diumenge, 30 de desembre del 2012

Entrenament 1 de gener 2013

Com sabeu o hauríeu de saber l'entrenament de l'1 de gener és sagrat. És per això que cada any els atletes del club quedem davant del Pabelló de Les Franqueses per fer el primer entrenament de l'any.

L'any passat vam aprendre com s'havia de sucar el xurro a la xocolata de la mà de tot un expert com en Ferran Carrillo. És per això que enguany el club ha decidit patrocinar un xocolata amb xurros a tots els atletes i amics del club que vinguin a entrenar aquest dia tan assenyalat.

Excepcionalment començarem a entrenar a les 9 ( del matí és clar )

Mentre no arriba l'1 de gener a les 9, podem recordar un dels entrenaments històrics del club.; l'entrenament de l'any 2012.

5 comentaris:

  1. Jo vaig segur......amb xocolata o sense, pero mijor amb xocolata amb xurros,..........La Carmen diu:

    Si hi ha xocolata s´ho pensarà..........

    ja, ja........ que s´ho creu ella, aquesta l´aixeco del llit i la porto lligada si fa falta !!!!!

    ResponElimina
  2. Allà hi serem...jo aniré amb la bici, càmera a la mà,per fer el primer video del 2013. Espero veure molts socis valents aixecar-se ben d,hora ben d,hora...
    P.d.: començaré l,any tal com l,acabo...pensant perqué diantres no em vaig buscar un novio florista,o pastiser,o acomodador de cinema... C,est l,amour!!!

    ResponElimina
  3. Recordeu que com a Secretari del club tinc totes les vostres adreces...

    ResponElimina
  4. A veure si hi ha mes ambient que per Nadal. XD

    ResponElimina
  5. Yo no podré ir.kiero detalles de todo

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.