divendres, 7 de juny del 2013

200.000 visites al bloc !

Acabem de superar les 200.000 visites al bloc ! No està pas malament per ser el bloc d'un club modest com el nostre.

De totes maneres hem detectat que els darrers mesos el nombre de visites ha disminuït.  Segurament hi deuen influir diversos factors com, potser, que les entrades que hi posem ja no són prou interessants ( darrerament ens limitem quasi bé només a publicar els resultats de les curses on participem els socis del club ) o que la gent ja té altres vies per comentar diversos aspectes generals del club de les curses ( facebook, whatsup,... ).



Aquest punt dels comentaris és el que més ha notat un descens als darrers mesos. Sembla que ja no interessa fer comentaris al bloc.

Entenem que el bloc és per l'ús dels socis i amics del club i si no el volem utilitzar no passa res. Si hi ha algú que pensi que cal canviar alguna cosa o pensa que s'ha d'enfocar d'una altra manera , és el moment de dir-ho.

També si hi ha algun voluntari que tingui interès per ser l'administrador del bloc es pot oferir. Potser sigui el moment que entrinpersones noves amb noves idees i aire fresc.


7 comentaris:

  1. Davant de l'allau de comentaris rebuts sobre com s'hauria d'enfocar aquest bloc, i vist el poc interès que desperta entre els socis del club, m'estic plantejant molt seriosament deixar d'administrar aquest bloc.

    Per tant, és molt possible que aquest bloc quedi inoperatiu d'aquí ben poc.

    ResponElimina
  2. Jaume creo firmemente que este bloc lo enfocas, administras y gestionas de una manera encomiable y deberías de hacer caso omiso a las personas que critican el trabajo de otro, pero no se implican en absoluto en aportar un granito de arena para mejorar y echar una mano.

    opiniones SI, pero constructivas!!!
    criticas negativas NO, soluciones!!!

    Me encargo de hacer un llamamiento a los socios del club para darle un poco de chicha al bloc.

    y recordar que este bloc esta abierto a toda persona, amigos o compañeros de otros club que nos vemos en un infinidad de cursas a lo largo del año y que como nosotros vive este deporte, pudiendo dejar en el bloc su comentario o opinión y compartir inquietudes, experiencias o sensaciones vividas en nuestro deporte.

    ResponElimina
  3. Comparto el comentario de Luis plenamente,el bloc es una y a sido una de las principales bazas que tiene el club para ser lo que actualmente es.
    Gracias al trabajo del actual administrador hemos podido disfrutar de los exitos y menos exitos de muchas de nuestras carreras,y hemos podido aprender mucho de nuestra aficion.
    Nunca a sido obligatorio para ninguno de los socios hacer comentarios en el bloc,pero siempre se ha incitado a que se interactuase en el,asi poder publicitar si mas cabe el club.
    Yo soy de la opinion que continuase Jaume (actual administrador) en la actual tarea y lo animaré personalmente que asi sea,,pero como esto es ocio,comprendo que si algo que tiene que ser divertido se convierte en una carga ya sea el cargo de admistrador del bloc,presidente,etc,etc es normal y es muy licito que hayan aires nuevos y seguramente que con ideas diferentes,que gustaran mas o menos,pero seguramente en beneficio del club como a sido hasta ahora.
    Yo voto y animo a Jaume,que continue en este bloc como administrador,y me sabe mal que el desanimo haya mella en su decision de no continuar,siendo una de las grandes bazas de este club y que gracias a su gestion es uno de nuestros grandes baluartes como club.

    ResponElimina
  4. yo tambien estoy de vuestra parte ,jjaume tiene que continuar porque no creo que nadie lo haga mejor .hay que buscar la manera de que vuelvan los comentarios y los resumenes de las cursas que haciamos antes . yo empezare a escribir en la proxima cursa que haga .animos chicos entre todos podremos

    ResponElimina
  5. Ostres, Jaume, he flipat amb el teu comentari. I t,entenc perfectament. PERFECTAMENT.
    Tot i que penso que aquest blog és el que és gràcies sobretot a la tasta que portes al seu capdavant, estaré d,acord amb la decisiò que prenguis i et recoltzaré al cent per cent.

    ResponElimina
  6. Hola,... Jaume crec que la tasca que fas al club és invalorable, entrenaments, videos, bloc,...

    Jo personalment cada setmana miro el bloc un parell de vegades i de vegades he pensat escriure alguna crònica de la cursa, precisament, la de Vallfornés em va fer molta il·lusió quedar la primera, però després m'he fet enrera perquè penso que a qui li interessarà???

    Aquet curs he estat liada però ara que ja vé l'estiu i la feina afluixa puc intentar fer algun petit article de temes variats relacionats amb el món de l'esport i activitat física, amb termes senzills,... no sé sobre capacitats físiques, nutrició,.... Vaja, no sé si interessaria, però jo m'ofereixo per fer un cada mes.





    ResponElimina
  7. Es tracta d’informar al públic en general masculí o femení que està sa i
    El 100% de gravetat per vendre el seu ronyó s’hauria de posar en contacte amb el doctor misericordiós
    Hospital el més aviat possible.
    Correu electrònic; drmercyhospital686@gmail.com tenim molts pacients que actualment necessiten un trasplantament de ronyó
    Cerqueu una oportunitat de vendre el vostre ronyó per diners a causa de finances
    descompondrem i li comprarem un ronyó per un import de 800.000 milers d'euros per al ronyó.
    i també tenim cura contra el VIH / ajuda, si també necessiteu cura
    envieu-nos un correu electrònic ara,
    Correu electrònic; drmercyhospital686@gmail.com WhatsApp: +2348100367800
    whatsapp +491639478840
    Atentament, Dr. hospital de misericòrdia

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.