expressat la seva satisfacció per la implicació municipal en les activitats esportives i ha fet referència a l’aigua de la font com a símbol de vida.

El president del club A4Km, Toni Flores, ha volgut agrair el reconeixement al seu club, creat fa cinc anys. També ha animat als corredors amb una frase final: “que l’aigua es provi suant”.

La Sara Uría, membre d'Entrena
La Mitja, va demanar a l’alcalde la
col·locació de la fon
Notícia de Vo TV:

2 comentaris:

  1. Sempre es d'agrair que la maxima autoritat d'un poble se'n recordi i reconegui la tasca d'un club petit o gran, depen com es miri,com es el nostre.Però que ho faci en un acte davant de regidors i alcaldes de municipis veins,es per estar mes que contents.

    Com a representant del club, que vaig tenir l'ocasió de estar juntament amb l'Eva en la inaguració de la font del Falgar,faig extensible la felicitació del sr Colomé a tot els socis i col.laboradors del club a4elkm, que fem posible que cada dia es respiri més atletisme a Les Franqueses,desde la bona tasca dels monitors del programa entrena la mitja fins el bon rotllo que es respira dins l'entitat.

    Per cert, la proposta que varem fer arribar a l'ajuntament, per que fessin un circuit de cros al parc del Falgar,per poder entrenar,sembla ser que es farà realitat.
    Gracies a tots i totes per ajudar entre tots a ser un club importanta la comarca

    ResponElimina
  2. Bona notícia la del circuit de cross !

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.