diumenge, 4 de novembre del 2012

B/SS 48



Aquest proper cap de setmana se celebra una nova edició d'aquesta ja mítica cursa d'Euskadi que enguany veurà com més de 4000 catalans hi participaran. D'entre aquests catalans una bona colla són de la nostra comarca. Òbviament l'a4elkm hi enviarà una nutrida representació.

També hi hem enviat el nostre equip de reportatges a4elkm.

Recordem l'edició de l'any passat:



14 comentaris:

  1. Diez,nueve,ocho,siete....
    Enpieza la cuenta atrás de la que,junto a nuestra Mitja,es la cursa más emblemática,auténtica y emocionante que existe. No hay un ambiente tan especial como el que se vive en Donosti antes,durante y después de esta carrera.
    Si todo sale como espero,este año es muy probable que pueda fotografiaros más cerca que nunca. Así que preparad con esmero vuestro look quatrero,porque voy a haceros un megareportage que ni Irina Shayk en los del intimissimi.
    Suerte a todos y nos vemos en Donostiiiiiii!

    ResponElimina
  2. Aquest any el Rafa i jo ens estrenem a la Behobia amb ganes però també amb respecte i espectació de a veure com serà... he sentit a parlar molt.

    Els veterans de la cursa teniu cap consell pels "novatillos"?

    Eva ens veim a SS.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Carmen,

      alguns consells:

      - cal prendre el tren per arribar a Behobia. Anar-ho amb cotxe és una mala solució.
      - No és una cursa per fer grans marques, perquè té dues pujades fortes i alguns tobogans. Tot i això es pot córrer a bon ritme
      - Has de vigilar a la sortida i posar-te el més endavant que et deixi el teu color
      - Quan arribis a la zona plana del port, cal regular una mica perquè després hi ha la pujada de Miracruz, que tot i que no és molt llarga és força dura. En aquest lloc és on hi ha més ambient.
      - Un cop arribes a Miracruz, ja està pràcticament fet i pots aprofitar per baixar a tota castanya . Això sí les darreres rectes per els boulevards de Donostia se't poden fer una mica llargues.

      Elimina
  3. Hola a todos!!!
    No se por donde empezar.
    Que grandes y bonitos recuerdos los que pudisteis disfrutar de esta gran carrera en 2011.
    en primer lugar pedir disculpas a todos por mi ausencia y mi poca responsabilidad y falta de compromiso con este gran club.
    en segundo lugar ha sido un año horribilus en mi vida debido a muchos cambios personales, lesiones y malestar general, los cuales provocaron que paralizara mi vida para poder estar en el el punto q estoy ahora, recuperandome a mi misma, aunque afrontando con mucha fuerza una enfermedad q padece mi padre.(pero ya vamos superandola y el esta mucho mejor y eso me ayuda a estar mas y mejor)
    y en tercer lugar he de comunicar mi baja del club, la cual me produce mucha tristeza pq aunque l algunos os he tratado y a otros mas bien poco, soys gente genial la cual transmite mucho positivismo en cada osa que os proponeis y realizais.
    me han surgido propuestas nuevas en dos clubs y estoy intentando decidir, a parte de volver a tomar las riendas de mi vida q como dije antes paralice bastabte.
    deciros q estoy recuperada q lo poco que he podido estar con vosotros he reido y he disfrutado y q soy un 10 de buena gente y q no perdais esa alegria.
    espero conservar "amistades" y os adoro.
    un beso fuerteeeeee

    ResponElimina
    Respostes
    1. GRACIAS A TOD@S

      Elimina
    2. Cris, esperem que tinguis molta sort des del punt de vista familiar, personal i atlètic. I ja saps on ens pots trobar pel que faci falta.

      Sort i endavant !

      Elimina
  4. Cris, molta sort en la teva nova faceta particular i atletica.
    El dia 18 t'esperem a la nostra cursa,els 10 de Les Franqueses.
    Cuidat molt.

    ResponElimina
  5. Carme i Rafa,amb les edicions de bss que he tingut ocasio de gaudir,us recomano el seguent:
    -que us endugueu roba per llençar( samarretas de publicitat,guants de benzinera dels de plastic),per abans de la sortida,ja que el temps d'espera pel que te un calaix llunya de la sortida, es important i es molt posible que faci bastant fred.
    -Que si teniu que deixar roba al guardarroba,que aneu per feina,el colapse es important si ho deixeu a ultima hora.
    -Que el dia d'abans feu l'amor amb (pasion y desenfreno),aquesta recomanacio es extensible per tot tipus de distancia a competir el dia despres...1500m,3000 obstacles,5000 m,10000m,mitja marato,marato...
    Ens veien a Donosti.

    ResponElimina
  6. Una pregunta,Toni. Y si no corres y sólo haces fotos? Para mi también sirve esa recomendación?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Como presidente de este club, ya me encargaré de solucionar tus problemas in situ.

      Elimina
  7. Gràcies Jaume pels teus consell i a tu Toni per les teves sàbies paraules. Recordaré de ficar a la maleta dos gels, un per la cursa i un per la nit anterior.

    ResponElimina
  8. Mireia...
    l,any passat vas guanyar per golejada...
    aquest any penso batre el teu rècord...jeje....




    ResponElimina
  9. Sr. secretari:
    podré disposar aquest any dels increibles vint minuts d,edicions anteriors?

    ResponElimina
  10. mucha suerte a todos en esta competicion tan famosa. animos!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.