diumenge, 18 de novembre del 2012

Els 10 de les Franqueses

Gràcies a tots que heu fet possible aquesta cursa; organitzadors, voluntaris, Patronat, Ajuntament, empreses col·laboradores i participants !!!!!

Entre tots ho hem fet possible. Hem fet un petit pas per guanyar al càncer de ronyó !

Hem obert un àlbum Picasa on anirem penjant les fotografies de la cursa


També farem un reportatge a4elkm.

classificacions:

http://resultats.championchip.cat/resultat/cursa/id/228

Marc Garcia, primer vencedor dels 10 de Les Franqueses
Ana Belén Garcia, primera vencedora dels 10 de Les Franqueses
Meritxell Riera, impulsora de la cursa

16 comentaris:


  1. M’HA AGRADAT
    - El ben organitzada que ha estat la cursa. (Tinc la teoria, confirmada aquest matí, que quan una cursa està organitzada per corredors, la cosa funciona. Els del club “ a4elKm” saben molt bé de que va això del córrer i es nota, Res a veure amb algunes curses organitzades per tal de fer negoci).
    - Poder contribuir, encara que hagi estat modestament, a la recerca la lluita conta el càncer de ronyó.
    - L’enorme quantitat de voluntaris que hi havia, pendents de tot.
    - El recorregut. (Té pujades, però em pensava, abans de sortir, que seria més dura. En molts llocs el paratge és magnífic. A més, poder veure, els que som de “Can Fanga”, que encara hi ha terres de conreu, on s’hi planten patates és una benedicció)
    - La gran quantitat de detalls de qualitat. (Des d'un espeaker per animar, fins a disposar de les classificacions a internet en poc temps.
    -- L’entrepà de l’arribada. (Els he vist preparats en sortir, i durant la cursa hi pensava...Sobre tot a les pujades)
    - Que no hi hagessin cues a l’arribada. (Un problema secular a la majoria de curses)
    - Que hi haguessin vestuaris i dutxes.
    - La gran quantitat de regals del sorteig al final de la cursa. Semblava impossible que no toqués res a ningú.

    NO M’HA AGRADAT
    - Certament, no hi ha res que no m’hagi agradat
    .............................................
    A nivell personal: estic molt content. He acabat en 1h09.00, la qual cosa significa 6 minuts menys que la darrera de 10 kms que vaig fer a Barcelona fa un mes. (Està vist que tinc molt futur per endavant). A més a més, m’ha tocat un anorac al sorteig. Què més puc demanar! Ja els hi he dit als organitzadors: si la tornen a fer el diumenge que ve, torno.

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats per l'organització de la cursa. He gaudit molt fent-la. A més tenia molts atractius: ser per una bona causa, còrrer a casa, moltíssims amics que corren amb qui poder compartir...
    Tot l'he trobat de 10, fins i tot a la dutxa hi havia poca gent¡.
    He notat que estava feta amb molta estima.
    Sou uns cracks. Espero que tingui continuitat l'any que bé.

    ResponElimina
  3. Tot un exit! Els responsables de a4elkm shan portat molt be amb tots nosaltres. una genial organitzacio! siusplau lany que ve torneu a ferla

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats als organitzadors i a la colla de voluntaris que han fet possible la cursa. Ningú diria que és la primera edició: bona organització, recorregut equilibrat i ben pensat, animació festiva i un munt de detalls que ja s'han comentat més amunt... Gràcies!!
    Fins l'any que ve!

    ResponElimina
  5. Enhorabona voluntaris i organitzacio, gran matinal la d'ahir!

    Les Franqueses ja te la cursa que mereix, l'any que ve mes i millor(pot ser amb curses infantils)¿?

    Jordi i Raúl, escombreries car

    ResponElimina
  6. JO crec que hem de ser autocritics i qualsevol cosa que penseu que es pot millorar si us plau digueu-la, es la primera i tenim moltes ganes de millorar-la...aixo tot just acaba de començar!!

