dimecres, 30 de gener del 2013

Nit de l’Esport de Les Franqueses

Ja es poden adquirir els tiquets del Sopar de la Nit de l’Esport. La festa tindrà lloc el 8 de febrer a l’hotel Ciutat de Granollers
El divendres, 8 de febrer el Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses del Vallès organitza una nova edició de la Nit de l’Esport de les Franqueses.

L’acte tindrà lloc a l’hotel Ciutat de Granollers, a partir de les 21.30 h.

El tiquets per assistir a la gala ja es poden adquirir a les oficines del Patronat Municipal d’Esports. El preu del sopar és de 15 euros per persona adults/nens.

L’horari d’atenció al públic de les oficines del PME és, matins de 09h a 13h i tarda de 16.30h a 19.30h de dilluns a divendres. Tel. 93 846 70 83 o e-mail de contacte: esports@lesfranqueses.cat.

L'any passat el nostre club va tenir l'honor de ser guardonat pel Patronat. Animen a tots els nostres socis a assistir-hi.


Fotografia de família dels guardonats a la Nit de l'Esport 2012

3 comentaris:

  1. Per quan la secció d muntanya?? ;)
    Som molts els que vindriem nous al club!
    I més ara amb la botiga del Toni!!
    Salutacions.......

    ResponElimina
  2. El club es conscient de la gran esbrenzida que esta tenin el sector trail.
    Precisament amb propera junta directiva es parlarà de crear una seccio trail,tenim un expert i gran atleta que ens recolzaria i ajudaria a portar els vostres plans d'entreno.
    Aviat tindreu noticies!!!


    Rios Running Les Franqueses botiga experta en atletisme (formada pet Raul Jimenez,Pepe Rios,i un servidor) estaríen encantats de col.laborat en el que vosaltres creguesiu oportú

    ResponElimina
  3. Recomano a tots el socis que no es perdin aquesta nit. L,any passat va ser molt emocionat i personalment no penso faltar-hi.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.