dimecres, 22 de maig del 2013

Resultats cap de setmana 18-19 de Maig

Un cap de setmana curull de curses amb representació a4elkm, des del vallès fins Cornellà passant per Formentera i fins i tot Goteborg.

A més a més obtenint excel·lents resultats destacant les victòries de Miki Solé a Parets i Carmen Martín a la Trencacoll així com els primers llocs en les seves categories de Toni Flores i Víctor Bertrán a Formentera i Yolanda Guardado a la Trencacoll.

Enhorabona a tots !

Resultats


Reportatge Mitja Formentera


Fotos Trencacoll


Fotos Parets


Goteborg


3 comentaris:

  1. Enhorabona a tots pels resultats a les vostres curses.
    Agrair al meu Jaume el xulíssim video que ens ha montat. Es va multiplicar per 4, fent alhora fotos i video, anant amunt i avall en moto. I mentre la resta estem "apoltronats" mirant la tele, ell es dedica a cercar més material per internet per muntar aquests increibles videos. Gràcies, gràcies, gràcies. Un deu també a la música que has triat, amb un punt nostàlgic que ha fet que encara sigui més maco el bonic record que tinc d,aquest cap de setmana.

    ResponElimina
  2. yo sinceramente no se como te lo haces para que combine tan bien fotos,videos y musica ,jaume eres el puto amo,,felicidades campeon ,,y tambien felicitar a todos los que habeis participado en las diferentes cursas valla fin de semana de chapas , este equipo arrasa ,alli donde va .

    ResponElimina
  3. Felicidades a todos los que os habéis llevado una chapa este finde.
    A mi me ha hecho especial ilusión que unos de los chicos que empezaron a prepararse la mitja con el club, este finde se llevara un trofeo en el Trencacoll: enhorabuena Juanico! :D

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.