dijous, 13 de desembre del 2012

Nous fitxatges; Miquel Pucurull

Recuperem de nou la presentació dels nous fitxatges del club. I no podem començar millor que amb la incorporació de tota una icona de l'atletisme popular de Catalunya; en Miquel Pucurull. 

Creiem que calen poques presentacions perquè és una de les persones més conegudes i estimades del món de les curses populars. 

En Miquel és una de les persones que més vegades ha corregut la marató de Barcelona, i de fet gràcies en part a ell, es va recuperar després que l'any 2005 no es va cel·lebrar. Però l'any passat no la va poder córrer per culpa d'un inoportú accident. Poc a poc s'ha anat recuperant i darrerament ja ha corregut alguna cursa de 10 km , entre elles els 10 de Les Franqueses . Esperem que la seva recuperació culmini amb una nova participació a la seva marató de Barcelona, i el fet que ho faci amb la nostra samarreta hem de reconèixer que ens fa una especial il·lusió.

En Miquel i el Secretari del club en el moment de lliurar-li la samarreta del club

Benvingut al club Miquel !!!!

10 comentaris:

  1. Miquel,

    El nostre club és un clup petit i modest, però som bàsicament un club d'amics. I el fet que un dels meus AMICS en majúscules en formi part ara també, em fa immensament feliç.

    Benvingut !!!!


    ResponElimina
  2. Miquel, és un honor per nosaltres, doncs jo també sóc d'aquest club, que formis part d'ell.

    Sempre t'he admirat i així ho dic en veu alta. Ara, encara més !!!

    Una abraçada i benvingut,

    ResponElimina
  3. Miquel,saps la gran admiraciò que sento per vos. Ets d,aquelles persones amb les que qualsevol xerradeta es converteix en un moment únic. BENVINGUT,mestre. I mooooolts petons també per la Felicitat.
    Es un orgull tenir-vos al club.
    Un plaisir,monsieur Pucurull!

    ResponElimina
  4. Miquel,tot un orgull que hagis decidit fitxar pel nostre club.
    Amb la teva entrada vestin els colors de a4elkm,es molt posible que tinguem un nou record:

    El club que te més atletes que organitzen curses; la cursa de l'amistad, Cantonigrós,els 10 de Les Franqueses,i el Criterium.

    Benvingut Miquel!!!

    ResponElimina
  5. Gran fixatge! Ara sols cal que el seny del Sr Pucurull s'encomani als seus directius principals com el 1r que ha comentat, que passa d'una lesió a córrer en 2'49"/k en un breu període de temps...

    Bromes a banda, és com si haguéssiu fitxat a Messi, Xavi, Puyol i Piqué d'un sol cop.

    Felicitats!

    ResponElimina
  6. Moltíssimes gràcies, amics i amigues.

    Conec a alguns de vosaltres de fa temps i sé que em trobaré a gust formant part del Club.

    Procuraré ser mereixedor de l’acollida. No cal dir que no podré aportar marques atlètiques, però ofereixo la meva disponibilitat per a tot allò en que pugui col•laborar modestament.

    Una forta abraçada.

    ResponElimina
  7. yo siempre me he sentido muy orgulloso del club a4elkm , pero ahora estoy mucho mas ,por tener a nuestro lado a uno de los mas grandes del atletismo popular , enhorabuena por fichar por este magnifico club y bienvenido SR.pucurull.

    ResponElimina
  8. Benvingut Miquel.

    Potser no aprotarà marques atlètiques, com diu vosté, però segur que ens aportarà molta experiència i d'altres coses més importants.

    ResponElimina
  9. Benvingut Miquel! És un gran plaer i un honor comptar amb tu entre nosaltres. Esperem poder coincidir a moltes curses i events. Desitjar-te que t'acabis de recuperar aviat. Fins ben aviat!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.