    Celebro que us hagi agradat

    ResponElimina
  7. Per aquesta data i encara tot coincidint amb la Jean Bouin ho tenía molt clar, volia saber com sería aquesta cursa a les Franqueses i... un 10 !!.
    Tot i així vull fer notar de nou grans encerts a tenir en compte,... número de participants limitat a 1000, dorsal personalitzat i per recollida el mateix dia de la cursa, obsequi que no es la típica samarreta técnica (tot un usb de 4 Gb, un luxe), la cursa inclou gran part de terreny de terra i es d'agrair el canvi, multitud de sorteig de material esportiu i d'altres.
    A més es una cursa d'indole benéfic, bona animació de la colla tambors, bon treball de speaker i un pavelló per recollir material i arribada a la mateixa sortida/arribada.
    En definitiva ha estat un gran treball i penso que val molt la pena mantenir aquesta cursa de cara a l'any que vé, jo no faltaré.
    Ara només trobo una mica a faltar algún puesto centralitzat a on trobarme a la foto d'arribada o durant la cursa, ja que aquelles que ara hi son posades no m'he trobat.
    Moltes felicitats a tots els que d'una forma o d'altra heu col.laborat per fer aquesta cursa posible i que pasem un bon matí de diumenge.

    ResponElimina
  8. Antonio Manuel Lopezdilluns, de novembre 19, 2012

    Todo correcto,gente muy amable y muy precisa

    ResponElimina
  9. Quin ambient mes maco!sou collunuts!

    ResponElimina
  10. es una grant satisfacció lleguir els vostres comentaris per tots nosaltres!!!! hem treballat de valent durant un any per que tot sortis el millor possible , crec que ho hem aconseguit , tot i que com diu en Jordi tenim que ser autocritic i millorar coses de cara la segona edició.
    vull donar les gracies a tots els participans per haver vingut a correr i contribuir a lluitar contra el càncer de ronyó.
    A tots els voluntaris , perque han fet una feina inmillorable , moltes gràcies a tots!!!!
    als companys del club ,gràcies per fer que aquest dia fos perfecte !!!
    A totes les entitats i col.lavoradors.
    i sobretot vull donar les gracies al equip d´ELS 10 DE LES FRANQUESES un equip huma i de grans persones ,no em canso de dir.ho , sou els millors !!! gracies companys !!!!!!
    i ara ja començar a pensar en la 2º cursa benèfica els 10 de les franqueses.

    ResponElimina
  11. Tot i que no et vaig coneixer personalment, nomès el fet de fer això, es una gran decisió per part teva,club i ajuntament.
    Gràcies per propolsar una prova esportiva per aquesta causa.
    Gràcies a les intitucions per no donar l'esquena a una iniciativa com aquesta
    Gràcies a el club teu per creure amb tu
    Gràcies a tothom que colabora per causes solidaries

    L'any que ve, m'he proposat disputarla, perque val la pena poder colaborar per la investigació i perque despres duna emfermetat tan dura com aquesta, la gent surt endavant!!!


    Gràcies Meritxell!!!

    ResponElimina
  12. Simplement felicitar-vos perque es nota que heu possat molt d'interès en organitzar aquesta cursa i ha sigut un exit total. Enhorabona i fins l'any vinent.

    ResponElimina
  13. Tot un exit. Pero la sortida en una rotonda,podría canviarse. Per lo de mes tot correcte

    ResponElimina
  14. Per mi sempre és un plaer acompanyar-vos a les curses amb la càmera. Però aquest cop hi ha hagut una imatge que m,agradaria que el nostre Jaume recuperés del video que vaig fer de meta, i us la penjes al blog, sempre amb el permis de la Meritxell. Sens dubta és un dels moments més emotius i macos dels que jo he viscut amb l,a4elkm: el moment en que el metge que va curar la malaltia de la Meritxell,i que també es va ficar un pitrall per córrer aquesta cursa, arrivaba a meta, i es van fondre en una intensa abraçada que explicaba sense paraules tot el simbolisme d,aquesta cursa tan maca que hem tingut la sort d,organitzar. En aquell moment vaig pensar en tota la gent que hores d,ara es troba en plena lluita amb aquesta malaltia, i en els familiars, metges i coneguts que la pateixen al seu costat. Per tots vosaltres hem fet aquesta cursa, i es un plaer haber pogut participar amb la resta de companys de a4elkm en aquest somni tan maco que va tenir ara fa un any la nostra Meritxell.



    ResponElimina
  15. Anims a tota la gent malalta. La cursa tot un éxit

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.